Некоректен колега
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Некоректен колега
Та миналата седмица си поръчвам хард диск от колегата az-emo-pi4a който трябваше да е 500 гб Сата 2 , но след като пристигна дискът и аз си го взех оп излезе друго отварям пакета пред офиса диска АТА 2 гб естествоно звъня на посочения телефон телефона не отговаря . Над вечер се прибирам пиша на колегата в форума и той започва да ми се извинява ,че е объркал и тнт . Разбрах ме се да ми прати уж уговорения диск за негова сметка , но и това не се случи чакам диска чакам нищо звънах на един мой познат който работи в еконт да провери дали имам изобщо пусната пратка на мое име , но и там нищо писах отново на колегата и там нищо . Не ми е за парите ,но чуството е доста кофти
след като разбереш ,че си бил измамен
. Пиша темата , за да може да му се постави надпис като измамник на профила
Поздрави на всички и дано не ви се случва и на вас 
Re: Некоректен колега
Не бързай със заключенията,
ден-два забавяне не означава, че Аз-Емо-пича
е измамник...
Ето темата за продажбата, човека е разменил хардовете и си го e написал...
ден-два забавяне не означава, че Аз-Емо-пича
Ето темата за продажбата, човека е разменил хардовете и си го e написал...
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Така е написал , но аз от 2-3 дена чакам харда който трябва да получа , но хард няма нито има регистрирана пратка за мен в еконт . Телефона на даже може и да не е неговия ,защото времено е ограничил повикванията си при това не само аз изгорях в този ден от него и един друг колега ми е писал даже той му е пратих харда обратно , но ЕМО не ходи да си го получи от офиса . На лично също не ми отговаря
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Случва се да се обърка нещо.
Аз имам положителни впечатления от колегата.
Нека изчакаме и той да каже какво е станало.
Аз имам положителни впечатления от колегата.
Нека изчакаме и той да каже какво е станало.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
личните ми впечатления от колегата са повече от добри! вярвам че момчето има някакъв проблем. не мисля че е измамник.
мое мнение.
мое мнение.
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Колега и на мен ми се искаше да не е така ,защото съм пазарил от форума доста пъти и винаги съм оставал доволен , но уви ето го и моя 1-ви път в който съм прекаран
. Телефона не отговаря на Л.С не отговаря днес трябваше да получа уговорения хард диск ,но и него го няма регистрирана пратка в еконт на мое име няма логично е ,че съм измамен 
. Телефона не отговаря на Л.С не отговаря днес трябваше да получа уговорения хард диск ,но и него го няма регистрирана пратка в еконт на мое име няма логично е ,че съм измамен 
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
produxan написа:Колега и на мен ми се искаше да не е така ,защото съм пазарил от форума доста пъти и винаги съм оставал доволен , но уви ето го и моя 1-ви път в който съм прекаран. Телефона не отговаря на Л.С не отговаря днес трябваше да получа уговорения хард диск ,но и него го няма регистрирана пратка в еконт на мое име няма логично е ,че съм измамен
Не бързай, де!
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Weezy написа:produxan написа:Колега и на мен ми се искаше да не е така ,защото съм пазарил от форума доста пъти и винаги съм оставал доволен , но уви ето го и моя 1-ви път в който съм прекаран. Телефона не отговаря на Л.С не отговаря днес трябваше да получа уговорения хард диск ,но и него го няма регистрирана пратка в еконт на мое име няма логично е ,че съм измамен
Не бързай, де!
Една седмица го чакам този хард диск съмнява ме еконт да нямат път към бургас

- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
Лошото е ,че го защитават и админите...
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Има три дни да оправи нещата!
- az-emo-pi4a
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Време е да обясня за какво иде реч,нарочно не давах изявление докато не се изяснят нещата.Въпросния ден имах да изпращам 3 хард диска на 3 ма човека.Единия е въпросния колега ,а другите двама нямат нищо общо със форума.Колегата искаше 500гб сата 2,уговорихме се да му ги пратя до тука всичко точно,другите 2-ма човека,единия искаше изгорял хард ....не каза за какво му трябва,а другия 20 гб.Изпратих си въпросния ден.На другия ден разбирам че съм объркал хардовете...кой за кой е бил,написах на ЛС на колегата да ми го върне и ще му върна парите.Разбрахме се да му пратя харда за който говорихме,между временно и със другите хора се разбрахме да ми върнат хардовете и да получат каквото сме говорили.Колегата ми изпрати харда,взех го днес от в събота от еконт и му пратих неговия 500гб,днес получавам СМС че харда не е бил получен защото с колегата се бяхме разбрали на адрес да му го пратя,от еконт ми казаха че за са звънели на посочения телефон и не отговаряло никой.Дефакто харда ми който се бяхме разбрали обратно пътува към мене,за моя сметка....сега кажете кой крив кой прав
И колега 2гб хард диск няма или поне аз не съм виждал.От много време се занимавам с компютри и не съм имал проблеми.Също имаше колега (vucata) който каза че съм имал 5-10 харда на компа.Не колега 4 харда са само,други 7 седят в кашон
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
А не трябва ли този хард да престои няколко дни в офиса на Еконт преди да бъде върнат на изпращача? Колегата може в този ден да си е забравил телефона и затова да не е отговарял, на всекиго се случва това.
az-emo-pi4a изпрати ли ЛС на колегата, за да го уведомиш, че го пращаш, май не си, като чета коментарите тук.
az-emo-pi4a изпрати ли ЛС на колегата, за да го уведомиш, че го пращаш, май не си, като чета коментарите тук.

Последна промяна от Ljubon на Пон 12 сеп 2011 16:25, променено общо 1 път.
- az-emo-pi4a
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Ljubon написа:А не трябва ли този хард да престои няколко дни в офиса на Еконт преди да бъде върнат на изпращача? Колегата може в този ден да си е забравил телефона и затова да не е отговарял, на всекиго се случва това.
Аз какво съм виновен,обадиха ми се и ме питаха какво да праят с пратката,казах им връщайте ми я за моя сметка
- az-emo-pi4a
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
KadROo написа:Лошото е ,че го защитават и админите...
Защитават ме щото ме познават като човек,а не само от форума
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
и така, след като се установи че защитаваме колегата (с или без причина), нека да предупредя че всеки незаинтересован кибик, пуснал мнение тук, което не касае конкретните хора и конкретната ситуация-ще се сдобие с предупреждение. а тези, на които им се съберат-и с почивка!
за всяко мнение ще получавате свежо предупреждение.
аман от семкари!
кой какво бил виждал, кой какво, защо...
тука стана пазара на красно село!
за всяко мнение ще получавате свежо предупреждение.
аман от семкари!
кой какво бил виждал, кой какво, защо...
тука стана пазара на красно село!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”