Модул за управление на климатроника Пасат Б5, 1.9TDI 2000 г.
Модул за управление на климатроника Пасат Б5, 1.9TDI 2000 г.
Притежавам VW Пасат Б5, комби, 1.9 TDI, (Hiline), 2000 г. При работа на двигателя на празен ход и при включен климатроник, оборотите на двигателя започват да играят (нагоре-надолу) от около 950 на 650 и отново на 950 (1000) и това става на интервали през 3-4 секунди. Бях на диагностика на автомобила. Прегледано бе всичко по автомобила, всички модули са ОК с изключение на Модула за Управление на Климатроника. Моля за съвет от Ваша страна за намирането на подходящ и в изправност модул втора употреба. Поздрави на всички, Марк.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Модул за управление на климатроника на Пасат4,1.9TDI,2000 г.
Може да пробваш от някой познат да ги размените за проба за да си сигурен че е от него и да търсиш втора ръка после.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Модул за управление на климатроника Пасат Б5, 1.9TDI 2000 г.
имам сигурно двайсетина изправни модула за клима ,но какво му има на твоя:почти е невъзможно да дефектира този модул след 97г кола
Re: Модул за управление на климатроника Пасат Б5, 1.9TDI 2000 г.
niks76 написа:имам сигурно двайсетина изправни модула за клима ,но какво му има на твоя:почти е невъзможно да дефектира този модул след 97г кола
Бях на диагностика на автомобила. Прегледано бе всичко. Всички модули са ОК с изключение на Модула за Управление на Климатроника. Казаха ми, че от там е проблема. Сега търся модул 2-ра употреба, който разбира се да е читав и да работи.
Върни се в “Дизелови агрегати”