прецака ми се звука на лаптопа
- balamata
- Автомобил: Renault Laguna
- Двигател: F3P720
Re: прецака ми се звука на лаптопа-решено с преинсталация
Днес направо преинсталирах уиндоуса по примера на колегата Mccoy и нещата си дойдоха на мястото.Сложих същия драйвер за звуците.Иначе си слагам руско ХР SP3,което лъже компа,че е Виста.Но не вярвам това да е причината за проблема.Благодаря още веднъж на отговорилите!
- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Re: прецака ми се звука на лаптопа
Е, щом ти се е занимавало... Другия път пробвай първо да реинсталираш само драйвъра.
Радвам се, че си оправил проблема по лесния начин
Радвам се, че си оправил проблема по лесния начин

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
mccoy написа:Имах подобен проблем с FUJITSU SIEMENS AMILO P3553 звука стана по тих и бръждеше на ниските честоти
Оправи се с преинсталация на Виндоса
Чак пък преинсталация

С реперче преминах от 1 поколение Р3 чак на 2-3то С2DE6320 на служебната кошница. Вс се запази само упдейт на антивирусната и на критичните ъпдейтеи на Вина. ЗДори принтер, камера, скенер , складова и счетоводна пр . не съм преинсталирал ,.Харда беше стария РАТА ЗСлед някой месец ще се боря с хард на САТА да плясна бозичката
- mccoy
- Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
- Двигател: N22A2
kris11 написа:mccoy написа:Имах подобен проблем с FUJITSU SIEMENS AMILO P3553 звука стана по тих и бръждеше на ниските честоти
Оправи се с преинсталация на Виндоса
Чак пък преинсталацияреперче е най- добре.
С реперче преминах от 1 поколение Р3 чак на 2-3то С2DE6320 на служебната кошница. Вс се запази само упдейт на антивирусната и на критичните ъпдейтеи на Вина. ЗДори принтер, камера, скенер , складова и счетоводна пр . не съм преинсталирал ,.Харда беше стария РАТА ЗСлед някой месец ще се боря с хард на САТА да плясна бозичката
занимавал съм се с компютри когато Правец16 беше супер мощен компютър и щом съм стигнал до преинсталация значи са се изчерпали всички по-лесни начини
Радвам се че успях да помогна на колегата

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”