Проблем с 2 предни ел стъкла
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Проблем с 2 предни ел стъкла
Здравейте колеги, значи имам един проблем тъй като съм само с 2 предни ел стъкла става дума за такива, когато искам да ги дигна не става вътре прави някъкви проблеми. Когато извадя копчетата и разбутам кабелите се оправя до преди ми правеше проблем само с 1-то стъкло, а сега започна да прави и другото проблем. Немога да разбера от къде идва проблема, ако е възможно колеги които има същите ел стъкла да кажат дали и те имат такъв проблем. Имам функция към централно, когато цъкна да се заключва колата се вдигат и те, само че сега и с дистанционното не става.
- Прикачени файлове
-
- garage_vehicle-3242-1286894329_thumb.jpg (3.83 KиБ) Видяна 463 пъти
-
monti_tramont
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с 2 предни ел стъкла
колега аз имам голф3 със 2 предни ел стъкла и имах подобен проблем. аз също имам комфорт модул и също алармата ми ги вдига. моя проблем беше: копчето отказваще от време на време. а когато работеше като натисна да ги вдигна тои ги сваляше. същото се получаваше и с алармата, вместо да ги вдига тя ги сваляше(забравих да добавя, че на дясната врата копчето работеше). много време си
и накрая го открих какво е- едно кабелче се беше прекъснало на вратата и клемите на релето за комфорт модула се бяха разхлабили. така се оправих аз. дано съм помогнал с нещо 
и накрая го открих какво е- едно кабелче се беше прекъснало на вратата и клемите на релето за комфорт модула се бяха разхлабили. така се оправих аз. дано съм помогнал с нещо - Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Re: Проблем с 2 предни ел стъкла
И аз си мисля за нещо такова, защото ако беше нещо от копчетата алармате щеше да си ги дива без проблем, а то и алармата неще да ги вдига. И би трябвало да са кабели.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”