Проблем с централното заключване голф 3
Проблем с централното заключване голф 3
Здравейте имам проблем с централното закл. като запаля двигатела и автомобила ,се заключва а като изгася не се отключва.Мисля 4е проблема е в някое реле защото чувам някакво цъкане от време на време ако някои е имал подобен проблем моля помогнете (Автомобила е Голф 3 2Е)
- stamantonov
- Автомобил: golf III 1.8 + honda cr-v 1 gen.
- Двигател: ABS + JHL
Re: Проблем с централното заключване голф 3
Така ти е била по принцип винаги, илие така от скоро? При мен имаше подобен проблем и се оказа че вакумната помпа е от пасат. Взех си от моргата за голф 3 и се оправи
При мен на включен/изключен мотор вратите все са отключени,не се самозаключва при стартиране на двигателя.Това да не е някоя Италианска екстра или функция на алармата???
При мен също има комфорт модул.При заключване вдига стъклата,когато отключа ми ги връща в положение свалени или не ги сваля,според опцията,която избира да задам.Обаче самозаключване след старт на двигателя нямам.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на бившата ми 3ка това беше опция на алармата
аз я бях изключил (т.е. един майстор)
иначе първите дето ми монтираха алармата ( мисля Mongosse се казваше ) я бяха направило като спра да се отлючва
но чувах как всеки път като загася двигателя ми работеше помпата
та аз и според мен както е казал колегата по горе е от алармата или някоя глезотийка не е от самия комфорт
аз я бях изключил (т.е. един майстор)
иначе първите дето ми монтираха алармата ( мисля Mongosse се казваше ) я бяха направило като спра да се отлючва

но чувах как всеки път като загася двигателя ми работеше помпата
та аз и според мен както е казал колегата по горе е от алармата или някоя глезотийка не е от самия комфорт
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”