Пасат Б5 тди 90к.с. или 110 к.с.

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Re: Пасат Б5 тди 90к.с. или 110 к.с.

Мнениеот joker » Вто 13 сеп 2011 20:49

stefan4o написа:Съгласен съм, че се разглобява, но разликите вече не са толкова фрапиращи като преди години. Преди 3-4 години искаха по 200 лева за труд. Това, че ще дадеш 20-30 лева отгоре за труд да обслужиш Пасат вместо Голф не мисля, че ще те обърка кой знае колко много. Всяка кола си има своите положителни и отрицателни черти. Инак ако ще е за предимно градско каране и Голф/Бора могат да му свършат отлична работа :beer Според мен Пасат не е удачен избор за каране в градски условия, има далеч по-малки от него автомобили mhihi

Ами май мислим едно и също...и простете на доктора за обърканата терминология...не съм чак толкова навътре с техническите тремини,защото главата ми се задръсти с медицинските...радвам се,че все пак ме разбрахте!А ако цените на труда през последните години толкова са са паднали-вземам си думите назад....ама тез пусти носачи все пак са си по-скъпи и по-капризни при Пасата(цената за хубавата возия)....

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: Пасат Б5 тди 90к.с. или 110 к.с.

Мнениеот stefan4o » Вто 13 сеп 2011 20:54

Ами има и скъпи, има и евтини. За справка виж и цената на носачите на Голф. Там парчето е по 150лв. мисля, а при Пасат вече се предлагат комплекти по 300 лева с всичко необходимо за профилактика на предницата mhihi Предполагам тоя факт се дължи на това, че тези коли са доста и се търсят много части за тях => фирмите производители на рез.части гледат да предложат своите неща на по-ниски от другите фирми цени и така. 2007-ма примерно като взехме б5.5-цата нямаше носачи за по-малко от 1000 лева комплекта :Mr Green Fun До ден-днешен по колата няма сменен носач (дойде на 90 000км, сега показва 220 000км). Трябва да се отчете и фактът, че се кара през летния сезон с 18-цолови нископрофилни гуми, което, както знаем се отразява доста на окачването :beer

Върни се в “Дизелови агрегати”