Голф 4 вече с кожено рекаро, черен таван етц. - снимки 14ст.

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
skary9
Автомобил: Vw MK3
Двигател:

Re: Голф 4 вече с кожено рекаро, черен таван етц. - нови снимки

Мнениеот skary9 » Нед 04 сеп 2011 4:00

На мен ми е интересно :wink:
Давай напред :)

Потребителски аватар
achodemo
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF ASZ

Мнениеот achodemo » Нед 04 сеп 2011 4:40

Браво колега , потекоха ми лигите по това голфче , давай все напред !!! :да: :да: :applause: :applause: :applause:

Потребителски аватар
Supawiza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Supawiza » Нед 04 сеп 2011 7:44

Aprilia написа:Гледам че няма голям интерес към темата и колата, ама ако правя нещо интересно ще държа в течение поне тия, които следят :lol:

Колега не си мисли,че като няма 10 страници с мнения "Страхотна","Много хубава" и т.н. темата не се следи.
Следим я всички с Голф 4-ки :wink: просто се въздържаме от излишни коментари предполагам.
Колата се развива добре а и темата остава чиста и подредена.

Go ahead :да: .

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Нед 04 сеп 2011 12:48

Днес предстои монтаж на това:
http://www.fasteronline.co.uk/Valeo-val ... -4725.html

взех го преди време от ибей, видя ми се яко пък и си е допълнителна екстра на цена 5 паунда (това с доставката от англия :Mr Green Fun ) ще споделя после впечатления струвал ли си е труда да го монтирам mhihi mhihi

вторник сряда трябва да дойде и това от германия:
http://www.ebay.de/itm/COMING-HOME-LEAV ... 3ca51e4b50

екстра която не е кой знае какво, но на мен мнооого често ми трябва, пък и се оказа че и този модул не е кой знае колко пари ~25 еуро с доставката :)

Замислил съм и още нещо което много ми трябва, само че не съм мислил по изпълнението му, искам дясното огледало при включване на задна скорост да се настройва само да гледа бордюра. Не го обесних много добре ама това имам предвид:
http://www.youtube.com/watch?v=RFp4iFEUock
някой някакви идеи :Mr Green Fun

Потребителски аватар
crank666
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот crank666 » Нед 04 сеп 2011 13:10

Това нещо го има и на Лексус. Веднага след като се вкл. задна предавка, освен камерата за задно виждане и 2-те огледала падат надолу. Много удобна екстра е, но според мен ще е трудно изпълнението на тази твоя идея, защото трябва по някакъв начин да се свърже със задната, което аз лично нямам идея как ще се получи.

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Нед 04 сеп 2011 13:15

crank666 написа:Това нещо го има и на Лексус. Веднага след като се вкл. задна предавка, освен камерата за задно виждане и 2-те огледала падат надолу. Много удобна екстра е, но според мен ще е трудно изпълнението на тази твоя идея, защото трябва по някакъв начин да се свърже със задната, което аз лично нямам идея как ще се получи.

Със задната е много лесно, автоматично затъмняващото огледало също се връзва със задната, а сигнал се взимаше от един куплунг при куплунзите до чистачките тези в черната кутия която е до ЕКУ-то. Как само го обесних mhihi Мисля че мога да се справя да го накарам като включа задна и да се мърда надолу, ама как да го накарам да спре в определена позиция че после да се върне в изходно положение, е това вече не ми е ясно :Mr Green Fun

Потребителски аватар
kiro rachnata
Автомобил: vw
Двигател: бензинов

Мнениеот kiro rachnata » Нед 04 сеп 2011 15:06

Може би ще трябва да потърсиш модул за огледалата от голф 5 със тази екстра или самите огледала със прибиране!Ако огледалата са еднакви(вътре)ще ти трябва само управлението.

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Нед 04 сеп 2011 16:06

Според мен цялата игра идва от копчето на огледалата и някакво реле, ще проучвам за напред въпроса понеже ми е много мерак за такава екстра че като паркирам само си играя с т'ва копче :banghead:

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Нед 04 сеп 2011 19:46

А като караш назад между две коли ко прайм гледаме да не чукнем джанта или да не му сплескамд калника на другия според мен тая екстра е излишна като съм си свикнал с габарититд на колата си я навирам където си поискам без да закачам нито гуми нито калници брони и прочие

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Нед 04 сеп 2011 20:05

rabotnika написа:А като караш назад между две коли ко прайм гледаме да не чукнем джанта или да не му сплескамд калника на другия според мен тая екстра е излишна като съм си свикнал с габарититд на колата си я навирам където си поискам без да закачам нито гуми нито калници брони и прочие

Гледах че зависи от положението на копчето на огледалата, когато се остави на ляво огледало, огледалата не мърдат, когато е оставено в положение дясно само тогава огледалото мърда надолу. И аз си знам габаритите на колата ама се случва бордюра да не е равен и да има стърчащо парче което да надере джантата :evil: (в моя случай стърчеше арматура която не видях) а и има друго че в италия не спреш ли максимално навътре се прощаваш с някое огледало зарад някой който не си знае габаритите :beat_butt2 :bishop

Потребителски аватар
del21
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: TDI 99

Мнениеот del21 » Пон 05 сеп 2011 18:20

Браво колега :да: знаеш какво да пипнеш.Голфчето ти е станало супер.Аз бих си направил и колонките на вратите с черно фолио,както съм запланувал и на моя голф който е същия като твоя

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Сря 07 сеп 2011 21:07

Днеска беше денят за грижи за салона, не бях 'обслужвал' рекарото от 2 седмици та чак гузно ми стана днес mhihi Ето и резултата след 4 часа борба, аз и препаратите срещу седалките и корите :Mr Green Fun
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Ето го и подкреплението във войната срещу рекарото mhihi
Изображение
Снимките са малко лоши защото фото-то като стане малко по-тъмно навън и не му се снима много много, ама утре ще направя по-хубави на светло :Mr Green Fun

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 12 сеп 2011 22:19

много готЯно :applause: ! @golf777 може само да съжалява, че не го мушна в неговия :P

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Пон 12 сеп 2011 22:36

Момчето си имаше неговите причини все пак, ама аз например с тоя салон не се разделям за нищо на света (освен за по-хубав такъв :Mr Green Fun ), въпреки че тука с лека ръка мога да му взема ~800-1000 евро. Смея да твърдя че до момента това е най-добрата инвестиция в колата, единиствения недостатък е че седалките са по-високи от хайлайн салона :shock а може и на мен така да ми се струва, обаче старите май потъваха по-надолу :roll:

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 12 сеп 2011 23:02

Знам, знам..... говорили сме си, дори и аз се чудих дали да го вземам малко преди теб, но съм имал кола с кожа.... много е красиво и усещането е много приятно, но определено не е за кола която се ползва всеки ден, поне такива са моите разбирания :Mr Green Fun

Върни се в “Оптичен тунинг”