Ползвате ли Drink and Drive услуги ? - анкета

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Ползвате ли Drink and Drive услуги

Да
16
10%
Не
144
90%

Общо гласове: 160
Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Re: Ползвате ли Drink and Drive услуги ? - анкета

Мнениеот MITKO_DVD » Съб 10 сеп 2011 11:34

От една седмица седа и смятам и се чуда дали да ползвам това чудо на природата mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi ,но ми излиза дебелшко,в случея прибиране от х-л Охлюва в кв.Симеоново до Люлин 3 са с иима нема 17-20км. х1.50 са около 30лв.с 3лв. първоначално си отива към 30-35лв. таксито от там до нас няма да ми вземе повече от 12-15лв. :idea: :idea: :idea: :idea: ,така че немисля че ще ми излезе много по евтино от такси :idea:

На отиване с такси 12.50лв. на връщане с такси 14лв.,километрите са 19 в едната посокатака че на мен ми излезе в случея по тънко с такси,все пак бях с познат :idea: ,но ако ми се наложи може би ще ги ползвам :idea:

Последна промяна от MITKO_DVD на Нед 11 сеп 2011 10:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Съб 10 сеп 2011 11:39

MITKO_DVD написа:От една седмица седа и смятам и се чуда дали да ползвам това чудо на природата mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi ,но ми излиза дебелшко,в случея прибиране от х-л Охлюва в кв.Симеоново до Люлин 3 са с иима нема 17-20км. х1.50 са около 30лв.с 3лв. първоначално си отива към 30-35лв. таксито от там до нас няма да ми вземе повече от 12-15лв. :idea: :idea: :idea: :idea: ,така че немисля че ще ми излезе много по евтино от такси :idea:

Идеята е че ако решиш да ползваш такси в повечето случай трябва да си вземеш в 2-те посоки, да отидеш на събитието и после да се върнеш, в твоя случай 2х15 лева. Това ако не искаш да си оставяш колата на случайни места, иначе е ясно отиваш с колата оставяш я и се връщаш с такси, ама после пък дерт на другия (или след 2 дена mhihi ) за да си я вземеш трябва или градски транспорт или да ангажираш някой да те кара или пак такси :wink:

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Съб 10 сеп 2011 13:47

Drink and Drive - Пий и карай.
Не го ползвам. Когато карам пия максимум 1 бира. Ако спра да карам ще се пропия отново. Така си ми е добре. Ако пък излизам да пия много винаги си вземам шофьор приятел, който после да ме прибере с моята кола.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”