Polo 1.4 бензин няма мощност
-
strong
- Автомобил: ШКОДА ОКТАВИЯ
- Двигател: BLS 2008
Re: Polo 1.4 бензин няма мощност
Колега разясни по точно в какво се изрази центровката,че жената кара същото поло 

Ако проблема е в някаква центровка, то би следвало проблема със загубата на мощност да бъде постоянен, а при мен е променлив. Когато колата не съм я карал няколко дена, като я подкарам върви добре. По някое време след това губи първоначалната мощност. Дори да спра и след няколко часа да тръгна, пак същата работа. Интересното е, че има изключения. Затова, проблема не е постоянен и трудно се дефинира. По принцип, освен свещи, дистрибуторна капачка, кабели, филтри, масло и ремъци, друго не съм сменял ... т.е. не виждам, какво бих могъл да разконцентровам.
- gecata_lv
- Автомобил:
- Двигател:
здр. и аз маи имам същия проблем като на колегата, и моето поло е 6N2 1.4 16v 75k.c само че имам и газова уредба BRC,миналия ден както си пътувах и аз като колегата забелязах че колата губи мощност и повече от 100 на 5-та неможе да развие не че ми трябва по голяма скорост но явно има някакъв проблем, нямам много опит в ремонта на коли но може ли някои да ме посъветва поне кои основни неща да прегледам,сменени са перди 20000 километра ремаците филтрите, маслата, но несъм гледал свещите как да ги измеря,и ако колата работи на по малко цилиндри как да разбера
-
p3p1to
- Автомобил:
- Двигател:
катализатора махна ли го ?
- gecata_lv
- Автомобил:
- Двигател:
ако питаш мен не несъм махал катализатор
-
p3p1to
- Автомобил:
- Двигател:
пробваи първо с него
и да не се набуташ да даваш пари за тази услуга защото го узкупуват и нетрябва да даваш пари за работа
а даже доколкото знам трябва да го махнат да сложат резонатор и малко пари да ти дадът на ръка 
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gecata_lv написа:здр. и аз маи имам същия проблем като на колегата, и моето поло е 6N2 1.4 16v 75k.c само че имам и газова уредба BRC,миналия ден както си пътувах и аз като колегата забелязах че колата губи мощност и повече от 100 на 5-та неможе да развие не че ми трябва по голяма скорост но явно има някакъв проблем, нямам много опит в ремонта на коли но може ли някои да ме посъветва поне кои основни неща да прегледам,сменени са перди 20000 километра ремаците филтрите, маслата, но несъм гледал свещите как да ги измеря,и ако колата работи на по малко цилиндри как да разбера
Колега, кое е това масло дето си го сменял преди 20000 км, че да си търсим такова?
После търси други причини за загубата на мощност. Следва затягане на двг.

-
StrEagle
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Вмомента ми предлагат дълготрайно масло с дълготраен маслен филтър, което се сменя на 30,000км или 2год.
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За мене не става Лонглайф обслужване. 2007г. е друга бира. 
- gecata_lv
- Автомобил:
- Двигател:
до колегата по горе : извинявам се километрите са 12000 км и сега сериозно някои имали идея какво трябва да проверя или да ходя в сервиз за по лесно 
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Смени за начало маслото и филтъра.
- gecata_lv
- Автомобил:
- Двигател:
проверих да не говоря глупости и на бележката за смяна на маслото видях че имам още 5000 км да карам явно малко съм се изхвърлил с километрите
извинявам се за това, а сега кажете друго какво да проверя,ще съм ви много благодарен
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имаш ЛС - диагностика и налягане на маслото, ако няма записани грешки.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”