! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Muku
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот Muku » Вто 06 сеп 2011 12:27

А ти нямаш право да "седиш" в лявата лента. Като е техен проблема че искат да карат по-бързо от разрешеното, защо го правиш и твой проблем? Нищо не ти пречи да минеш в дясно и а ги оставиш да си бързат!
Аман от идиоти на пътя!!!

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Вто 06 сеп 2011 12:42

Muku написа:А ти нямаш право да "седиш" в лявата лента. Като е техен проблема че искат да карат по-бързо от разрешеното, защо го правиш и твой проблем? Нищо не ти пречи да минеш в дясно и а ги оставиш да си бързат!
Аман от идиоти на пътя!!!

Какво правя аз там? Еми изпреварвам със 130, доколкото си спомням толкова е разрешено. Проблема е че децата ми спяха, и от 130 трябваше да сваля на 90. Нали се сещаш за какво става въпрос...Кога мога да се прибера, все пак си решавам аз, а не този отзад mhihi . Както и да е, пубертетите си мислят че са безсмъртни...

Потребителски аватар
ak_47
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ak_47 » Вто 06 сеп 2011 12:42

Аз седя в лявата лента когато изпреварвам колона на магистралата, която се движи по-бавно от мен. Ей, веднага с острите реплики, нито ме познаваш, нито знаеш как карам, веднага ми лепна "идиот" ... И аз се дразня на тези дето карат в ляво със 130-140 без да има колона, но примерно ако изпреварваш 3-4 тира, и някой те настигне щото кара със 180,а ти си караш с 130, кво - трябва да му направиш път ли ? Сори за спама, ама не издържах ...

bnick написа:
Какво правя аз там? Еми изпреварвам със 130, доколкото си спомням толкова е разрешено. Проблема е че децата ми спяха, и от 130 трябваше да сваля на 90. Нали се сещаш за какво става въпрос...Кога мога да се прибера, все пак си решавам аз, а не този отзад mhihi . Както и да е, пубертетите си мислят че са безсмъртни...
:да:

Потребителски аватар
Muku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muku » Вто 06 сеп 2011 12:55

ak_47 написа:Аз седя в лявата лента когато изпреварвам колона на магистралата, която се движи по-бавно от мен. Ей, веднага с острите реплики, нито ме познаваш, нито знаеш как карам, веднага ми лепна "идиот" ... И аз се дразня на тези дето карат в ляво със 130-140 без да има колона, но примерно ако изпреварваш 3-4 тира, и някой те настигне щото кара със 180,а ти си караш с 130, кво - трябва да му направиш път ли ? Сори за спама, ама не издържах ...

Примери могат да се дават както защо се седи в ляво, така и защо някой кара със 180км/ч.
Какво ти пречи да му направиш път? По-малък мъж от него ли ще си? Или като покажеш среден пръст оня ще продължи със 130км/ч след като те изпревари?? Ето за такива постъпки ви наричам идиоти, а не, че си намерил причина да минеш вляво.
Не визирам само теб или другия колега, а като цяло тези шофьори които решават да раздават правосъдие на пътя!

Извинявам се ако съм те засегнал!

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Вто 06 сеп 2011 13:53

Не е лъжа че повечето Софиянчета карате така :screwy из " провинцията " !

bnick

Мнениеот bnick » Вто 06 сеп 2011 14:05

Сашо Белята написа:Не е лъжа че повечето Софиянчета карате така :screwy из " провинцията " !

Това каране е самоубийствено и аз лично не съм видял никой да кара така. Не знам този който прави клипа полицай ли е, но иначе е направо за затвора :не:

Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JC » Вто 06 сеп 2011 16:37

Сашо Белята написа:Не е лъжа че повечето Софиянчета карате така :screwy из " провинцията " !

Това освен като заяждане ми звучи и комплексирано ..аз никога не съм делил хората на софиянЧЕТА и на провинциаЛИСТЧЕТА ...

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Вто 06 сеп 2011 16:45

ak_47 написа:
bnick написа:Вчера един с Ауди А4 1,8Т ме накара да вдигна към 170-180, карайки зад мен на около 1м. Изпреварвах по магистралата със около 130, когато ми се залепи отзад на около 1м. Виждах му само предното стъкло :screwy , бях с жена ми и двете ми деца. До мен другите вървяха с около 90-100, имаше голям трафик и прибирането беше трудно. Ускорих поне да се отдалеча от него, но той си остана залепен зад мен, така до 170. Бяха 4-ма, гледах как се смееха :beat_butt2 . При 170 реших да не ускорявам повече и пуснах газта, той си остана на метър зад мен, изпреварих още 1-2 ма и се прибрах. Този зад мен направи същото :screwy . Явно за него беше всичко бе игра :beat_butt2. Случката е на магистрала Хемус, по мостовете, малко преди София

О, тези са ми любимите. Като ми се лепнат такива на магистралата, аз си карам с 130, повече не вдигам. Като вземат да светкат, подавам ръка с голям мазен среден пръст :beat_butt2 - да си чакат - аз карам с макс. разрешена скорост, нямат абсолютно, ама абсолютно никакво право да ми светкат - техен е проблема че искат да карат по-бързо от разрешеното. Освен ако не е някой правителствен конвой или абтомобил със специален режим на движение. Но тогава аз изобщо нямам работа в лявото платно...

Сигурен ли си че километража ти е точен. Следващия път като караш със 130 засечи за колко секунди изминаваш 1км (на всеки километър на магистралата има табелки) и изчисли истинската си скорост.
Аз като карам със 130, като засека секундите се оказва, че карам със 110. Пробвал съм и с други коли и резултата винаги е подобен.
На магистралата карам доста бавно и такива дето карат само в лявата лента рядко ми пречат, а иначе и аз се дразня ако някой започне да ми светка без да съм го засякъл.

ffuujjiittssuu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ffuujjiittssuu » Вто 06 сеп 2011 21:05

Има такива идиоти на пътя, че нямам думи. Преди седмица на околовръстното някакъв тъпунгер през ноща застана зад мене и почна да ми светка на къси и дълги. Карах зад бус, нямаше насрещно движение увеличих дистанцията м/у мене и буса този да ме изпревари да ама не, пак седи зад мене и ми присветка, лепнах се зад буса и тоя пак не искаше да изпреварва. Така един километър ми присвятка, аз завих и той си продължи. После проверих дали не ми работят светлините или някой откачен детайл по автомобила, но такива нямаше. Нещо бях изморен и след това светкане ме заболяха очите. Следващия път ако се срещнем съм му приготвил едно желязо за предното му стъкло :banghead:

Потребителски аватар
ak_47
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ak_47 » Вто 06 сеп 2011 21:46

ktamen написа:Сигурен ли си че километража ти е точен. Следващия път като караш със 130 засечи за колко секунди изминаваш 1км (на всеки километър на магистралата има табелки) и изчисли истинската си скорост.
Аз като карам със 130, като засека секундите се оказва, че карам със 110. Пробвал съм и с други коли и резултата винаги е подобен.
На магистралата карам доста бавно и такива дето карат само в лявата лента рядко ми пречат, а иначе и аз се дразня ако някой започне да ми светка без да съм го засякъл.

Верен ми е километража, не пропускам да си го "сверя" на всички "табла" засичащи скоростта( не се сещам как се казват ).

А по темата - тази вечер трябваше да ходя до Ст. град, и след четворката, главната улица прави 90 градусов завой на ляво, там колите накацали кой както му дойде отстрани на пътя, ограничена видимост, и един идиот с няква малка кола, аз правя левия завой по пътя с предимство, и онзи се мъчи да паркира, като маневрира насред кръстовището, като преди да навлезеш в кръстовището изобщо не го виждаш, :horror: а отсреща идва 280 със страшна сила, трябваше този да го заобикалям отдясно за да не ме отнесе автобуса ... най-малкото, на 5 метра преди кръстовище е забранено да се спира и паркира, този се опитваше да паркира на "ъгъла" на кръстовището.

bnick

Мнениеот bnick » Вто 06 сеп 2011 21:56

ktamen написа:Сигурен ли си че километража ти е точен. Следващия път като караш със 130 засечи за колко секунди изминаваш 1км (на всеки километър на магистралата има табелки) и изчисли истинската си скорост.

Това колко ми е точен километража, какво отношение има в случката? :? Предполагам е сравнително точен, когато са ме спирали за скорост, винаги е била подобна на засечената от радара

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Сря 07 сеп 2011 1:34

Моя грешка, трябваше да изтрия част от цитата за да стане ясно, че въпроса ми се отнася за калашника, а не за теб.
Понякога пробвам на магистралата колко ще вдигне голфа, при един от тези опити още като минах в лявата лента се залепих за едно ямболско (градски, затова помня че беше от Ямбол) рено и карах след него около 5км със 170 на 5метра дистанция преди тоя да се сети да се прибере в дясно и да ме пусне. Голфа вдигна 180 и аз си се прибрах. Реното после може пак да ме е изпреварило.
Може и в твоя случай да са пробвали аудито, ама защо не са те изпреварили :screwy , все пак е възможно идиотското му каране да има съвсем прозаично обяснение.

Потребителски аватар
Muku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muku » Сря 07 сеп 2011 11:36

ktamen написа:... карах след него около 5км със 170 на 5метра дистанция преди тоя да се сети да се прибере в дясно и да ме пусне.

:shock scare :shock :screwy

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Сря 07 сеп 2011 14:33

kossel написа:Гледам темата от последните дни, гледам и заглавието на темата ...
май самите идиоти са почнали да пишат в темата ... :banghead: :074:

Сашо Белята написа:
карах след него около 5км със 170 на 5метра дистанция
death radvai se che oshte dishash :026:

Аууу колко си лош :screwy mhihi умнико

- тоя много ми хареса хаха ...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 07 сеп 2011 22:25

Хубаво е, че идиотите на пътя, започнаха сами да се вписват в темата, със свойте геройски постъпки.
:bowdown

Върни се в “Пътеводител”