Некоректен колега

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Re: Некоректен колега

Мнениеот produxan » Пон 12 сеп 2011 23:24

doaiena написа:Пича два харда по 500гб ли е обявил в обявата или само един, ако ли не става въпрос са двойна измама!

Уточнете моля?!

Един хард 500 гб който в последвствие се раздвой и така изгоряхме аз и колегата който е писал по-горе в темата аз не му върнах антиката ,но колегата му го е пуснал и обратно към София ,защото си иска парите емо-пича обаче не отива да си получи харда от офиса на еконт . А аз му казах да ми прати хард диска за който бяхме говорили и тогава ще му върна антиката до сега развитие никакво .

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пон 12 сеп 2011 23:26

doaiena написа:Пича два харда по 500гб ли е обявил в обявата или само един, ако ли не става въпрос са двойна измама!

Уточнете моля?!

Сега разбирам, че има и втори колега, който чака хард от 500ГБ. Нека хората, които гарантираха за продавача, да се постараят да оправят нещата, така че да няма измамени. :012:

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Пон 12 сеп 2011 23:28

Ljubon написа:

Уточнете моля?!

Сега разбирам, че има и втори колега, който чака хард от 500ГБ. Нека хората, които гарантираха за продавача, да се постараят да оправят нещата, така че да няма измамени. :012:

А пък "продавача" в розовко :dummy: след като не може по никакъв начин да покаже правотата си!

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 12 сеп 2011 23:48

Ljubon-2 предупреждения
doaiena-2 предупреждения.
:039:

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пон 12 сеп 2011 23:55

az-emo-pi4a написа:Време е да обясня за какво иде реч,нарочно не давах изявление докато не се изяснят нещата.

Колега, след като се изясниха нещата, ще дадеш ли пак изявление? :deal

Потребителски аватар
Lifeguard
Автомобил: Passat B5 TDI_Lupo SDI
Двигател: AHU_AKU

Мнениеот Lifeguard » Вто 13 сеп 2011 0:53

много обидчиви и претенциозни хора се навъдиха в този форум.... и мен така един измислен "колега" от форума се помъчи да ме изкара измамник...и накрая му се смяха всички... 8)

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Вто 13 сеп 2011 0:54

vaskoto1 написа:Ljubon-2 предупреждения

Добре де,това не мога да разбера.
Защо винаги цепите положението на провинция и столица.
Гледате че някой който НЕ познавате си търси правотата и айде не е верно.
Айде наказания на другите,защо.
Защо в другите хиляди теми за измамници няма нито един наказан.
Защо толкова защитавате някой който е прецакал двама .
Ако е само защото сте пили по една бира ,ами давайте да правим повече събори на повече места.
Варна,Русе,Пловдив,Бургас и накрая всички да се познаваме и да няма измамници, а всички да сме познати.
Не ми се пишеше в тая тема,не харесвам темите за измамници и починали хора ама на тази вече много провокирате с тея наказания.
Просто прекалихте.

ПС. Ako смятате и на мен да ми дадете предупреждение,по добре направо ми дайте вечен бан.
което е възможно според мен,защото не съм ви познат.

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Вто 13 сеп 2011 1:15

Layer написа:
vaskoto1 написа:Ljubon-2 предупреждения

Добре де,това не мога да разбера.
Защо винаги цепите положението на провинция и столица.
Гледате че някой който НЕ познавате си търси правотата и айде не е верно.
Айде наказания на другите,защо.
Защо в другите хиляди теми за измамници няма нито един наказан.
Защо толкова защитавате някой който е прецакал двама .
Ако е само защото сте пили по една бира ,ами давайте да правим повече събори на повече места.
Варна,Русе,Пловдив,Бургас и накрая всички да се познаваме и да няма измамници, а всички да сме познати.
Не ми се пишеше в тая тема,не харесвам темите за измамници и починали хора ама на тази вече много провокирате с тея наказания.
Просто прекалихте.

ПС. Ako смятате и на мен да ми дадете предупреждение,по добре направо ми дайте вечен бан.
което е възможно според мен,защото не съм ви познат.

Ти къде видя някой да е защитаван особено много?!? Има мнение, че според еди кой си, човека е точен и до там! Па как видя разделение според това кой откъде е, направо не ми е хич ясно! С риск за предупреждение, ама ходи си допий бирата и си легни да се наспиш, па утре прочети на ясно чело какво пишеш...
Аз-Емо-Пича още се прави на ощипан и се покрива, май...

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Вто 13 сеп 2011 1:21

Мисля, че е твърде рано да се каже дали колегата наистина е измамник, ама това не е първата подобна тема и не е редно да се раздават предупреждения само защото набедения (засега) за измамник е познат на някого.
Темите за измамници засягат всички и никой не е просто "семкаджия".
Поне засега ми се струва, че колегата се е объркал наистина и до ден, два ще е пратил дисковете или ще им върне парите и всичко ще е наред.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Вто 13 сеп 2011 1:48

Петър Петров написа:Ти къде видя някой да е защитаван особено много?!? Има мнение, че според еди кой си, човека е точен и до там! Па как видя разделение според това кой откъде е, направо не ми е хич ясно! С риск за предупреждение, ама ходи си допий бирата и си легни да се наспиш, па утре прочети на ясно чело какво пишеш...
Аз-Емо-Пича още се прави на ощипан и се покрива, май...

къде видя тема за измамник с наказания.
даже в оная тема дето колегата лъжеше че е измамен и него не наказаха mhihi
абе не защитавам никой, може да е измамник може и да не е.
ама нека да се разясни,а не да се наказват хората щото ......
IvanMan написа:Има три дни да оправи нещата!

остава един ден.

ПС. Аз НЕ пия алкохол ,особено бира от 3 месеца.Това че пиша късно, ами до сега тражих една мацка и докато стане работата mhihi mhihi

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 13 сеп 2011 9:10

Ljubon почива за месец.
очаквам още включвания... :twisted:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 13 сеп 2011 10:35

Васко, моите уважения...
Но, за първи път откак съм в този форум мисля, че позицията която отстояваш не е правилна. Това е моето мнение и използвам правото си да го изразя публично, като след това бих понесъл отговорността и последствията за него.
Разбрахме, че познаваш колегата... че към теб е бил супер точен... и брат да ти е...
Питам се -> това пречи ли да прецака някой друг ? Дава ли му право да се държи нагло, да не отговаря на поставените в темата въпроси, все пак явно има един или повече потърпевши от действията или бездействията му... Хората му търсят отговорност, в публичен форум, в подфорум Оффтопик-други. Защо да можем да четем, а не и да пишем ?! Защо в другите теми със същата насоченост, никога не е имало наказания ?! Защо когато някой пусне тема : " Откраднаха ми гумата " са позволени "семкаджиите" да изразят възмущението си, а сега не ?
Не търся отговор на поста си, моля не се чувствай длъжен. Просто прекалено дразнещо влезе в роля на негов защитник, и дори използваш правата които имаш за да наказваш потребители. Все пак ако ти знаеш нещо повече от нас, за колегата и смяташ, че би било в негова полза, изтъкни го... но да наказваш с предупреждения и модул :banghead:
Поздрави !

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Вто 13 сеп 2011 13:06

Ludia написа:Васко, моите уважения...
Но, за първи път откак съм в този форум мисля, че позицията която отстояваш не е правилна. Това е моето мнение и използвам правото си да го изразя публично, като след това бих понесъл отговорността и последствията за него.
Разбрахме, че познаваш колегата... че към теб е бил супер точен... и брат да ти е...
Питам се -> това пречи ли да прецака някой друг ? Дава ли му право да се държи нагло, да не отговаря на поставените в темата въпроси, все пак явно има един или повече потърпевши от действията или бездействията му... Хората му търсят отговорност, в публичен форум, в подфорум Оффтопик-други. Защо да можем да четем, а не и да пишем ?! Защо в другите теми със същата насоченост, никога не е имало наказания ?! Защо когато някой пусне тема : " Откраднаха ми гумата " са позволени "семкаджиите" да изразят възмущението си, а сега не ?
Не търся отговор на поста си, моля не се чувствай длъжен. Просто прекалено дразнещо влезе в роля на негов защитник, и дори използваш правата които имаш за да наказваш потребители. Все пак ако ти знаеш нещо повече от нас, за колегата и смяташ, че би било в негова полза, изтъкни го... но да наказваш с предупреждения и модул :banghead:
Поздрави !

:да: Доста колеги избързаха със заключенията, ама и наказанията са доста прибързани.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 13 сеп 2011 13:47

не виждате че съм махнал мненията на определени хора само? най отявлените кибици. и (поне лично за мене) дразнители.
както се отбеляза, доста прибързани мнения се написаха в тая тема. и то от хора, които:
а. никога не са виждали или комуникирали с която и да е от страните.
б. нямат абсолютно никакво отношение към изясняването на случая.
обикновено се въздържам да взимам отношение в подобни теми-хората са достатъчно големи, за да взимат сами решения и да поемат отговорност за действията си. в случая човека, който беше обвинен, без да ме познава изобщо, освен виртуално (което си е едно нищо) направи към мене жест, който хора, които в една или друга степен задължени към мене не правят и няма и да направят! не мога да приема подобен човек за измамник и знаейки как в този форум лешоядите се събират за норматив-поех оказването на разумна подкрепа. под разумна разбирам разделянето на пишкомеренията и излишния спам и оставянето само на конструктивни мнения на страните по случая, както и на колеги, които се включиха с доводи, достатъчно неутрални, за да не бъдат тенденциозно-насочващи.
от двамата, които получиха предупреждения, единия кротна, но другия не миряса. бе я дай да видиме колко ти стиска, аджеба...
после получавам лични че заглушавам демокрацията със силови методи... :063:
та така.
поне да поизясня с какви мисли в кухата лейка си позволявам да заглушавам демокрацията със силови методи.
кой разбрал-той.
на другите-извинявайте за терора и репресиите.
:kissy:

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Вто 13 сеп 2011 15:14

Сега устава да чакаме емо-пича да се изкаже по въпроса :!:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”