Емоции с една пружина на колан!

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
passat 1.8 adz
Автомобил:
Двигател:

Емоции с една пружина на колан!

Мнениеот passat 1.8 adz » Чет 31 авг 2006 19:39

Днес свалих заден десен колан, за да гледам нещо под него. Оставих го върху седалката и когато дойде време да го слагам обратно - установих, че се е фиксирал към някъкво положение и не помръдва :( . Опитах да го движа в посока "прибиране" - става, опитах да го извадя - вече се фиксира към новото положение. Убеден, че е нещо лесно (така и се оказа) пробвах 8-10 пъти и накрая коланът просто свърши и нямаше мърдане ни напред, ни назад :roll: . Изнервих се и взех да ръчкам от тук, от там, но нищо не помръдна. Точно тогава ми дойде идиотската идея да го разглобя :horror: . Махнах капачето от едната страна и оттам със свистене изскочи пружината (едва не ми сряза лицето), нави се на кълбо докато аз гледах тъпо :014: . Не Ви съветвам да правите такава глупост - по никакъв начин не помага за "разфиксирането" на колана. Отне ми час и половина да го навия обратно в леглото, да не говорим за нарязаните пръсти, сецнатия кръст и нервите :uuoooh:.
Решението за случаят с фиксирането е доста по-просто: изправете колана до водоравно положение, такова каквото заема като се монтира в колата ... и всичко се оправя :D :D . Пиша го, за да не сглупи някой по същия начин.

Потребителски аватар
kbot
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kbot » Чет 31 авг 2006 20:22

10x. Кат се замисля и аз бих направил като тебе :lol:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 31 авг 2006 20:22

mhihi мене жокер ми не требе питай opipva4a какъв секс пада с шофьорския му колан...mhihi ама той предварително го беше поеб!л достатъчно та разглабяй/сглабяй 15-20 пъти и така...

pipi_to
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pipi_to » Пет 01 сеп 2006 9:18

Върни се в “Passat”