Да не говорим че електричките 90% са китайски, а китайските скутери са КОШМАР, доста по-зле от китайските коли

deversant написа:Ами на моето се возим няколко пъти с приятелката ми,и сме общо 145кг![]()
За сега съм късал,задната основа и кормилкото + жилото за спирачката.Тва е в разтояние от 3-4 месеца.
Скутере е взет втора употреба за 50лв,акумолаторите не са 12v/12ah a 12v/14ah,зарядното е прикачено директно на тях и е от лаптоп 30v/0.83A.Като се скъса нещо,отивам при един приятел с ЦО и заваряме като и поусилваме...докато спре да се къса тенекията!Но с 145кг народ отгоре му,си прави 3-4 курса по 5-6 км!
deversant написа:Има нови по евтини киомплекти за планински бегач,в Конрад се продават по 290лв!
Води се предна капла със мотор 700вт (подържа 500вт),на 36в.
Комплекта включва:
капла
две спирачки
палец за газта
Екстри:
ABS
репродуктивна функция (старите е скутери като моя и до 2010 нямаха такава)...
това е че по байр надолу,зарежда акумолаторите.... по този начин се увеличава пробега!
Хубавото на тази капла е,поне според мен...Та карате си на 18-та или 24-та скорост и сте се заслил,ама яко и започва да се задава много голям байр.И вместо да редите скоростите наобратно,просто давате газ и тази капла ви помага да вземете байра с 40км/ч (естествено и вие въртите педалите успоредно с електромотора)!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: hooligan_sk и 79 госта