Отново скапания паяк!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Re: Отново С***АНИЯТ ПАЯК !!!

Мнениеот Петър Петров » Сря 31 авг 2011 23:23

Stivi написа:
Петър Петров написа:Ееееее, СЕЛЯК, заради такива като тебе

Селяк ще викаш на баща си,ясно ! Няма да ти обяснявам повече нещата, понеже с това изказване ми е ясно ,че ще е трудно да ти сляза на нивото !

Айде нема нужда да ми казваш, че ти, праведния, разбираш ли, нищо не си направил ама ония нарочно са те клъцнали точно тебе. Па за нивата - първо си изясни ти на какво ниво си, после определяй аз на какво съм. Не се познаваме ама щом си мислиш, че все ти си преебания и никак не си виновен за това си ясен...

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Re: Отново скапания паяк!

Мнениеот Петър Петров » Сря 31 авг 2011 23:26

Що треа да гледаш други градове, други държави, а?!? Ти си в тая държава, в тоя град. Направи го да ти е удобен и добър за тебе! Еди къде си било добре ама тука не е - това е от тия дето са "тука" . Или мислиш, че "ония" са ти виновни...

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Сря 31 авг 2011 23:37

в ПОМОРИЕ ли живееш?
след като се намеси ,трябва да си местен а по адрес видях СФ-това ми дава право да сравнявам ПАРИЖ със СОФИЯ.в Бг си идвам достатъчно редовно за да имам наблюдения върху обстановката(обикалям доста из бг "магистралите") и имам достатъчно опит да видя очевадната разлика по отношение на собствеността 8) и не си позволявам да кажа че някой е селяк ,защото не е от сф............
п.п дай да не си ги мерим :beer

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Чет 01 сеп 2011 22:22

Не искам да си го меря с никой ( моя е най-голям :lol: )!!! Искам като някой изреве, първо да се вгледа в себе си, какво и как прави, редно ли е, не е ли. Като съм от София, треа ли да писна, че има хора от цяла България тука и да пищя? Трябва където и да се намира човек да спазва нормите!!!
Аз съм до тук с писането по тая тема, на всички е ясно какво и как трябва :beer

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”