100 години от рождението на Тодор Живков

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
barezifranko
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABU 1993

Re: 100 години от рождението на Тодор Живков

Мнениеот barezifranko » Чет 08 сеп 2011 8:27

Мир на праха му :bowdown Голям образ беше. Откривал някакъв завод за полупроводникови елементи и се изцепил: Тази година полупроводници - догодина цели проводници :Mr Green Fun

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 08 сеп 2011 9:40

Пожелавам му да гние в ада до края на света и малко след това заедно с ордата номенклатурни хрантутници. Само като се замисля как всички тези, дето се умиляват от този изрод, имат право на глас... дано по-скоро измрат...

п.п. тук не бяха ли забранени теми с политическа насоченост

п.п.п. впрочем трябва да си много ненормален да пуснеш поздравителна тема за някой, под чието управление са избити по лагери над 200 000 души и не разбирам защо се толерира такава тема тук? По времето на хитлер са построени стотици километри магистрали, дали поздрав за неговия рожден ден ще изкара повече от 2 мин?

Потребителски аватар
petarkolev
Автомобил: Jetta II 1.8
Двигател: RP

Мнениеот petarkolev » Чет 08 сеп 2011 9:42

boi4eto написа:Детството ми мина по негово време. Бяха игри на воля, бригади, лагери, имаше респект и уважение към учителите. Сега тези неща не ги виждам, особено отношението към учителите е под всякъква критика. Вярно, че неща като банани,дънки и разни други неща бяха лукс, но се живееше по спокойно, хората се веселяха и баяха задружни. Е имаше и негативни неща, но като цяло с носталгия си спомням за онова време. Бай Тошо беше на посещение в Плевен в военният музей, по това време учех с спортното училище и правехме крос. На излизане от музея ние минавахме точно от там и аз тичайки по тротара без да искам се блъснах в него. Човека се усмихна хвана ме за ръка, зададе ми няколко въпроса, пожела ми успех, а аз леко притеснен си продължих бягането. Та тази случка винаги ме разсмива и ми навява приятен спомен. Това от бай Тошо, нека почива в мир човека!

Абсолютно солидарен с колегата. Моето детство също премина изцяло при управлението на бай Тошо.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 08 сеп 2011 9:50

maxpayne написа:Пожелавам му да гние в ада до края на света и малко след това заедно с ордата номенклатурни хрантутници. Само като се замисля как всички тези, дето се умиляват от този изрод, имат право на глас... дано по-скоро измрат...

п.п. тук не бяха ли забранени теми с политическа насоченост

п.п.п. впрочем трябва да си много ненормален да пуснеш поздравителна тема за някой, под чието управление са избити по лагери над 200 000 души и не разбирам защо се толерира такава тема тук? По времето на хитлер са построени стотици километри магистрали, дали поздрав за неговия рожден ден ще изкара повече от 2 мин?

Абсолютно солидарен с колегата

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Чет 08 сеп 2011 9:57

Проблема на хората е , че бързо забравят ...
По времето на дядо ви Тодоран всичко ставаше на сила , пионерчета , комсомолчета и тям подобни . Аз не исках да ставам комсомолец , идвали са у дома да съветват баща ми да ме накара , защото нямало да мога да продължа учението си в техникума :| . И ред други неща , които повечето от вас не знаят , а други са забравили . Е сега ако някой дойде и ви каже , че трябва синът ви да е комсомолец (някакъв еквивалент примерно :D ) ще си помислите :screwy , нали .
Не че сега не сме пак роби на крадити , телевизия и въоще на простотията , ама хайде .

Лека му пръст !

Последна промяна от milmar на Чет 08 сеп 2011 10:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
petarkolev
Автомобил: Jetta II 1.8
Двигател: RP

Мнениеот petarkolev » Чет 08 сеп 2011 9:58

Нека да се постне една тема: Репресирани от режима, за да може колегите да правят излиянията си там. Става въпрос за двете горни изказавния на Скуба и maxpayne.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 08 сеп 2011 10:05

petarkolev написа:Нека да се постне една тема: Репресирани от режима, за да може колегите да правят излиянията си там. Става въпрос за двете горни изказавния на Скуба и maxpayne.

ти нещо наклон ли ми даваш бе? За какво да го харесвсам? За тва че баща ми висеше по райнноите, защото си позволяваше да пише? За това че ме изгохниха от ДКМС защото слушам хеви метъл? За тва че имам 11 предупреждения за изключване от гимназията, защто нося дънки? За тва ли да го уважавам а?
Ходи си хивей в Правец и гледай козите. Аре баста

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 08 сеп 2011 10:11

Стига!

И нарочно оставям темата тук, за да се индексира и да се види какво е правено по онова време, когато на някои от вас им е било "по-хубаво".
Като ви е било по-хубаво ходете в Северна Корея и си живейте там!
Аман от лирични отклонения на тема "доброто старо време" :evil:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 08 сеп 2011 15:28

Заради пускането на тема с политически характер във форума и заради опониране на ЛС, дори след като бе предупреден, потребител Nafta е с наложено ограничение без право на писане за срок от един месец, валидно от този момент.
Другите да си правят сметката.
Аман от простотии :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”