До сега не ми се е налагало да купувам пюре и не знам с каква тряйност е но при малотрайните продукти определящ фактор е срока на годност.
Отделно има и конкуренция на местно ниво

Asen_D написа:MAX75 трябва да се регистрираш при мамите...
hooligans написа:racing_team_vidin написа:hooligans написа:Ти си луд![]()
![]()
![]()
На мен в Била ми таксуваха 200грама кексче за 33 лв
добре ли е
Много сладко ще да е било
Така и не го опитах
shotik написа:Нещо подобно и на мен се случи и като запитах ,защо е така ми обясниха ,че всеки магазин си има мениджър и както той успее да договори цената ,такава е за този магазин,независимо ,че е от една верига и в друг магазин цената може да е различна.
shotik написа:... ми обясниха ,че всеки магазин си има мениджър и както той успее да договори цената ...
golfer написа:shotik написа:... ми обясниха ,че всеки магазин си има мениджър и както той успее да договори цената ...
Цените се договарят от мениджъри на глобално ниво така наречените:баери /закупчици/
Централата на кауфланд е в с.Стряма в средата на България.
Почти всичко отива там от доставчиците и в последствие се кара до магазините, групирани много стоки за магазина.
Повечето вериги са приели тази тактика.
Ljubon написа:А колегата, купил кексче от 200гр. за 33лв. - ами купил го е доброволно, никой не му е насочил пистолет в слепоочието за целта. Както се казва - имал бол пари, платил.
hooligans написа:Ти си луд![]()
![]()
![]()
На мен в Била ми таксуваха 200грама кексче за 33 лв
добре ли е
hooligans написа:Ljubon написа:А колегата, купил кексче от 200гр. за 33лв. - ами купил го е доброволно, никой не му е насочил пистолет в слепоочието за целта. Както се казва - имал бол пари, платил.
Парите не съм си ги намерил на улицата, че да купя кекс за 33 лв
Върнах го естествено
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта