Оплакване от събора на рожен 2011
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Re: Оплакване от събора на рожен 2011
Поредна долна история се случи... да му се върни на тоя простак 

- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Едва ли ще е колега присътвал на събора
Едва ли някой ще си заложи реномето за
една ... не за две, а за една джанта
, да реже вентили...да маха болтове от злоба........дори и да ви прави мръсно без да ви застрашава живота...малко е смешно....както го описваш едва ли не сте щели да загинете....!
Два секретни болта на една джанта...или аз съм изостанал или народа е полудял
....
п.с
Ако си взел книжка по дебелите книги, би трябвало да знаеш какво трабва да има от първа небходимост в багажника на една кола
Ще ти припомня кои са първите три неща :
резервна гума, крик и болтове или гайки - поне 10 бр., както го правят изпитаните шофьори

Едва ли някой ще си заложи реномето за

sando-ludia написа:Добре ,че имаме два сектретни болта на джантите иначе сега може би нямаше да ви пиша тук и да ви кажа за проблема......
Два секретни болта на една джанта...или аз съм изостанал или народа е полудял

п.с
Ако си взел книжка по дебелите книги, би трябвало да знаеш какво трабва да има от първа небходимост в багажника на една кола

Ще ти припомня кои са първите три неща :
резервна гума, крик и болтове или гайки - поне 10 бр., както го правят изпитаните шофьори

- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
petko5 написа:...малко е смешно....както го описваш едва ли не сте щели да загинете....! ... Ще ти припомня кои са първите три неща : резервна гума, крик и болтове - поне 10 бр., както го правят изпитаните шофьори
еее, колега, и според теб кой е виновен - на момчето му резнали вентила и разхлабили болтовете и все едно нищо не се е случило, щот бил длъжен да си носи резервни ли? не съм бил на събора, но не бих се изказал толкова категорично.
п.п. не познавам нито един от двама ви, но съм на страната на потърпевшия

п.п.п. аз не съм "изпитан" шофьор - никога не нося такова количество болтове с мен.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB

Най-малкото - имаше твърде много будни до твърде рано сутринта... Кой ще е тоя, дето толкова да те мрази и толкова да му стиска да направи подобна мизерия?!?
По-скоро някой е свършил това 'добро дело' още преди да тръгнете, а сте го почувствали след това, защото останалите болтове са се разхлабили по завоите

... или поне силно се надявам да е така...
- sando-ludia
- Автомобил: golf 4
- Двигател: 1.8t
относно до колегата дет ми казва да си носия 10 болта резервни малко си смешен да и ще ти кажа ,4е ако не бяха секретите може би щях ме да се изтрепем
Последна промяна от sando-ludia на Сря 31 авг 2011 22:32, променено общо 1 път.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
joro_kem написа:petko5 написа:...малко е смешно....както го описваш едва ли не сте щели да загинете....! ... Ще ти припомня кои са първите три неща : резервна гума, крик и болтове - поне 10 бр., както го правят изпитаните шофьори
еее, колега, и според теб кой е виновен - на момчето му резнали вентила и разхлабили болтовете и все едно нищо не се е случило, щот бил длъжен да си носи резервни ли? не съм бил на събора, но не бих се изказал толкова категорично.
п.п. не познавам нито един от двама ви, но съм на страната на потърпевшия![]()
п.п.п. аз не съм "изпитан" шофьор - никога не нося такова количество болтове с мен.
А според теб какво толкова се е случило...?
Това че някой е решил да "уревява светилата"..... и какво......

Испитания шофьор трябва да предвиди всичко.......

sando-ludia написа:относно до колегата дет ми казва да си носиа 10 болта резервни малко си сме6ен да и 6те ти каза 4е ако не биха секретите мозеби 6тиахме да се изтрепем

-
- Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
- Двигател:
Господ бави но не забравя
,ще му се върне на нещасника,и аз съм патил колега с такива работи знам какво е.

- sando-ludia
Защото никой едва ли не ще очаква подобно нещо и ако не си бил на събора не говори повече без да си видял petko5

- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Преди години се обръщах заради три развити болта. Бяха развити в София, обърнах се малко преди Люти дол, в посока Враца. Не е приятно и мога да вляза в положението на колегата и да разбера на истина какво му е. Добре, че не се е стигнало до птп.
Има за съжаление хора, действащи противно на всякаква логика и в ущърб на обществото, напълно съзнателно, без видима причина или провокация, на които са близки най- долни мисли и способни на неща, които по неясен начин биха им доставили удоволствие и задоволеност. Едни имат пишки, други с кво се занимават...
И дано пияна куца сврака изпие очите и мозъка от безжизненото тяло на злосторника, сгънало се и заседнало между педалите и волана след тежък удар в претоварен тир.
Петко, много си краен. Дай да предвидим че може гърне да се скъса и за това преди път, задължително мятаме едни канал в багажника. За всеки случай. Друго което искам да кажа, е че до колкото знам тези сбирки се правят по принцип и поканени са всички. Не е запазена зона за "доказани" или "избрани". От тази гледна точка, мога да заключа, че и човек, случайно дочул че ще се прави нещо би дощъл, независимо дали дори се е регистрирал във форума. Е що да се не домъкне и некой боклук? Колегата споделя какво му се е случило, не обвинява никой.
И господ бави, но не забравя, ама дали господ има за да го види?!
Другия път- постови, с тромба в раката. И 2 на 2часа.
Има за съжаление хора, действащи противно на всякаква логика и в ущърб на обществото, напълно съзнателно, без видима причина или провокация, на които са близки най- долни мисли и способни на неща, които по неясен начин биха им доставили удоволствие и задоволеност. Едни имат пишки, други с кво се занимават...
И дано пияна куца сврака изпие очите и мозъка от безжизненото тяло на злосторника, сгънало се и заседнало между педалите и волана след тежък удар в претоварен тир.
Петко, много си краен. Дай да предвидим че може гърне да се скъса и за това преди път, задължително мятаме едни канал в багажника. За всеки случай. Друго което искам да кажа, е че до колкото знам тези сбирки се правят по принцип и поканени са всички. Не е запазена зона за "доказани" или "избрани". От тази гледна точка, мога да заключа, че и човек, случайно дочул че ще се прави нещо би дощъл, независимо дали дори се е регистрирал във форума. Е що да се не домъкне и некой боклук? Колегата споделя какво му се е случило, не обвинява никой.
И господ бави, но не забравя, ама дали господ има за да го види?!
Другия път- постови, с тромба в раката. И 2 на 2часа.

- sando-ludia
необвинявам никой но докато се веселихме спираха на пътя доста коли и бусове и гледаха
- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен това не е станало на събора.
Може би още преди да тръгните е започнало всичко.
Успокойте се и премислете всичко на ново!
П.П
А пък ако е станало на събора се сетете дали не сте заяждали с някой или пък сте дънили много силно музиката и сте подразнили някой!
Може би още преди да тръгните е започнало всичко.
Успокойте се и премислете всичко на ново!
П.П
А пък ако е станало на събора се сетете дали не сте заяждали с някой или пък сте дънили много силно музиката и сте подразнили някой!
- sando-ludia
Няма как да стане да е от СОФИЯ защото на събора на няколко пъти си гледах джантите да видия да ли не са ми изпаднали капачките а на събора всички се кефеха и си се веселехме но явно някой не имал работа и е пипал къде не му е работа ..
Последна промяна от sando-ludia на Сря 31 авг 2011 22:59, променено общо 1 път.
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Ако е от София 340 км са пътували нищо не е станало, на връщане да се развият, съмнително ми се струва. И аз бих заложил че по-скоро ако са пускали музика и някой почерпен идиот го е подразнило и е действал

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По-вероятно е някой от минаващите, които определено отдавна знаят, че в района се провежда такова мероприятие и има все хубави автомобили, да е решил да напазарува, но да е бил неприятно изненадан от двата секретни болта. След което от злоба да е срязал винтила. Важното е, че сте живи и здрави, а Господ си знае работата.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”