agent_kowalski написа:не ти е проблема в оригиналната гарнитура, а в капака.взимай точно такава гумена с метална сърцевина около 20 лева е и това ти трябва.ако не ти е безобразно крив капака,но дори и с просто око се вижда.ако е много зле разходи се по моргите са капак.след като орпавиш това чистиш капака и главата с нафт,бензин каквото имаш слагаш гарнитурата слагаш много щедро силикон за гарнитури черен и стягаш равномерно и внимателно и това е.
който обяснява там че не слага силикон си е негов проблем.наистина ако се наложи смяна или да се отваря капака като е залепен здраво става по-друдно,но иначе винаги тече.дори всичко да е супер право и хубаво и правилно стегнато ще мине месец и ще протече.ако караш и по-юнашки може и по-рано да протече.аз мойта съм я залепил здраво и вече почти година стана дори да карам като идиот не пуска грам от никъде.
От къде да взема гарнитура с метална сърцевина за 20лв, последно купих виктор рейнц за 12лв изцяло гумента беше като тези от 5лв на глазер никаква разлика няма само където рейнца е двойно по скъпа, с поръчка ми казаха 25лв оригинална от едно магазинче където си пазарувам в автотрейд с поръчка оригинална за 35лв!