Жоре

hooligan_sk написа:лузъри
escrime написа:Веско изби рибата!!!![]()
![]()
![]()
Проба за виц: "Ковалайнен и Маса в ожесточена битка за първата позиция и титлата..."
sportal написа:Босът на Лотус Рено GP Ерик Булие даде ясен знак, че няма намерение да чака до безкрайност възстановяващия се от множество счупвания и контузии Роберт Кубица. Французинът постави краен срок пред полския пилот до средата или края на октомври, когато иска да знае със сигурност дали той ще може да се състезава на пълни обороти от началото на 2012 година. Ако това не се случи Булие заяви, че ще направи всичко възможно да събере най-добрия възможен пилотски екип.
"Проблемът ми е, че не мога да се откажа от възможността да имам Кубица в отбора. В същото време не мога да чакам до безкрайност, защото трябва да защитавам интересите на отбора", заяви Булие. "Ще бъда гъвкав в решението си, защото наистина харесвам Роберт, но трябва да ми бъде потвърдено на 100% до средата на октомври или най-късно до края дали той ще е напълно готов да се състезава. В противен случай ще търся за отбора най-добрата пилотска двойка за 2012 година", завърши французинът.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта