Некоректен колега

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Некоректен колега

Мнениеот produxan » Съб 10 сеп 2011 18:57

Та миналата седмица си поръчвам хард диск от колегата az-emo-pi4a който трябваше да е 500 гб Сата 2 , но след като пристигна дискът и аз си го взех оп излезе друго отварям пакета пред офиса диска АТА 2 гб естествоно звъня на посочения телефон телефона не отговаря . Над вечер се прибирам пиша на колегата в форума и той започва да ми се извинява ,че е объркал и тнт . Разбрах ме се да ми прати уж уговорения диск за негова сметка , но и това не се случи чакам диска чакам нищо звънах на един мой познат който работи в еконт да провери дали имам изобщо пусната пратка на мое име , но и там нищо писах отново на колегата и там нищо . Не ми е за парите ,но чуството е доста кофти :? след като разбереш ,че си бил измамен :!: . Пиша темата , за да може да му се постави надпис като измамник на профила :) Поздрави на всички и дано не ви се случва и на вас :)

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Re: Некоректен колега

Мнениеот Asen_D » Съб 10 сеп 2011 19:46

Не бързай със заключенията,
ден-два забавяне не означава, че Аз-Емо-пича :shock е измамник...

Ето темата за продажбата, човека е разменил хардовете и си го e написал...

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Съб 10 сеп 2011 19:58

Така е написал , но аз от 2-3 дена чакам харда който трябва да получа , но хард няма нито има регистрирана пратка за мен в еконт . Телефона на даже може и да не е неговия ,защото времено е ограничил повикванията си при това не само аз изгорях в този ден от него и един друг колега ми е писал даже той му е пратих харда обратно , но ЕМО не ходи да си го получи от офиса . На лично също не ми отговаря

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 10 сеп 2011 20:56

Случва се да се обърка нещо.
Аз имам положителни впечатления от колегата.
Нека изчакаме и той да каже какво е станало.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Съб 10 сеп 2011 22:52

личните ми впечатления от колегата са повече от добри! вярвам че момчето има някакъв проблем. не мисля че е измамник.
мое мнение.

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Съб 10 сеп 2011 23:08

Колега и на мен ми се искаше да не е така ,защото съм пазарил от форума доста пъти и винаги съм оставал доволен , но уви ето го и моя 1-ви път в който съм прекаран scare . Телефона не отговаря на Л.С не отговаря днес трябваше да получа уговорения хард диск ,но и него го няма регистрирана пратка в еконт на мое име няма логично е ,че съм измамен mhihi

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Съб 10 сеп 2011 23:39

produxan написа:Колега и на мен ми се искаше да не е така ,защото съм пазарил от форума доста пъти и винаги съм оставал доволен , но уви ето го и моя 1-ви път в който съм прекаран scare . Телефона не отговаря на Л.С не отговаря днес трябваше да получа уговорения хард диск ,но и него го няма регистрирана пратка в еконт на мое име няма логично е ,че съм измамен mhihi

Не бързай, де! :wink:

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Нед 11 сеп 2011 18:02

Weezy написа:
produxan написа:Колега и на мен ми се искаше да не е така ,защото съм пазарил от форума доста пъти и винаги съм оставал доволен , но уви ето го и моя 1-ви път в който съм прекаран scare . Телефона не отговаря на Л.С не отговаря днес трябваше да получа уговорения хард диск ,но и него го няма регистрирана пратка в еконт на мое име няма логично е ,че съм измамен mhihi

Не бързай, де! :wink:

Една седмица го чакам този хард диск съмнява ме еконт да нямат път към бургас mhihi

Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Мнениеот KadROo » Нед 11 сеп 2011 18:54

Лошото е ,че го защитават и админите...

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Нед 11 сеп 2011 19:35

Има три дни да оправи нещата!

Потребителски аватар
az-emo-pi4a
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот az-emo-pi4a » Пон 12 сеп 2011 16:12

Време е да обясня за какво иде реч,нарочно не давах изявление докато не се изяснят нещата.Въпросния ден имах да изпращам 3 хард диска на 3 ма човека.Единия е въпросния колега ,а другите двама нямат нищо общо със форума.Колегата искаше 500гб сата 2,уговорихме се да му ги пратя до тука всичко точно,другите 2-ма човека,единия искаше изгорял хард ....не каза за какво му трябва,а другия 20 гб.Изпратих си въпросния ден.На другия ден разбирам че съм объркал хардовете...кой за кой е бил,написах на ЛС на колегата да ми го върне и ще му върна парите.Разбрахме се да му пратя харда за който говорихме,между временно и със другите хора се разбрахме да ми върнат хардовете и да получат каквото сме говорили.Колегата ми изпрати харда,взех го днес от в събота от еконт и му пратих неговия 500гб,днес получавам СМС че харда не е бил получен защото с колегата се бяхме разбрали на адрес да му го пратя,от еконт ми казаха че за са звънели на посочения телефон и не отговаряло никой.Дефакто харда ми който се бяхме разбрали обратно пътува към мене,за моя сметка....сега кажете кой крив кой прав :!:И колега 2гб хард диск няма или поне аз не съм виждал.От много време се занимавам с компютри и не съм имал проблеми.Също имаше колега (vucata) който каза че съм имал 5-10 харда на компа.Не колега 4 харда са само,други 7 седят в кашон

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пон 12 сеп 2011 16:22

А не трябва ли този хард да престои няколко дни в офиса на Еконт преди да бъде върнат на изпращача? Колегата може в този ден да си е забравил телефона и затова да не е отговарял, на всекиго се случва това.
az-emo-pi4a изпрати ли ЛС на колегата, за да го уведомиш, че го пращаш, май не си, като чета коментарите тук. :screwy

Последна промяна от Ljubon на Пон 12 сеп 2011 16:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
az-emo-pi4a
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот az-emo-pi4a » Пон 12 сеп 2011 16:24

Ljubon написа:А не трябва ли този хард да престои няколко дни в офиса на Еконт преди да бъде върнат на изпращача? Колегата може в този ден да си е забравил телефона и затова да не е отговарял, на всекиго се случва това.

Аз какво съм виновен,обадиха ми се и ме питаха какво да праят с пратката,казах им връщайте ми я за моя сметка

Потребителски аватар
az-emo-pi4a
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот az-emo-pi4a » Пон 12 сеп 2011 16:39

KadROo написа:Лошото е ,че го защитават и админите...

Защитават ме щото ме познават като човек,а не само от форума

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 12 сеп 2011 19:10

и така, след като се установи че защитаваме колегата (с или без причина), нека да предупредя че всеки незаинтересован кибик, пуснал мнение тук, което не касае конкретните хора и конкретната ситуация-ще се сдобие с предупреждение. а тези, на които им се съберат-и с почивка!
за всяко мнение ще получавате свежо предупреждение.
аман от семкари!
кой какво бил виждал, кой какво, защо...
тука стана пазара на красно село! :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”