Velko написа:Колеги колко точки взимат с акта за неправилно паркиране? Паяка тръгна да ми вдига колата и ми писаха акт
На мен не ми взеха точки. Само 20лв
Velko написа:Колеги колко точки взимат с акта за неправилно паркиране? Паяка тръгна да ми вдига колата и ми писаха акт

ItMB написа:...
Господата, които ме посетиха поискаха само да попълня документите, че аз съм шофирал и това беше.
...
myrshavija написа:ItMB написа:...
Господата, които ме посетиха поискаха само да попълня документите, че аз съм шофирал и това беше.
...
Честито! Вече имат самопризнание подписано собственоръчно от теб - написа ли, че потвърждаваш за написаното с подписа си?![]()
Кой те би по главата да попълваш нещо?
) и се сетих, че не сами дали копие от акта, даже като се замислих установих, че не съм разписвал нищо
нали все още като пишат акт се разписваш и ти дават копие от него с което да караш един месец 

evgenyh написа:С две думи преди малко ме спряха КАТ защото наруших 2 знака докато се прибирах в къщи - за движение само на право и влизането забранено, както и да е, казаха ми, че акта е 6т. и 50лв. глоба, казах ОК, след което ми обясниха да ида в КАТ не по-късно от 3 дни преди да изтече и т.н. Искаха ми лична карта и ми записаха данните в един тефтер.
Общо взето това беше, след което се качих в къщи(случката се развива на паркинга пред нас - караха след мен и като спрях пуснаха лампата) и се сетих, че не сами дали копие от акта, даже като се замислих установих, че не съм разписвал нищо
![]()
Накрая се оказа, че са ми върнали и синьото талонче![]()
...та въпроса е сега писали ли са нещо или са ме пусналинали все още като пишат акт се разписваш и ти дават копие от него с което да караш един месец
за какво тогава ми обясняваха надълго и нашироко да ходя в КАТ след 1 месец
![]()
![]()
![]()
Или пълк вече актовете са електронни и не ти взимат талончето, нито се раписвашМоля ако някой знае да каже
Върни се в “ЗДвП, нарушения, глоби, обжалване”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта