Различни цени в Кауфланд

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Shakez
Автомобил: Passat CC
Двигател: CBAB

Re: Различни цени в Кауфланд

Мнениеот Shakez » Пет 09 сеп 2011 14:10

MITKO_DVD написа:
hooligans написа:
Ljubon написа:А колегата, купил кексче от 200гр. за 33лв. - ами купил го е доброволно, никой не му е насочил пистолет в слепоочието за целта. Както се казва - имал бол пари, платил. :012:

Парите не съм си ги намерил на улицата, че да купя кекс за 33 лв
Върнах го естествено

Точно от Била си взех преди година сигурно са били точно тез кексчета който се продаваха на топлата витрина при хлебчетата,бяха отгоре и жената вика гледай кви хубави кексчета като килограма им е само 7,50 по спомен,но уви на касата се оказа че това е за грамажа който купуваш,а той беше някъде към 200гр.,нейздържах и щях да го ударя в главата на продавачката,защото цената беше подвеждаща и така написана се разбираше за килограм!!!

Така че Жоре един май сме го яли с тебе mhihi mhihi mhihi

Е, винаги можеш да го върнеш :?:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 09 сеп 2011 20:02

MITKO_DVD написа:
hooligans написа:
Ljubon написа:А колегата, купил кексче от 200гр. за 33лв. - ами купил го е доброволно, никой не му е насочил пистолет в слепоочието за целта. Както се казва - имал бол пари, платил. :012:

Парите не съм си ги намерил на улицата, че да купя кекс за 33 лв
Върнах го естествено

Точно от Била си взех преди година сигурно са били точно тез кексчета който се продаваха на топлата витрина при хлебчетата,бяха отгоре и жената вика гледай кви хубави кексчета като килограма им е само 7,50 по спомен,но уви на касата се оказа че това е за грамажа който купуваш,а той беше някъде към 200гр.,нейздържах и щях да го ударя в главата на продавачката,защото цената беше подвеждаща и така написана се разбираше за килограм!!!

Така че Жоре един май сме го яли с тебе mhihi mhihi mhihi

Aaa, моя е по голем. :Mr Green Fun
Кексчето дето беше 200грама, на касата излизаше 2 килограма и нещо :063:

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Пет 09 сеп 2011 20:10

Една и съща верига от бензиностанции има различни цени в различни краища на БГ.Нормално е!То при комунизма,бяха еднакви цените.Дори беше щамповано на самия продукт mhihi

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 09 сеп 2011 20:11

Никога не съм имал проблем в големите маркеТи! Винаги когато съм решил да върна нещо (Не нарочно, поради моя немърливост) винаги са ми връщали стоката (Разбирасе когато им дам касовата бележка) и веднага ми връщата парите!
Прост пример! В магазин Пени, бях закупил 4 бутилки олио! А когато излязох се загледах в касовата бележка че са ми хванали 5! И веднага с бутилките вътре на касата в магазина, си има отделен щанд и жена която ти взима касовата бележка и ти връща парите!
Та винаги стават грешки, никой не е безгрешен! :да:

Потребителски аватар
katcko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katcko » Пет 09 сеп 2011 20:15

Vlad777 написа:По всички вериги е така - разлика в цените има. В зависимост от наличието на конкуренция наблизо, търсенето, броя домакинства в обсег, престижа на квартала и др. фактори.

Това е верният отговор и това не е практика само в БГ,измислено е доста преди да има маркети тук

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Автомобил: BMW E65 Sport Package
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Пет 09 сеп 2011 21:00

katcko написа:
Vlad777 написа:По всички вериги е така - разлика в цените има. В зависимост от наличието на конкуренция наблизо, търсенето, броя домакинства в обсег, престижа на квартала и др. фактори.

Това е верният отговор и това не е практика само в БГ,измислено е доста преди да има маркети тук

Не мога да се съглася с вас, прост пример: Аз също работя в една верига(за НЕхранителни стоки) и програмата с която работим е една за цялата верига, цените се определят от централният офис(единствено може да се барат ръчно от Управител магазин и то в специални случай) така че, дори да решиш да вземеш нещо от столицата или от Каспичан, цента е една и съща 100%

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Пет 09 сеп 2011 21:58

racing_team_vidin написа:

Не мога да се съглася с вас, прост пример: Аз също работя в една верига(за НЕхранителни стоки)...

Ако става въпрос за техно... веригите, при тях цените се определят на национално ниво, обявяват се в сайтовете, даже има и наличност по магазини :)
Ама за кауфланд не съм забелязал такова нещо. Даже и промоциите са на местно ниво.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”