Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]
Re: Golf 4 - Чебурашка стайл (ввв.щъркел.ком) :P
1800лв. е цената без отстъпки и в Елиткар, и в АутоПлюс за ККК. Гарет немогат да ми доставят.
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
morfei1 написа:1800лв. е цената без отстъпки и в Елиткар, и в АутоПлюс за ККК. Гарет немогат да ми доставят.
шшшш ти тотално си изпаткал

Ванка, може и така да е, но колата запали за по-малко от 48часа след като изпуши на магистралата.
При положение, че двето най-големи вериги за авточасти в България разполагаха само с една турбина която купих, неможеха да ми осигурат Гарет. Рециклираното на моята щеше да отнеме поне минимум още 3 дена най-малко. Втора употреба за 400лв. и да се кръстя да не изпуши накъде славно, помилайки и мотора този път - не мерси, несъм толкова богат.
Та общо взето такова беше положението, колата беше обратно в движение по-възможно най-бързият начин, което за мен беше най-важното
. Тази ако успее да изкара километрите на Гарета 187000км., ще бъда най-щастливият 
При положение, че двето най-големи вериги за авточасти в България разполагаха само с една турбина която купих, неможеха да ми осигурат Гарет. Рециклираното на моята щеше да отнеме поне минимум още 3 дена най-малко. Втора употреба за 400лв. и да се кръстя да не изпуши накъде славно, помилайки и мотора този път - не мерси, несъм толкова богат.
Та общо взето такова беше положението, колата беше обратно в движение по-възможно най-бързият начин, което за мен беше най-важното

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Цената е еднаква защото всички фирми работят с една и съща фирма за турбини
http://tovarni-avtomobili.avto.catalog. ... a+ltd/8066 

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Ти вече си взел де, а като гледам и ти е било важно за 2-3 дена да стане, иначе това е търговеца за турбота и другите карантии около тях, http://stores.ebay.de/turbotechnik-altm ... 4340.l2563 поръчвал съм един път турбо и 2-3 пъти разни маркучи и гарнитури, всичко идва в оригиналните опаковки окомплектовано по най-добрия начин и пристига за 4 работни дни, като за турбото даде 2 години гаранция.
-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
честито за новия охлюв
браво за бързото пускане в движение 

@Aprilia, благодарство, че сподели линка. Определено цената е добра, ако човек няма възможност да се възползва от отстъпка по нашите магазини
.

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:@Aprilia, благодарство, че сподели линка. Определено цената е добра, ако човек няма възможност да се възползва от отстъпка по нашите магазини.
Абе реално погледнато цената не е добра, щото си е почти като в бг, но ако нямаш връзки в бг може да ти пробутат нещо рециклаж я турция я рyмъния, пък това си е една възможност човек да си вземе нещо истинско, поне кат ше се дават пари. А аз имам добри впечатления точно от ККК така че според мен няма да имаш ядове, давай смело газ

- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Няма как да ти докарат Гарет, причината е, че Гарет не го произвежда в ново състояние вече
kok12 написа:Няма как да ти докарат Гарет, причината е, че Гарет не го произвежда в ново състояние вече
А само рециклирана, вероятно с връщане на старата. И аз стигнах до този извод.

Ето една дисекция на Garrett GT1749VA, която извърших собственоръчно, дори успях да си я събера отново, без да ми липсват части

Дали мога да си набавя резервни части за Garrett GT1749VA и евентуално на какви цени, някой има ли идея?
Променлива геометрия на поне 187000км, с което донякъде си затвърдих теорията, че геометрията се цапа от неправилно управление, лошо гориво, лошо масло, издухан мотор, а не от градско каране.

- rabotnika
Има ремонтникти на гане е никъкъв проблем само не видях стъргала ли ти е перката в студения корпус а ко да тая турбина става само за учебна цел
Ванка, незнам. На перката се вижда че има следи, макар и леки.

- rabotnika
Трябва да огледа добре средната част студената част и тогава да се прецени става или не