Някой знае ли колко километра може да измине след светване .
-
- Автомобил:
- Двигател:
Някой знае ли колко километра може да измине след светване .
Колеги някой знае ли колко километра може да измине колата след светване на лампата за горивото,най- вече за поло 1.9 д ме интересува.То би трябвало за всички да е един показателя,но знае ли човек.Различни двигатели ,може и да има разлики.Благодаря ....
Re: Някой знае ли колко километра може да измине след светване .
stivenj написа:Колеги някой знае ли колко километра може да измине колата след светване на лампата за горивото,най- вече за поло 1.9 д ме интересува.То би трябвало за всички да е един показателя,но знае ли човек.Различни двигатели ,може и да има разлики.Благодаря ....
aс олега има шкода 1.9 сащия мотор е като на полото и слет светване на лампата сам минавал 70 километра бес да гасне но по каталок и дават да измене между 80 90 километра
-
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AEF 1997
че то няма лампа това поло (моето визирам - 1.9 д 97 година), какво ще му светне 

- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля че към 500-600. С правилния вятър
-
- Автомобил:
- Двигател:
bread1978 написа:че то няма лампа това поло (моето визирам - 1.9 д 97 година), какво ще му светне
моето има колега 1.9-д 99 година ,не съм я слагал допълнително ,така е произведено.
- bkunev
- Автомобил:
- Двигател:
gogalov написа:stivenj написа:Колеги някой знае ли колко километра може да измине колата след светване на лампата за горивото,най- вече за поло 1.9 д ме интересува.То би трябвало за всички да е един показателя,но знае ли човек.Различни двигатели ,може и да има разлики.Благодаря ....
aс олега има шкода 1.9 сащия мотор е като на полото и слет светване на лампата сам минавал 70 километра бес да гасне но по каталок и дават да измене между 80 90 километра
Ти ме уби с правопис и пунктуация

- ilianmilenin
- Автомобил:
- Двигател:
аз на моя голф 4 тди 110 ,съм му минавал на светната лампа около150км(не съм смятал да рискувам за повече).По книжка по принцип му дават 10 литра останало гориво при светване на лампата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
gogalov написа:stivenj написа:Колеги някой знае ли колко километра може да измине колата след светване на лампата за горивото,най- вече за поло 1.9 д ме интересува.То би трябвало за всички да е един показателя,но знае ли човек.Различни двигатели ,може и да има разлики.Благодаря ....

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Принципно извънградско до 100 км. Градско до около 50.
Но всичко зависи от състоянието на автомобила, начина на каране, атмосферните условия, количеството на масло в двигателя, налягането на гумите, товара в автомобила, така че е строго индивидуално, затова като светне - на първата бензиностанция.

Но всичко зависи от състоянието на автомобила, начина на каране, атмосферните условия, количеството на масло в двигателя, налягането на гумите, товара в автомобила, така че е строго индивидуално, затова като светне - на първата бензиностанция.

Върни се в “Дизелови агрегати”