Мтел проблем със сметките
Re: Мтел измамници
Не се занимавайте с тия правят какво си знаят
Минете на Vivacom
Адски съм доволен вече над 2 години и тарифните планове съм им в пъти по добри.
Казва го човек който е патил много ама много и от Мтел и от Глобул мога да ви пиша истории ама за брутални измами от 2та по горе споменати оператора,но няма да ми стигнат буквичките
Минете на Vivacom
Адски съм доволен вече над 2 години и тарифните планове съм им в пъти по добри.
Казва го човек който е патил много ама много и от Мтел и от Глобул мога да ви пиша истории ама за брутални измами от 2та по горе споменати оператора,но няма да ми стигнат буквичките
-
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:Bai_Simo написа:Понеже си говорихме скоро за планове, сега гледам, че са пуснали от М-тел един нов план - Active и Active + при първия говориш 200 мин. с всички мрежи за 20лв, а при втория с + говориш 600 мин с всички мрежи и плащаш 30лв. На мен ми се струва супер оферта, вие какво ще кажете?
Ако те устройват 10 разговора по 2 мин или 2 разговора по 10мин на ден значи е екстра
10 разговора по 2 минути са 20 минути ( 10 х 2 = 20) По-вероятно е 100 разговора по 2 минути, което си е екстра

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Bai_Simo написа:Stivi написа:
Ако те устройват 10 разговора по 2 мин или 2 разговора по 10мин на ден значи е екстра
10 разговора по 2 минути са 20 минути ( 10 х 2 = 20) По-вероятно е 100 разговора по 2 минути, което си е екстра
Ти къде си учил математика

Стиви ти казва, че на ден ти се падат средно по 20 мин разговори, което можеш да го разделиш на 4 разговора по 5мин или 2 по 10 или 10 по2 и т.н.
Впрочем глобул също имат подобен план - 500мин за 40лв. Сега вероятно ще го смъкнат и него. А от нова година се очаква УЖ по-ниски цени според КРС
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
maxpayne написа:Bai_Simo написа:Stivi написа:
Ти къде си учил математика![]()
Стиви ти казва, че на ден ти се падат средно по 20 мин разговори, което можеш да го разделиш на 4 разговора по 5мин или 2 по 10 или 10 по2 и т.н.
Впрочем глобул също имат подобен план - 500мин за 40лв. Сега вероятно ще го смъкнат и него. А от нова година се очаква УЖ по-ниски цени според КРС
Аз съм на глобулския план 500мин - 40лв, супер доволен засега.
А мтелския с 600 минути е само първите 3/6 месеца, после падат на 300 доколкото знам

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък съм доволен. Разцепвам се от говорене. Ама всичките ми контакти са в ЛООП. Повече от 30 лева не съм плащал.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Всички са от една майка раждани!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не видях, че е писал на ден. Мислех, че има предвид на месец.
Че 20 мин. на ден си е екстра, аз и без това не говоря по толкова, но на мен определено ще ми стигат.
Лууп разбрах, че имали няква оферта за септември без такса и без д-р, ама каква?
Че 20 мин. на ден си е екстра, аз и без това не говоря по толкова, но на мен определено ще ми стигат.
Лууп разбрах, че имали няква оферта за септември без такса и без д-р, ама каква?

GRUEL написа:Като чета какво става и почвам да се чудя аз ли нещо не съм наред или съм единствения доволен от ментел. Ползвам ги от 7-8 години и никога съм нямал никакъв проблем с тях. Ама с тоя план отпреди 6 години на фона на сегашните им цени на минута малко им бъркам отзад, ама си предпочитам 14-те стинки на минута и 9лв такса, отколкото найси хиляди минути към само 5-10 номера...
И аз съм така само, че на 12 и 18ст. Извън Мтел обаче свалят кожи за това другия месец ще взема и една вивакомска.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Нов план на МТел от вчера - 600мин. към всички оператори, включително и стационарни телефони на цена от 29.90лв на месец.
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Да си го хакнат отзад тоя план.По моя казус,с тяхната грешка за 400 лв. и 3те жалби от моя страна,заключението беше,че всичко е наред и нямам основание,да искам опрощаване на сметките.И касиерката се "смили" и каза,че можела да ми премахне една месечна такса !!! Казах,че ще продължа да не плащам
не съм плащал от октомври миналата година,не са ме спрели още !

hooligans написа:maxpayne написа:Bai_Simo написа:Stivi написа:
Ти къде си учил математика![]()
Аз съм на глобулския план 500мин - 40лв, супер доволен засега.
А мтелския с 600 минути е само първите 3/6 месеца, после падат на 300 доколкото знам
Аз също съм си доволен от Мтел, относно тарифния план Avtive/Active+
тези 200 за 19.90лв или 600 за 29.90 НЕ са за първи два,три или 10 месеца а за целия период на договора
http://www.mtel.bg/mtel-active/index.php
те хората са си го написали само че трябва винаги да се говори без да се провери.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
от както не съм на м-тел се чувствам екстра
а ето телефона ми какво казва
текущо потребление 2.04лв без ДДС - говоря често с глобулски номера и звъня нон стоп на стационарни , на края на месеца имам около 3 часа разговори в мрежата на виваком
и после пише
остаавщи минути : 6931:00
бизнес план с 5 гсм-а подарък , интернет и стационарен телефон - с безплатни разговори към много страни
на месец се плащат около 100лв
аз на м-тел само за моята карта плащах по 30-40лв РАЗГОВОРИ
не мерси

текущо потребление 2.04лв без ДДС - говоря често с глобулски номера и звъня нон стоп на стационарни , на края на месеца имам около 3 часа разговори в мрежата на виваком
и после пише

бизнес план с 5 гсм-а подарък , интернет и стационарен телефон - с безплатни разговори към много страни
не мерси
parno написа:от както не съм на м-тел се чувствам екстра![]()
и после пише
не мерси
Хахах добре ако всички около тебе са на Виваком (а те явно са) това е нормално да те пита човек за какво си бил на Мтел.Тук важното е друго цената на минута разговор към другите оператори, не всички звънят само на оператора на който са.Аз разговарям много по моя телефон на Мтел към други оператори и не се оплаквам от цената на минута имам и Вивакомски с който бях 1 година и говорех 2 пъти по малко а плащах същата сметка като на Мтел накрая исках да го направя на предплатена карта и от виваком не могли от абонаментен план да се преминава към предплатена услуга, пренесох го в Мтел на прима карта и поне си запазих номера.Не са ни виновни мобилните оператори на всякъде едно и също ние сме прости.
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
Осем месеца след като си изнесох номерата от Ментел получих последната си сметка от тях. Получих си я чрез фирма за събиране на вземания. Оказа е че излязла само месец по-рано, за което не бях уведомен. Хбавото в случая е че ми излезе и решението по жалбата за надписана сметка и ми приравниха сумите. Явно все още не знаят какво става в мрежата им. Радвам се , че не са моя глас.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Гледам, че има адвокати на ментел във форума.
Написал съм точно, кратко и ясно "до колкото знам"
Ментелците и преди имаха подобен план, минути, смс-и, п***ки майни, но за първите 3 месеца.
Много се радвам, че вече нямам нищо общо с тях, че мога да си проверя сметката, без да ми обесняват, че системата им временно не работи (една година)
Стойте си на ментел, аз съм си доволен вече, даже черпих като се разделих с тях
ПП: Само да няма след време "Имах 600 минути към всички, но съм изговорил 2000минути"
Написал съм точно, кратко и ясно "до колкото знам"

Ментелците и преди имаха подобен план, минути, смс-и, п***ки майни, но за първите 3 месеца.
Много се радвам, че вече нямам нищо общо с тях, че мога да си проверя сметката, без да ми обесняват, че системата им временно не работи (една година)

Стойте си на ментел, аз съм си доволен вече, даже черпих като се разделих с тях
ПП: Само да няма след време "Имах 600 минути към всички, но съм изговорил 2000минути"

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”