Да питам,между двете копчета едното с заключен катинар,другото с отключен, малкия правоъгълник, копче ли е и за какво служи?
Сгъваем ключ!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Re: Сгъваем ключ!
Да питам,между двете копчета едното с заключен катинар,другото с отключен, малкия правоъгълник, копче ли е и за какво служи?
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Не е копче... само за красота е 

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Питам, защото като го натиснеш се държи като копче,в смисъл потъва си все едно дава на контакт.
- ivco_vw
- Автомобил: Volkswagen Golf
- Двигател: AZD 2002
Колеги имам един въпрос.Ако си купя сгъваем ключ(само кутийка) ще си направя заготовката при ключар,но става ли ампулата от резервния ми ключ(ограденото на снимката) да се сложи в кутииката и колата да запали.Колата е голф 4.Мерси предварително!

- Golf_Mon
- Автомобил: BMW E90 320i Ibiza 6k1
- Двигател: бензинов
готов сьм с ключа и аз. Без индикация нестава. и 2,2 килоома резистор и мост.
- Calearo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Става и аз си направих малко начина е по различен но стана много добре браво колега за полезната информация и добрата идея 

- D'oh
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ivco_vw написа:
Става, аз така направих взех чипа ( при мен не е ампула ) но стана, един приятел има го и във форума ми подари ключ и дадох към 20 лв за да ми го преправят, да се сложи заготовката и чипчето малко много но ми хареса, после сам си напаснах дистанционното на алармата в ключа и стана супер.
Здравейте колеги,
Имам нужда от помощ!
Имах неблагоразумието да сменя на 2-та си автомобила поло 06 и лупо 01; алармите с такаива със сгъваеми ключове. Самите кутии са под всякаква критика, което разбрах при експлоатацията. С много чувствителни пластмасови бутони са които натискаш по джобове или дори като палиш. Пластмасата им очевидно е много тънка и като палиш имаш чувство че ще строшиш ключа. Самите аларми също не струват, поотказват; едната блокира на 2 пъти нещо и "яде шамари" за да се оправи. (Бълагарския начин -то и не разбирам много).
НЯКОЙ ДА МЕ НАСОЧИ КЪМ СЕРВИЗ ИЛИ ЧОВЕК В ПЛОВДИВ, КЪДЕТО ДА МИ СМЕНЯТ САМО КУТИИТЕ; ИЛИ ДА МИ ВЪРНАТ СТАРИТЕ АЛАРМИ и направят здрави нови, читави сгъваеми ключове, Отново трябва да са сгъваеми тъй като вече са отрязани оригиналните и стават само за такъв тип ключове.
Това ще ми е като "обеца" на ухото. Добре ми казваха: Не пипай нещо което работи!!!
БЛАГОДАРЯ МНОГО НА ВСИЧКИ КОИТО ПОМОГНАТ И ДАДАТ СЪВЕТ И НАСОКА
Имам нужда от помощ!
Имах неблагоразумието да сменя на 2-та си автомобила поло 06 и лупо 01; алармите с такаива със сгъваеми ключове. Самите кутии са под всякаква критика, което разбрах при експлоатацията. С много чувствителни пластмасови бутони са които натискаш по джобове или дори като палиш. Пластмасата им очевидно е много тънка и като палиш имаш чувство че ще строшиш ключа. Самите аларми също не струват, поотказват; едната блокира на 2 пъти нещо и "яде шамари" за да се оправи. (Бълагарския начин -то и не разбирам много).
НЯКОЙ ДА МЕ НАСОЧИ КЪМ СЕРВИЗ ИЛИ ЧОВЕК В ПЛОВДИВ, КЪДЕТО ДА МИ СМЕНЯТ САМО КУТИИТЕ; ИЛИ ДА МИ ВЪРНАТ СТАРИТЕ АЛАРМИ и направят здрави нови, читави сгъваеми ключове, Отново трябва да са сгъваеми тъй като вече са отрязани оригиналните и стават само за такъв тип ключове.
Това ще ми е като "обеца" на ухото. Добре ми казваха: Не пипай нещо което работи!!!
БЛАГОДАРЯ МНОГО НА ВСИЧКИ КОИТО ПОМОГНАТ И ДАДАТ СЪВЕТ И НАСОКА
- vekatap
- Автомобил: Lupo
- Двигател: AUA
- Контакти:
колеги, препоръчайте ми някои модел аларма с мъъъъничко дистанционно, да мога да го изрежа и напасна в сгъваем ключ 

- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
продавам такива кутийки без заготовка 20лв.
- Golfara
- Автомобил:
- Двигател:
vekatap написа:колеги, препоръчайте ми някои модел аларма с мъъъъничко дистанционно, да мога да го изрежа и напасна в сгъваем ключ
http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=2101
http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=2098
ето два варианта които намерих но не знам колко са читави но на тая цена си със аларма и два ключа с вградено дистанционно
- vekatap
- Автомобил: Lupo
- Двигател: AUA
- Контакти:
Golfara написа:vekatap написа:колеги, препоръчайте ми някои модел аларма с мъъъъничко дистанционно, да мога да го изрежа и напасна в сгъваем ключ
http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=2101
http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=2098
ето два варианта които намерих но не знам колко са читави но на тая цена си със аларма и два ключа с вградено дистанционно
да де, ама лошото е че имам ключ, който си го поръчах от е-вау и сега искам само дистанционно да си преправя да влезне в него

- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Тези ключове са само за фасон... за друго не стават
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
IvailoOo написа:Тези ключове са само за фасон... за друго не стават

Накрая се ядосах изкормих целия патрон и си сложих бутон за палене

Сега колата няма ключове и ключалки,само дистанционно.
Виж оригинален сгъваем ключ си е друга бира вече,ама са дефицит.