Немога да си избера кристални фарове за 6н2
Немога да си избера кристални фарове за 6н2
Тъй като в момента поръчвам чарколяци за моята колица и ще я вкарвам в бокса, искам всичко да стане на един път като почне голямото разглабяне. Искам да попитам какви фарове да избера и на коя марка? Избора ми е между FK Automotive http://kz-tuning.com/store/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=325&category_id=74&option=com_virtuemart&Itemid=2&vmcchk=1&Itemid=2 и Dectane http://www.avtosklad.bg/tuning-farove-za-VW-POLO-1999-2001-cat14.html. Коя марка да избера? Разбрах за колеги които са вземали на FK за същият модел поло и им се е нацепило стъклото, което хич не ми харесва 
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Немога да си избера кристални фарове за 6н2
Руснаците имат много хубава поговорка - "На вкус и цвет таварищ нет" Ние казваме: "Каквото си надробиш, това ще сърбаш" А аз казвам по темата: Като не можеш да си избереш, оставяш оригиналните - това се опитва да ти каже вътрешният ти глас, който явно не чуваш. 

Аз оригиналните ги сменям не защото не ми харесват а защото нищо нестава от тях! Вътре където се държат рефлекоторите са се натрошили крачетата и ходят където си искат като минеш през някоя дупка 
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Отиваш в морга и купуваш оригиналдЪ
- freestyler911
Най-доброто! Не вярвам Депо или ФК или която и да е китайска измишльотина да е по-практична и функционална от оригинала- Хела! Ако намериш Хела , тва е друга бира, но не съм разглеждал.
И хелла има ама 250 лева фара без мигача
А за ГТИ е 500 лв. бройката.
А така много ме кефят лупичките и като им прасна един ксенон става направо супер. И все още незнам какво да правя.
А така много ме кефят лупичките и като им прасна един ксенон става направо супер. И все още незнам какво да правя.
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз намерих на Валео два за 60лв. в отлично състояние с машинки и все.Виж в Мобилето има доста 6n2 на части.Тия Октан ли са Фк ли са не ти ги препоръчвам.Успех!
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
freestyler911 написа:Най-доброто! Не вярвам Депо или ФК или която и да е китайска измишльотина да е по-практична и функционална от оригинала- Хела! Ако намериш Хела , тва е друга бира, но не съм разглеждал.
За тези две марки нямам наблюдения, колегите ще споделят. Така е, трябва да снимам едни такива нови лъскави афтъркаркет фарове след около една/две години на какво приличат(не са на VW)... То в Понеделник вали, фаовете с конденз все още в Сряда, те едни паяци вътре, буболечки
. Наистина по-хубаво от оригиналното няма, или колега си оправи твоите с оригинални или ако изпадне някоя хубава Хела, макар, че освен сума си е рядкост. Успех! 
- freestyler911
Да! Така е , да не говорим че разликата в материала е драстична. Например стоповете на полото са на 15 години кръгло, нооо са лъскарски! Просто незнам кой фар афтърмаркет или стоп ще изкара 15 години и ще изглежда "fresh like new one" .
http://www.ebay.co.uk/itm/VW-POLO-6N2-COMPLETE-SET-HEADLIGHTS-INDICATORS-PAIR-GTI-SE-TDI-E-SDI-/320756141168?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4aae8e4c70
Взимай ги тия и да не ти пука....не знам дали като са от англия има значение...
Някой запознат да каже
Взимай ги тия и да не ти пука....не знам дали като са от англия има значение...
Някой запознат да каже
- freestyler911
К да ги взима, като е аокцион , наддаваш!
Освен това за тия пари вторъ ръка оригиналдЪ ще си вземе два чифта !
Освен това за тия пари вторъ ръка оригиналдЪ ще си вземе два чифта !
Тия от ебая ги пише, че са от ГТИ ама не са! Най-обикновенни са! И май ще ударя из моргите другата седмица и дано ми илзезе късмета 
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi виж първо в кои морги има 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”