Некоректен колега
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Некоректен колега
Колега нали трябваше да получа уговорения хард диск каде е ? колко дена да го чакам . Нали си ги объркал дисковете каде ми е другия стана седмица нито пари нито хард диск телефона ти не отговаря на Л.С не отговаряш а другия колега който запали с другия хард диск как може да си толкова дебело ок ,че даже и да се защитаваш ?
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
az-emo-pi4a написа:Време е да обясня за какво иде реч,нарочно не давах изявление докато не се изяснят нещата.Въпросния ден имах да изпращам 3 хард диска на 3 ма човека.Единия е въпросния колега ,а другите двама нямат нищо общо със форума.Колегата искаше 500гб сата 2,уговорихме се да му ги пратя до тука всичко точно,другите 2-ма човека,единия искаше изгорял хард ....не каза за какво му трябва,а другия 20 гб.Изпратих си въпросния ден.На другия ден разбирам че съм объркал хардовете...кой за кой е бил,написах на ЛС на колегата да ми го върне и ще му върна парите.Разбрахме се да му пратя харда за който говорихме,между временно и със другите хора се разбрахме да ми върнат хардовете и да получат каквото сме говорили.Колегата ми изпрати харда,взех го днес от в събота от еконт и му пратих неговия 500гб,днес получавам СМС че харда не е бил получен защото с колегата се бяхме разбрали на адрес да му го пратя,от еконт ми казаха че за са звънели на посочения телефон и не отговаряло никой.Дефакто харда ми който се бяхме разбрали обратно пътува към мене,за моя сметка....сега кажете кой крив кой правИ колега 2гб хард диск няма или поне аз не съм виждал.От много време се занимавам с компютри и не съм имал проблеми.Също имаше колега (vucata) който каза че съм имал 5-10 харда на компа.Не колега 4 харда са само,други 7 седят в кашон
Поне не лажи писъл си ми Л.С ,че хард диска пътува за бургас ,но явно пътува за Америка още не е при мен . Имам приятел който работи в еконт накарах го да види дали има пратка пусната за мен няма дори мога да си кажа имента да се провери ,че си пълен измамник и лъжеш мога да копирам и Л.С от теб кадето пише ,че хард диска идва към мен . За мен си един измамник колега колко то и да не искам да го казвам и колко то и да си мислех ,че си объркал нещо .
-
- Автомобил:
- Двигател:
produxan написа:Колега нали трябваше да получа уговорения хард диск каде е ? колко дена да го чакам . Нали си ги объркал дисковете каде ми е другия стана седмица нито пари нито хард диск телефона ти не отговаря на Л.С не отговаряш а другия колега който запали с другия хард диск как може да си толкова дебело ок ,че даже и да се защитаваш ?
Това за неотговаряне на телефон и на Л.С. го пишеш за трети път! Що не каза, като са ти звъняли от Еконт, къде беше ти с твоя телефон?!? На тел не отговаряш, на адрес те няма - какво е това? Айде сега ти отговори на тия въпроси, та да видиме кой кой...
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Петър Петров написа:produxan написа:Колега нали трябваше да получа уговорения хард диск каде е ? колко дена да го чакам . Нали си ги объркал дисковете каде ми е другия стана седмица нито пари нито хард диск телефона ти не отговаря на Л.С не отговаряш а другия колега който запали с другия хард диск как може да си толкова дебело ок ,че даже и да се защитаваш ?
Това за неотговаряне на телефон и на Л.С. го пишеш за трети път! Що не каза, като са ти звъняли от Еконт, къде беше ти с твоя телефон?!? На тел не отговаряш, на адрес те няма - какво е това? Айде сега ти отговори на тия въпроси, та да видиме кой кой...
Колега телефона ми нон стоп е в мен никой не ме е търсил по телефона или на адреса да ти кажа . Нали това казвам ,че имам приятел в еконт който провери още на следващия ден след като колегата каза ,че ми праща хард диска да ли има пратка на мое име и отговора беше няма пратка на твое име или с твоя телефон . Погледнете му и темата друг колега му пратил хард диска обратно ,но харда е още в офиса не при емо-пича !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи Емо-пича треа да снима бележката, ако има такава, от Еконт и да я плясне тука, ако не - измамник си е, ама ако я плясне ще има друг измамник 

- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Петър Петров написа:Значи Емо-пича треа да снима бележката, ако има такава, от Еконт и да я плясне тука, ако не - измамник си е, ама ако я плясне ще има друг измамник
Ок няма проблем от моя страна даже ме банете ако лъжа от 5 години сигурно влизам в форума до сега на по-голям нагляр от този не съм попадал . Винаги колегите са били коректни и точни както те с мен така и аз с тях !!!
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
az-emo-pi4a написа:Ljubon написа:А не трябва ли този хард да престои няколко дни в офиса на Еконт преди да бъде върнат на изпращача? Колегата може в този ден да си е забравил телефона и затова да не е отговарял, на всекиго се случва това.
Аз какво съм виновен,обадиха ми се и ме питаха какво да праят с пратката,казах им връщайте ми я за моя сметка
А как ти се обадиха като телефона ти е спрян или там неплатен ето му го номера секи може да се свърже с него 0886995562 някой да пробва да зване от като си взех 2 гб хард тип антика номера е с ограничени повиквания сигорно от еконт ти звънаха по водостока

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
produxan написа:az-emo-pi4a написа:Ljubon написа:А не трябва ли този хард да престои няколко дни в офиса на Еконт преди да бъде върнат на изпращача? Колегата може в този ден да си е забравил телефона и затова да не е отговарял, на всекиго се случва това.
Аз какво съм виновен,обадиха ми се и ме питаха какво да праят с пратката,казах им връщайте ми я за моя сметка
А как ти се обадиха като телефона ти е спрян или там неплатен ето му го номера секи може да се свърже с него 0886995562 някой да пробва да зване от като си взех 2 гб хард тип антика номера е с ограничени повиквания сигорно от еконт ти звънаха по водостока
Това, че пусна номера му в интернет пространството, не е ли подсъдно ???
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Weezy написа:produxan написа:az-emo-pi4a написа:Ljubon написа:А не трябва ли този хард да престои няколко дни в офиса на Еконт преди да бъде върнат на изпращача? Колегата може в този ден да си е забравил телефона и затова да не е отговарял, на всекиго се случва това.
Да ли е неговия ? Ако съм напрмавил грешка ,че съм пуснал номера който не е негов 100% нека ми изтрият мнението админите
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Weezy написа:produxan написа:az-emo-pi4a написа:Ljubon написа:
А да ти вземат парите дали е подсъдно?
- niko.
- Автомобил:
- Двигател:
аз също съм измамен от колегата трявабваше да ми прати хард 500гб
вземам си пратката отвярм я и вътре хард 20бг
опитах да се свъжа с него телефона не отговаря
писах му и се разбрахме да върна харда пратх го но тои така и не отива да
си го вземе
колега искам си парите обратно
вземам си пратката отвярм я и вътре хард 20бг
опитах да се свъжа с него телефона не отговаря
писах му и се разбрахме да върна харда пратх го но тои така и не отива да
си го вземе
колега искам си парите обратно
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Дали мамя аз ? 

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Weezy написа:produxan написа:az-emo-pi4a написа:Ljubon написа:А не трябва ли този хард да престои няколко дни в офиса на Еконт преди да бъде върнат на изпращача? Колегата може в този ден да си е забравил телефона и затова да не е отговарял, на всекиго се случва това.
Ай стига глупости сте писали.
Предлагам дискът пак да се изпрати до получателя, но чрез посредник, който да следи за точното изпълнение и да съобщава за резултата. То интригата тук стана заплетена като в роман на Агата Кристи.

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Пича два харда по 500гб ли е обявил в обявата или само един, ако ли не става въпрос са двойна измама!
Уточнете моля?!
Уточнете моля?!
- niko.
- Автомобил:
- Двигател:
az-emo-pi4a написа:
500Gb sata 16MB Cache.Data 24jun 2011
5VDC:0.65A
12VDC:o.60A
това трябваше да получа
500Gb sata 16MB Cache.Data 24jun 2011