Вдигане на фарове Golf 4
- AsCoLeXuS
- Автомобил:
- Двигател:
Вдигане на фарове Golf 4
Значи колата е голф 4 проблема е следния от вътре фаровете съм ги вдигнал докрай машинките си работят обаче не ми светят достатъчно на далеч пробвах да ги вдигна отпред от врътките въртях като луд и на късите и на дългите светлината не помръдва въпроса ми е фаровете ли трябва да отворя нещо се е откачило ли и дали могат да се оправят вечер като се разминавам с колите и мина на къси спирам докато се разминем или карам на дълги.. 

Re: Вдигане на фарове Golf 4
щом ти мърдат машинките фаровете значи са наред.така са ги изчислили предполагам за да няма заслепяване
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Как ще караш на дълги..хрумвало ли ти е че може да убиеш някого така?
Или не я карай вечер,или я закарай на някого който разбира. Отвътре от ключа фаровете единствено се свалят. А от врътките...взимаш един шестограм,забучваш я на няколко метра пред стената и въртиш по посока на часовниковата стрелка. Ако тогава наистина няма разлика,то вероятно са ти откачени или счупени щипките вътре във фаровете
- AsCoLeXuS
- Автомобил:
- Двигател:
те пък нали много светят на дълги на дълги светят като къси както трябва да си светят нормално 
- AsCoLeXuS
- Автомобил:
- Двигател:
от машинките мърдат нагоре надоло но не достатъчно отпред с шестограм ги въртя не мърдат ще ги свалям да видя да не са се разкачили
- Ivo_W12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател:
Аз имам подобен проблем само че на Поло 6Н2. Прпблема е в това че светят в земята и нищо не се вижда по далеч от 3-4 м. а на дълги като карам вобще не прави впечатление на хората и в крайна сметка се оказа че някой италиански умник и подпрял рефлекторите да не мърдат с някакви пластмаски , причината най-вероятно е че има нещо счупено. Та виж дали няма някоя такава циганийка и при теб.
AsCoLeXuS написа:от машинките мърдат нагоре надоло но не достатъчно отпред с шестограм ги въртя не мърдат ще ги свалям да видя да не са се разкачили
Ако не си с оригинални фарове няма какво да разглобяваш като са вдигнати до край светят пак под бронята единственото решение за такива фарове е ксенон
- hooligan_sk
- Автомобил: GLC X254 + Kona EV
- Двигател: EA113
AsCoLeXuS написа:от машинките мърдат нагоре надоло но не достатъчно отпред с шестограм ги въртя не мърдат ще ги свалям да видя да не са се разкачили
Отиди да им направят реглаж на стенд - 10-15лв е
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”