StS написа:Колеги някой да е имал проблеми с бензиновата помпа на 16в-то ?
За радост не.
StS написа:И някой случайно да знае колко стува нова оригинална? ..
По каталог малко под 1000 лв.
StS написа:Колеги някой да е имал проблеми с бензиновата помпа на 16в-то ?
StS написа:И някой случайно да знае колко стува нова оригинална? ..
владислав написа:Пластмасата намалява притока на въздух към дросела, снимал съм и ако се погледне се вижда колко е сечението преди и колко става след пластмаската.
dokros написа:Ходих на майстор,той закачи лаптопа към колата ,погледна грешката и каза - ламбда сонда,ама сега нямам време да се занимавам с теб ,откачи лаптопа и си замина.За съжаление не успях да запиша номера на грешката,но в обяснението пишеше 02/кислороден/ сензор, сега се чудя ламбда сондата ли е за смяна, или на ламбдата не и харесва, че карам на газ, макар и с газов инжекцион.
StS написа:Пак ще се намеся но не съм сигурен че 2рата ламбда е там само да сигнализира, мисля има и коригираща функция. Поправете ако греша.
TheExorcist написа:Има логика в думите на Харалампи...и аз съм забелязал, че на МНОГО таксита им свети чек енджина...но не мисля, че движат в сервизен режим нон-стоп заради тази лампичка
dokros написа:... ламбда сондата ли е за смяна, или на ламбдата не и харесва, че карам на газ, макар и с газов инжекцион.
pedalchobaba написа:Щом си с ГИ, ако е монтиран правилно, няма как да ти светне чека от него, стига сондата е изправна.
Haralampi написа:Ако имаш предвид "Abgas! Werkstatt!" - Беше зацапан AGR/EGR...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 49 госта