.сега вече съм в италия и тук ми изгоря втора,добре че небеше по път.вчера купих нова от сервиз на вф.някаква турска за 45евро.майстора каза че било нормално 
.сега вече съм в италия и тук ми изгоря втора,добре че небеше по път.вчера купих нова от сервиз на вф.някаква турска за 45евро.майстора каза че било нормално 
pedalchobaba написа:Що приказвате, колкото да не заспите.
На три цилиндъра няма да стигнеш от Велико Търново до Горна Оряховица.
А иначе с Харалампи вече сме го водили този спор 4 към 1.
toni82 написа:прав си ,излиза много по ефтино.просто исках да знам дали е нормално да горят като крушки от 60 вата.явно да.направо ще си взема и една резерва в колата да има.
toni82 написа:дано да си прав ,бобините бяха фабричните .по тази логика ми остава още една за смяна
toni82 написа:а километрите на моя голф ги знае само господ
toni82 написа:за бобините разбрах.и тъй като не искам да отварям нова тема ще питам тук.нормално ли е с влючен климатроник да имам по-голяма тяга и по-добро ускорение .без него в по-високите обороти се чува едно като бучене а с него не.имам по плътно ускорение в по-високите обороти.не трябва ли да е точно обратното
.по принцип бяха три bremi и една италианска.и трите bremi изгоряха в рамките на 20 дена.и тъй като вече бройката стана три пак питам дали е възможно и на трите да им е дошло времето или става въпрос за явен проблем.в сервиза ми казаха че може да е от по -висок волтаж към бобините.как мога да го замеря тоя ток,може ли чрез ваг-ком.и другото в което се съмнявам е в самия компютър,колко е голяма възможността да е от него.а по-принцип как изгарят, от веднъж или постепенно в рамките на няколко дена.питам това защото от няколко дена мотора не работеше добре топъл до 2000об.и се усещаше мирис на неизгорели газове.вече направо не знам,помагайте 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта