! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот ivo_555 » Нед 04 сеп 2011 20:54

my heart iS iCe написа:Преди два дни, си карам извън града, с някъде около 80км/ч ! На права отсечка от полето ми изкача щъркел, точно на платното, нямаше как да го избегна, щот точно тогава един с Фиат, реши да ме изпреварва, неможех да набия спирачките, шот зад мен имаше бус, и само леко дръпнах ръчната, и намалих а ония с буса, така се беше залепиш зад мен че щеше да влезе при мен! Направо ужас. :roll:

Ти си бил направо нечовек! Как ви идват като реакция такива изкелефенчени маневри? Никога няма да ми дойде на акъла виждайки щъркел, или каквото и да било да дръпна ръчната вместо да натисна спирачката! А имайки предвид, че зад теб е имало бус, ти му пробваш акъла ли, бъзикаш ли се с него, или какво? Да дръпнеш ръчната е много по опасно и за теб, и за него, имайки предвид че така няма да ти светнат стоповете, които са поставени с тази цел!!!

п.п. буса естествено е виновен за дистанцията.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Нед 04 сеп 2011 22:24

Съжалявам, че ще го кажа, но реакциите в разказите на част от пишещите тук са достойни да бъдат в тази тема. Един вижда, че на някакъв му се откача парче от лайсна и вместо да намали или да се изравни с него в съседната лента се лепва зад него и му присветка, все е дно това е универсалния начин някой да се сети, че ще му се откачи част от колата. На друг пък му изскача щъркел на пътя и той няма възможност да натисне спирачката заради буса зад него, но пък на драго сърце дърпа ръчната. Хора, вие мислите ли изобщо? И в двата цитирани случая според мен вас трябва да ви обсъдят в тази тема. Ще има обидени, но така мисля аз

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Нед 04 сеп 2011 22:28

maxpayne написа:Съжалявам, че ще го кажа, но реакциите в разказите на част от пишещите тук са достойни да бъдат в тази тема. Един вижда, че на някакъв му се откача парче от лайсна и вместо да намали или да се изравни с него в съседната лента се лепва зад него и му присветка, все е дно това е универсалния начин някой да се сети, че ще му се откачи част от колата. На друг пък му изскача щъркел на пътя и той няма възможност да натисне спирачката заради буса зад него, но пък на драго сърце дърпа ръчната. Хора, вие мислите ли изобщо? И в двата цитирани случая според мен вас трябва да ви обсъдят в тази тема. Ще има обидени, но така мисля аз

Страшно е.
Самите идиоти на пътя пишат в темата "Идиоти на пътя!".
Колеги, тази тема не е за да се хвалите какви идиотизми правите сами на пътя. Явно става някакво объркване.

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Нед 04 сеп 2011 22:38

Аз много обичам да се състезавам по светофарите mhihi heavy metal zork

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Нед 04 сеп 2011 23:38

mhihi :drunk
death

Потребителски аватар
Muku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muku » Пон 05 сеп 2011 16:20

На последния клип, колата от която се снима, ако си беше спазвала дистанцията имаше шанс да избегне сблъсък!

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Пон 05 сеп 2011 16:48

Muku написа:На последния клип, колата от която се снима, ако си беше спазвала дистанцията имаше шанс да избегне сблъсък!

Ако ако..ама като се замислиш и ти караш на такова разстояние ... :} :kissy: Пък и като гледам от 80 да спре до 0,ще и трябват поне 20м дистанция и нагоре даже,а ея като се удариха заеха цялото платно.

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Пон 05 сеп 2011 19:57

Потребителски аватар
Muku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muku » Пон 05 сеп 2011 21:04

mupk0 написа:
Muku написа:На последния клип, колата от която се снима, ако си беше спазвала дистанцията имаше шанс да избегне сблъсък!

Ако ако..ама като се замислиш и ти караш на такова разстояние ... :} :kissy: Пък и като гледам от 80 да спре до 0,ще и трябват поне 20м дистанция и нагоре даже,а ея като се удариха заеха цялото платно.

Ако, ако.. ама за точно защото се замислям, карам на по-голямо разстояние!
А и хората не напразно са го измислили тоО дзвер дистанцията, щот' са решили, че може и да се спре... Питай КАТ-аджиите
А и не напразно съм написал "имаше шанс" :)

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Пон 05 сеп 2011 21:59

Спор няма,но реално не е така просто ....

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Пон 05 сеп 2011 23:35

mupk0 написа:Спор няма,но реално не е така просто ....

Умирам си от кеф като ми се залепи някой на задния номер с тая скорост, даже с повече :banghead: :banghead: :banghead: Кое не му е реалното? Не е реално да се кара на безопасна дистанция или какво...

Потребителски аватар
Muku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muku » Вто 06 сеп 2011 9:57

Това ми напомни за една доста стара случка, която ми се случи:
Карам от Царево към Бургас, току-що съм излязъл от Царево и съм зад една кола която по спомени се движеше с около 60-70км/ч. Изчаквам си удобен участък от пътя (с видимост, с достатъчно място за маневрата), давам мигач и чакам да се разминем с насрещно идващия автомобил. Разминаваме се и започвам изпреварване. В момента в който съм се изравнил с колата забелязвам раздвижване в огледалото ми за задно виждане. Поглеждам - Пасата Б5,5 комби (такси), който караше зад мен и той тръгнал да изпреварва. Толкова плътно беше залепен, че имам чуството че се беше закачил за теглича. Изпреварва и той, но нито мигач, нито нищо. И ми присветва с фаровете...
Теглих му една нашенска, завърших си изпреварването и си се прибрах в дясно... Оня отпраши напред "със скоростта на светлината"

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Вто 06 сеп 2011 10:21

Вчера един с Ауди А4 1,8Т ме накара да вдигна към 170-180, карайки зад мен на около 1м. Изпреварвах по магистралата със около 130, когато ми се залепи отзад на около 1м. Виждах му само предното стъкло :screwy , бях с жена ми и двете ми деца. До мен другите вървяха с около 90-100, имаше голям трафик и прибирането беше трудно. Ускорих поне да се отдалеча от него, но той си остана залепен зад мен, така до 170. Бяха 4-ма, гледах как се смееха :beat_butt2 . При 170 реших да не ускорявам повече и пуснах газта, той си остана на метър зад мен, изпреварих още 1-2 ма и се прибрах. Този зад мен направи същото :screwy . Явно за него беше всичко бе игра :beat_butt2. Случката е на магистрала Хемус, по мостовете, малко преди София

Потребителски аватар
Muku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muku » Вто 06 сеп 2011 10:34

bnick написа:Вчера един с Ауди А4 1,8Т ме накара да вдигна към 170-180, карайки зад мен на около 1м. Изпреварвах по магистралата със около 130, когато ми се залепи отзад на около 1м. Виждах му само предното стъкло :screwy , бях с жена ми и двете ми деца. До мен другите вървяха с около 90-100, имаше голям трафик и прибирането беше трудно. Ускорих поне да се отдалеча от него, но той си остана залепен зад мен, така до 170. Бяха 4-ма, гледах как се смееха :beat_butt2 . При 170 реших да не ускорявам повече и пуснах газта, той си остана на метър зад мен, изпреварих още 1-2 ма и се прибрах. Този зад мен направи същото :screwy . Явно за него беше всичко бе игра :beat_butt2. Случката е на магистрала Хемус, по мостовете, малко преди София

и ти си за :beat_butt2

Потребителски аватар
ak_47
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ak_47 » Вто 06 сеп 2011 12:15

bnick написа:Вчера един с Ауди А4 1,8Т ме накара да вдигна към 170-180, карайки зад мен на около 1м. Изпреварвах по магистралата със около 130, когато ми се залепи отзад на около 1м. Виждах му само предното стъкло :screwy , бях с жена ми и двете ми деца. До мен другите вървяха с около 90-100, имаше голям трафик и прибирането беше трудно. Ускорих поне да се отдалеча от него, но той си остана залепен зад мен, така до 170. Бяха 4-ма, гледах как се смееха :beat_butt2 . При 170 реших да не ускорявам повече и пуснах газта, той си остана на метър зад мен, изпреварих още 1-2 ма и се прибрах. Този зад мен направи същото :screwy . Явно за него беше всичко бе игра :beat_butt2. Случката е на магистрала Хемус, по мостовете, малко преди София

О, тези са ми любимите. Като ми се лепнат такива на магистралата, аз си карам с 130, повече не вдигам. Като вземат да светкат, подавам ръка с голям мазен среден пръст :beat_butt2 - да си чакат - аз карам с макс. разрешена скорост, нямат абсолютно, ама абсолютно никакво право да ми светкат - техен е проблема че искат да карат по-бързо от разрешеното. Освен ако не е някой правителствен конвой или абтомобил със специален режим на движение. Но тогава аз изобщо нямам работа в лявото платно...

Върни се в “Пътеводител”