Сега има снимки, само по "реставрацията" на капачката за куката

И тука е грозната картинка преди да го загладя, утре ще я снимам да се види сега как изглежда, не че некой го интересува де

qqqq написа:колега, сподели повечко за процедурата и материалите които си ползвал - от А до Я ако не ти е проблемна мен лично ми е полезно
parno написа:с какво обмазва ламарината? това сивото ?
parno написа:аз бях питал - за ремонт съм там и да се надяваме другата седмица и аз ще се похваля с нови тенекии![]()
обърна ли внимание твоя човек с какво обмазва ламарината? това сивото ?
parno написа:браво колега за труда - питах с какво мажеш защото ми се видя като паста - загледах за малко полиуретана на работа ама много скъп а и не знам дали ще е траен като залепване - иначе засъхне ли става на гума а разнесено много прилича на твоето![]()
аз сега карам без калници няколко дни и се възползвам да изчистя ръждите и да ги обработя
мажа с ръждопреобразувател Permatex ,после обикновен грунд (дебело - 2 3 ръце) и антикор (български тип хАсфалт)
вътре казваш където се държи резервоара?
само виждам отвън при мен какво е но ще трябва да сваля и моя резервоар - дано под него нямам проблеми
иначе всичките голф 3 и венто по един и същи начин - прагове и 10-15 см навътре от тях са леш![]()
успех с колата - мераклия си!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта