може ли някой да ми даде кубиците на дюзите на моторите който сам изброил

Golf`mafia написа:и да пускат повече гориво дали па компа нема да си каже оооооооооо богата ми е сместа я да врътна крана
mk1 написа:имаш дебитомер , можеш и него да базнеш малко
mk1 написа:Golf`mafia написа:и да пускат повече гориво дали па компа нема да си каже оооооооооо богата ми е сместа я да врътна крана
имаш дебитомер , можеш и него да базнеш малко
basata-user написа:колеги от постовете ви май няма смисъл нека по запознат да се изкаже
golf_mania_jambol написа:портване,дюзи ,филтър спортен задължително, чип.... така ще се усети доста,само с дюзи няма да имаш ефект, ако искаш по евтин вариант е бензинов регулатор и спортен филтър,успех
Golf`mafia написа:mk1 написа:Golf`mafia написа:и да пускат повече гориво дали па компа нема да си каже оооооооооо богата ми е сместа я да врътна крана
имаш дебитомер , можеш и него да базнеш малко
то тоз дебитомер така се бъзга
бъзззззззззз
basata-user написа:golf_mania_jambol написа:портване,дюзи ,филтър спортен задължително, чип.... така ще се усети доста,само с дюзи няма да имаш ефект, ако искаш по евтин вариант е бензинов регулатор и спортен филтър,успех
имам спортен филтър панелен на К/Н с изкормено долнище на кутиятачип не ми се слага ще трябва да помисля за друг външен бензинов регулатор
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта