Кора на триврат Голф 4
- vnkostadinov
- Автомобил:
- Двигател:
Кора на триврат Голф 4
здравеите колеги. някой можи ли да ми обесни как се свалят задните странични кори на Г4 /ТРИ врати/, защотото от 3ч нищо не намирам за задни кори в нета, а и доста голяма част от деня си загубих в лутане. взех си колонки и искам да ми монтирам, ама пущиняка...

- Ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кора на триврат Голф 4
Държи се на копчета и щипки.Пускаш облегалката на седалката и там има тапа на кората която се развива.От там нататъка само дърпащ и се молиш да остане здраво копче.
- vnkostadinov
- Автомобил:
- Двигател:
аз тапатя я намерих, обаче като се пробвам да вкарам малко сила и ми се струва, че ще се спука самата кора... 
- hooligan_sk
- Автомобил: GLC X254 + Kona EV
- Двигател: EA113
Ludiq написа:Държи се на копчета и щипки.Пускаш облегалката на седалката и там има тапа на кората която се развива.От там нататъка само дърпащ и се молиш да остане здраво копче.
Луд, ти успявал ли си да ги свалиш без да вадиш седалката? Щото при мен се наложи да се извади, хем че Мишо в Герман го правеше... мноо гадна работа са тея кори
за по малко от минута се свалят корите.Държат се на общо 5 щипки.Дърпаи смело и бизотговорно.Щипките са по 1.50лвбройката
- vnkostadinov
- Автомобил:
- Двигател:
ilian78 написа:за по малко от минута се свалят корите.Държат се на общо 5 щипки.Дърпаи смело и бизотговорно.Щипките са по 1.50лвбройката
Сигирно е за по малко от минута, ама то под самата седалка каточели са 2 кори една върху друга, ще можеш ли да щракнеш 1-2 снимки точно кое се дърпа, че колата сега ми е на бояджия и не мога да сннимам
- hooligan_sk
- Автомобил: GLC X254 + Kona EV
- Двигател: EA113
ilian78 написа:за по малко от минута се свалят корите.Държат се на общо 5 щипки.Дърпаи смело и бизотговорно.Щипките са по 1.50лвбройката
На 2врат Голф 4 така ли?

- Ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
Да вадят се за по малко от 5 мин. даже.Седалките може и без да се свалят.
- toni82
- Автомобил: golf4 1.6 16v
- Двигател: azd
те са две кори .горната е хваната само с една тапа.трудно излиза заради морската пяна около тонколоната,затова трябва да свалиш седалката и да издърпаш кората на вън и на горе 
- vnkostadinov
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, мерси за помощта!
не било чак толкова сложно, ама след доста потене си казах "е ся щи...." и тя взе че се откачи
темата е за триене по преценка
не било чак толкова сложно, ама след доста потене си казах "е ся щи...." и тя взе че се откачи
темата е за триене по преценка
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”