Въпрос за покупка на Голф3 1,8 90 к.с.
-
soulspli7ter
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за покупка на Голф3 1,8 90 к.с.
Здравейте, разгледах из форума и виждам, че най-препоръчвания модел от бензиновите мотори е е 1.8 90коня, обаче нз до коя година се е пройзвеждал, пък аз мисля ако ще взимам голф 3 да е поне последните години 96-97-98. Интересува ме намира ли се в тези години, и ако не кой е неговият аналог или пък кой бензин бихте ми препоръчали от този период. Търся здрав без дефекти бензинов мотор който ще бъде газифициран, да е с евтина поддръжка и да не харчи много.
-
soulspli7ter
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за покупка на Голф3 1,8 90 к.с.
и те като поддръжка и здравина същите ли са като АБС, съшо така как носят на обикновенното газово
-
kasabov_g
Доколкото знам основата е една разликта идва от електрониката,стъпков мотор,ламбда сонда. ANP покрива евро 3 стандарт за ADZ незнам.За подрбни обяснения тряба да се намеси разбирач.Моята информация е повърхностна.
-
soulspli7ter
- Автомобил:
- Двигател:
Ами остава само да чакам разбирачите да помагат
- hooligan_sk
- Автомобил: GLC X254 + Kona EV
- Двигател: EA113
Всички версии на 1,8 моно инжекцион се газифицират лесно и си работят с обикновена газова 
-
agent_kowalski
- Автомобил:
- Двигател:
за тези пари това е може би едно от най-разумните неща които може да си вземе човек.кола удобна и за градско и за не много дълго извънградско.4 човека пътуват преспокойно и на по-дълъг път.норламен разход.никакви проблеми с газ,нисък данък,евтини части,почти всеки може да ги ремонтира тези коли.може да не и правиш каско преспокойно
ако не вземеш някоя гробница и я постегнеш в началото ,първо няма да ти излезе много пари и ще те слуша поне още 5 години 
-
kasabov_g
По добре даи пари и вземи читава и гледана кола,обсужвана с качествни консумативи.Занемарен автомобил да правиш е,като да наливаш от пусто в празно.Излиза много скъпо.Не се вкарваи в такъв филм.Каското на колата е около 200 лева с всички рискове бключително кражба при оценка 3000 лева по Шваки. Грубо без да смятам около 0.55 стотинки на ден.Тоест едно кафе от автомат.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
kasabov_g написа:По добре даи пари и вземи читава и гледана кола,обсужвана с качествни консумативи.Занемарен автомобил да правиш е,като да наливаш от пусто в празно.Излиза много скъпо.Не се вкарваи в такъв филм.Каското на колата е около 200 лева с всички рискове бключително кражба при оценка 3000 лева по Шваки. Грубо без да смятам около 0.55 стотинки на ден.Тоест едно кафе от автомат.
Минималната цена на каско при ВСИЧКИ застрахователи е 300 лв!...и още нещо запазени ADZ има бол.Разликите с ABS са в компютъра и повечето екстри...все пак по-ново производство са... май са до 1998 г
-
agent_kowalski
- Автомобил:
- Двигател:
за каското всеки си преценява.въпроса е че за тази кола каквото и да стане никой застраховател няма да ти даде и 2000лв ако стане нещо.все пак зависи къде живее човек,проблемен ли е квартала,има ли гараж.при птп пак се мотаят.тази кола ако се огъне или се оправя за малко пари,или друга такава.абе всичко до късмет.дано не се налага 
-
kasabov_g
Относно застраховките:През месец юни ме ударуха на кръстовище.Идиотът караше с 90 км не видял знак STOP и мен не видял.Оценяваха ме по гражданска Голф 3/1992 година /без точка ръжда/.Тотална щета.Оценка по Шваки 1570 лева.Бул инс.Два огледа направиха на колата след 10 дни всичко по щетата бе обработено за да си взема парите трябваше само да посоча сметка по,която да ги преведат.Та, като носих номер на сметка и талон за бракуван автомобил в офиса на застрахователя се интересувах за Каско на новият ми голф.Казаха ми 200 лева.Ако са ме подвели и аз ви подвеждам.
-
soulspli7ter
- Автомобил:
- Двигател:
Значи да разбирам, че която и година да е двигателя 1.8 90кн си е мн добри и сполучлив и стига да са се грижили за него добре няма да ми създава ядове и ще си работи добре и с нормална газ
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
soulspli7ter написа:Значи да разбирам, че която и година да е двигателя 1.8 90кн си е мн добри и сполучлив и стига да са се грижили за него добре няма да ми създава ядове и ще си работи добре и с нормална газ

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”