Проблем със съединителя.
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Проблем със съединителя.
Най-сетне се видях с пари и искам да си оправя голфа че ми писна да съм пешеходец... Сега остава само да разбера какво му има, за това се обръщам към вас. Един ден както го карах натискам съединителя, обаче колата продължи да си се движи на скорост, дърпам си крака педала остана долу, това се оправи с едно ново жило, но сега дори и с новото жило пак няма реакция като натискам съединител. Та казаха ми че най-вероятно е от притискателния диск. Според вас? (преди да се прецака от време на време при потегляне претрисаше.)
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Проблем със съединителя.
Сменяш притискател,феродо и лагер и си ти....
Препоръчвам ти Закс.
ПС: На колко Км или години е сегашния ти съединител ?
Препоръчвам ти Закс.
ПС: На колко Км или години е сегашния ти съединител ?
- Traytor
Нямам идея Саше... От как взех колата не съм го пипал, имам едни 120 000 с нея. Ама цените в Ауто Плюс ме заклаха
Само феродовия диск е 124лв...
-
agent_kowalski
- Автомобил:
- Двигател:
е толкова е ...и преди 5-6-7 години диска не беше по-малко от 100лв... и пак не се сещам за кола с по-евтин съединител.. е сигурно за лада е 50лв ,но това не го броя за кола..
- Traytor
Ами не знам до сега не съм сменял съединител освен на 4-ката който струваше 250лв комплекта... Просто очаквах моя да е сериозно по-евтин...
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
При мен се получи преди време такова потъване на педала.Причината не беше в жилото, а едно малко лостче,с отвор със шлици - беше се спукало и съединителя не работеше. Цената му беше 18лв, но смених цялия съединител комплект. Само за труд ми взеха 120лв.
- Traytor
Труда ми струва 1 каса бира, ама частите треа си купя, лошото е че за сега разполагам с пари за лагера и притискателя, нямам за феродовия... Иде ми вече да се самоубия с тая кола...
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
vladovelin написа:При мен се получи преди време такова потъване на педала.Причината не беше в жилото, а едно малко лостче,с отвор със шлици - беше се спукало и съединителя не работеше. Цената му беше 18лв, но смених цялия съединител комплект. Само за труд ми взеха 120лв.
Ето това е палеца.Отзад при 5-та.като махнеш зелената капачка ще го видиш
Последна промяна от bobi_diesel на Пон 12 сеп 2011 19:26, променено общо 1 път.
-
agent_kowalski
- Автомобил:
- Двигател:
колега на четворка(ако говорим за голф,не за пасат) ако си купил комплект за 250лв са ти пробутали нещо уникално скапано...на лук примерно в софия комплект за двойка/тройка е 200+лв. и по-евтино няма..примерно на коли 2000година и насам са по 300,350,400лв и нагоре..а за труда ако ще ти сменят съединителя за една каса бира то си заслужава другия път да дойда до Омуртаг и аз..в софия за под 100лв за тази кола никой няма да навиш да го смени.
искам само да те успокоя и да ти кажа да не се шашкаш..ясно че са пари,но това е положението не можем да избягаме от него
искам само да те успокоя и да ти кажа да не се шашкаш..ясно че са пари,но това е положението не можем да избягаме от него
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Прясна цена от средата на миналия месец 180лв пълен комплект на Лук!За голф 3 1.8 ABS.
-
stefanbbc
- Автомобил:
- Двигател:
ас на моя красавец му сложих закс съединител и претискател компект 210 лв преди 3 годинки и си свиркам и си карам 
-
red.devilll
- Автомобил:
- Двигател:
Traytor написа:Ами не знам до сега не съм сменял съединител освен на 4-ката който струваше 250лв комплекта... Просто очаквах моя да е сериозно по-евтин...
От номер на двигател 274 104, Необходимо време за монтаж ( в часове ) 3,70 ч.;
Диаметър ( мм ) 210 мм, Брой зъбци 24, Отделни части , виж списъка
without releaser 206,90лв
До номер на двигател 274 103, Необходимо време за монтаж ( в часове ) 3,70 ч.;
Диаметър ( мм ) 210 мм, Брой зъбци 24, Отделни части , виж списъка
without releaser 248,20лв
Това са цени от сайта на Ауто + без отстъпка-Ако ползваш от някой познат отстъпка ще ти спадне цената с още около 60-70 лв
- Traytor
agent_kowalski написа:колега на четворка(ако говорим за голф,не за пасат) ако си купил комплект за 250лв са ти пробутали нещо уникално скапано...на лук примерно в софия комплект за двойка/тройка е 200+лв. и по-евтино няма..примерно на коли 2000година и насам са по 300,350,400лв и нагоре..а за труда ако ще ти сменят съединителя за една каса бира то си заслужава другия път да дойда до Омуртаг и аз..в софия за под 100лв за тази кола никой няма да навиш да го смени.
Еми приятели ще го сменяме за това...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”