Некоректен колега

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Re: Некоректен колега

Мнениеот produxan » Пон 12 сеп 2011 22:19

Колега нали трябваше да получа уговорения хард диск каде е ? колко дена да го чакам . Нали си ги объркал дисковете каде ми е другия стана седмица нито пари нито хард диск телефона ти не отговаря на Л.С не отговаряш а другия колега който запали с другия хард диск как може да си толкова дебело ок ,че даже и да се защитаваш ?

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Пон 12 сеп 2011 22:23

az-emo-pi4a написа:Време е да обясня за какво иде реч,нарочно не давах изявление докато не се изяснят нещата.Въпросния ден имах да изпращам 3 хард диска на 3 ма човека.Единия е въпросния колега ,а другите двама нямат нищо общо със форума.Колегата искаше 500гб сата 2,уговорихме се да му ги пратя до тука всичко точно,другите 2-ма човека,единия искаше изгорял хард ....не каза за какво му трябва,а другия 20 гб.Изпратих си въпросния ден.На другия ден разбирам че съм объркал хардовете...кой за кой е бил,написах на ЛС на колегата да ми го върне и ще му върна парите.Разбрахме се да му пратя харда за който говорихме,между временно и със другите хора се разбрахме да ми върнат хардовете и да получат каквото сме говорили.Колегата ми изпрати харда,взех го днес от в събота от еконт и му пратих неговия 500гб,днес получавам СМС че харда не е бил получен защото с колегата се бяхме разбрали на адрес да му го пратя,от еконт ми казаха че за са звънели на посочения телефон и не отговаряло никой.Дефакто харда ми който се бяхме разбрали обратно пътува към мене,за моя сметка....сега кажете кой крив кой прав :!:И колега 2гб хард диск няма или поне аз не съм виждал.От много време се занимавам с компютри и не съм имал проблеми.Също имаше колега (vucata) който каза че съм имал 5-10 харда на компа.Не колега 4 харда са само,други 7 седят в кашон

Поне не лажи писъл си ми Л.С ,че хард диска пътува за бургас ,но явно пътува за Америка още не е при мен . Имам приятел който работи в еконт накарах го да види дали има пратка пусната за мен няма дори мога да си кажа имента да се провери ,че си пълен измамник и лъжеш мога да копирам и Л.С от теб кадето пише ,че хард диска идва към мен . За мен си един измамник колега колко то и да не искам да го казвам и колко то и да си мислех ,че си объркал нещо .

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Пон 12 сеп 2011 22:26

produxan написа:Колега нали трябваше да получа уговорения хард диск каде е ? колко дена да го чакам . Нали си ги объркал дисковете каде ми е другия стана седмица нито пари нито хард диск телефона ти не отговаря на Л.С не отговаряш а другия колега който запали с другия хард диск как може да си толкова дебело ок ,че даже и да се защитаваш ?

Това за неотговаряне на телефон и на Л.С. го пишеш за трети път! Що не каза, като са ти звъняли от Еконт, къде беше ти с твоя телефон?!? На тел не отговаряш, на адрес те няма - какво е това? Айде сега ти отговори на тия въпроси, та да видиме кой кой...

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Пон 12 сеп 2011 22:30

Петър Петров написа:
produxan написа:Колега нали трябваше да получа уговорения хард диск каде е ? колко дена да го чакам . Нали си ги объркал дисковете каде ми е другия стана седмица нито пари нито хард диск телефона ти не отговаря на Л.С не отговаряш а другия колега който запали с другия хард диск как може да си толкова дебело ок ,че даже и да се защитаваш ?

Това за неотговаряне на телефон и на Л.С. го пишеш за трети път! Що не каза, като са ти звъняли от Еконт, къде беше ти с твоя телефон?!? На тел не отговаряш, на адрес те няма - какво е това? Айде сега ти отговори на тия въпроси, та да видиме кой кой...

Колега телефона ми нон стоп е в мен никой не ме е търсил по телефона или на адреса да ти кажа . Нали това казвам ,че имам приятел в еконт който провери още на следващия ден след като колегата каза ,че ми праща хард диска да ли има пратка на мое име и отговора беше няма пратка на твое име или с твоя телефон . Погледнете му и темата друг колега му пратил хард диска обратно ,но харда е още в офиса не при емо-пича !

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Пон 12 сеп 2011 22:35

Значи Емо-пича треа да снима бележката, ако има такава, от Еконт и да я плясне тука, ако не - измамник си е, ама ако я плясне ще има друг измамник :beer

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Пон 12 сеп 2011 22:37

Петър Петров написа:Значи Емо-пича треа да снима бележката, ако има такава, от Еконт и да я плясне тука, ако не - измамник си е, ама ако я плясне ще има друг измамник :beer

Ок няма проблем от моя страна даже ме банете ако лъжа от 5 години сигурно влизам в форума до сега на по-голям нагляр от този не съм попадал . Винаги колегите са били коректни и точни както те с мен така и аз с тях !!!

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Пон 12 сеп 2011 22:42

az-emo-pi4a написа:
Ljubon написа:А не трябва ли този хард да престои няколко дни в офиса на Еконт преди да бъде върнат на изпращача? Колегата може в този ден да си е забравил телефона и затова да не е отговарял, на всекиго се случва това.

Аз какво съм виновен,обадиха ми се и ме питаха какво да праят с пратката,казах им връщайте ми я за моя сметка

А как ти се обадиха като телефона ти е спрян или там неплатен ето му го номера секи може да се свърже с него 0886995562 някой да пробва да зване от като си взех 2 гб хард тип антика номера е с ограничени повиквания сигорно от еконт ти звънаха по водостока :?:

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Пон 12 сеп 2011 23:00

produxan написа:
az-emo-pi4a написа:
Ljubon написа:А не трябва ли този хард да престои няколко дни в офиса на Еконт преди да бъде върнат на изпращача? Колегата може в този ден да си е забравил телефона и затова да не е отговарял, на всекиго се случва това.

Аз какво съм виновен,обадиха ми се и ме питаха какво да праят с пратката,казах им връщайте ми я за моя сметка

А как ти се обадиха като телефона ти е спрян или там неплатен ето му го номера секи може да се свърже с него 0886995562 някой да пробва да зване от като си взех 2 гб хард тип антика номера е с ограничени повиквания сигорно от еконт ти звънаха по водостока :?:

Това, че пусна номера му в интернет пространството, не е ли подсъдно ???

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Пон 12 сеп 2011 23:05

Weezy написа:
produxan написа:
az-emo-pi4a написа:

Да ли е неговия ? Ако съм напрмавил грешка ,че съм пуснал номера който не е негов 100% нека ми изтрият мнението админите

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пон 12 сеп 2011 23:13

Weezy написа:
produxan написа:
az-emo-pi4a написа:
Ljubon написа:

А да ти вземат парите дали е подсъдно?

Потребителски аватар
niko.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko. » Пон 12 сеп 2011 23:15

аз също съм измамен от колегата трявабваше да ми прати хард 500гб
вземам си пратката отвярм я и вътре хард 20бг
опитах да се свъжа с него телефона не отговаря
писах му и се разбрахме да върна харда пратх го но тои така и не отива да
си го вземе

колега искам си парите обратно

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Пон 12 сеп 2011 23:15

Дали мамя аз ? :?:

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пон 12 сеп 2011 23:17

Weezy написа:
produxan написа:
az-emo-pi4a написа:

Ай стига глупости сте писали.
Предлагам дискът пак да се изпрати до получателя, но чрез посредник, който да следи за точното изпълнение и да съобщава за резултата. То интригата тук стана заплетена като в роман на Агата Кристи. scare

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пон 12 сеп 2011 23:20

Пича два харда по 500гб ли е обявил в обявата или само един, ако ли не става въпрос са двойна измама!

Уточнете моля?!

Потребителски аватар
niko.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko. » Пон 12 сеп 2011 23:23

az-emo-pi4a написа:
500Gb sata 16MB Cache.Data 24jun 2011
5VDC:0.65A
12VDC:o.60A

това трябваше да получа