Здравейте колеги,
Има два голфа тука, единия е 1.8 АБС (90 коня ) 95 година , а другия е 1.8 без АБС собственика пак вика че бил (90) коня, и че тези с АБС не вървяли =))
Та искам да ви попитам някои които разбира повече ще ми обясни ли разликите между 2 та голфа? Скоро ще ги премериме и ще кажа резултат... ;] И тези които имат 1.8 АБС доволни ли са, вървят ли ?
Golf 1.8 abs vs Golf 1.8....
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Golf 1.8 abs vs Golf 1.8....
И с АБС и без,колата върви еднакво....
Обаче спира различно...

Обаче спира различно...

- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
kriso89 написа:Здравейте колеги,
Има два голфа тука, единия е 1.8 АБС (90 коня ) 95 година , а другия е 1.8 без АБС собственика пак вика че бил (90) коня, и че тези с АБС не вървяли =))
Та искам да ви попитам някои които разбира повече ще ми обясни ли разликите между 2 та голфа? Скоро ще ги премериме и ще кажа резултат... ;] И тези които имат 1.8 АБС доволни ли са, вървят ли ?
Абе колега така и така си се регнал във форума вземи прочети малко и тогава пускай мнения!
Просто си нямаш на идея каква огромна глупост си написал!
Bobi85 написа:Без Абс не знам, но ако няма хидравлика, не върви![]()
И аз съм чул, че кола без хидравлика, и без климатик, върви повече от кола със тези екстри! Колко е вярно

По темата! АБС-мотора е 90 коня, а другият ААМ мисля че беше е 75 понита! Ако греша ме поправете!
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Човека бърка кода на двигатела със Antiblock brake system
Така че това АБС е кода на двигатела, а не че колата има АБС на спирачките. 

UnLucky написа:И аз съм чул, че кола без хидравлика, и без климатик, върви повече от кола със тези екстри! Колко е вярно![]()
![]()
Така си е - един път карах предния си автомобил без ремък за компресора на климатика - нищо общо, дори и сравнен с изключен климатик.
Наистина бърка кода на двигателя с Анти блокиращата система.
Виж колко коня е може да е 112 или 75. От тия коне си направи долу-голе разликата кое ще върви повече.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”