IvailoOo написа:190 малко ми се струват. На колко оборота си при тази скорост ?
Ljubon написа:Сигурно имаш прекъсвач, който спира горивото, за да не счупиш мотора. А и едва ли 190 км./ч. е нормална скорост за каране на тази кола.
StrEagle написа:Polo 1.9 TDI 101кс вдига 192-195.
Golf-а има 9 повече коня, но е и малко по-тежък?
Според мен е нормално.
Казваш, че при тази скорост си в червения сектор? Може би дизеловия мотор има по-малко мощност в червените обороти, от колкото преди тях.
Ljubon написа:Аз не бих се притеснявал от този факт, защото не си позволявам да карам с такава скорост. Да не дава господ, ама ако стане ПТП при тази скорост, остатъците ще се стържат с шпакла от асфалта.
Има едни други коли за по-високи скорости.
jos написа:Не, доста ненормално е даже!![]()
Какви са тези глупости?
Колко още искаш да ти направи колата, 250?
me4eto написа:Ljubon написа:Аз не бих се притеснявал от този факт, защото не си позволявам да карам с такава скорост. Да не дава господ, ама ако стане ПТП при тази скорост, остатъците ще се стържат с шпакла от асфалта.
Има едни други коли за по-високи скорости.
вие май не разбирате че питам дали има проблем или....казвам че сам ги направил на път за италияяяяя,и твае 1 път а не карам така
мамка му никой ли не разбра кво питам 190 и спира
hooligan_sk написа:И продължавате обаче... Ако мотора е в ред вдига дадената от производителя скорост която е 193км/ч. Това по километража е към 200 и малко над. За да забие муцуна на 190 по километраж, има нещо нередно
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: pe6o__ и 22 госта