boi4eto написа:Детството ми мина по негово време. Бяха игри на воля, бригади, лагери, имаше респект и уважение към учителите. Сега тези неща не ги виждам, особено отношението към учителите е под всякъква критика. Вярно, че неща като банани,дънки и разни други неща бяха лукс, но се живееше по спокойно, хората се веселяха и баяха задружни. Е имаше и негативни неща, но като цяло с носталгия си спомням за онова време. Бай Тошо беше на посещение в Плевен в военният музей, по това време учех с спортното училище и правехме крос. На излизане от музея ние минавахме точно от там и аз тичайки по тротара без да искам се блъснах в него. Човека се усмихна хвана ме за ръка, зададе ми няколко въпроса, пожела ми успех, а аз леко притеснен си продължих бягането. Та тази случка винаги ме разсмива и ми навява приятен спомен. Това от бай Тошо, нека почива в мир човека!
maxpayne написа:Пожелавам му да гние в ада до края на света и малко след това заедно с ордата номенклатурни хрантутници. Само като се замисля как всички тези, дето се умиляват от този изрод, имат право на глас... дано по-скоро измрат...
п.п. тук не бяха ли забранени теми с политическа насоченост
п.п.п. впрочем трябва да си много ненормален да пуснеш поздравителна тема за някой, под чието управление са избити по лагери над 200 000 души и не разбирам защо се толерира такава тема тук? По времето на хитлер са построени стотици километри магистрали, дали поздрав за неговия рожден ден ще изкара повече от 2 мин?
petarkolev написа:Нека да се постне една тема: Репресирани от режима, за да може колегите да правят излиянията си там. Става въпрос за двете горни изказавния на Скуба и maxpayne.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта