Здравейте! На въпросното Поло е спукана пластмасата която огражда барчето с касетофона, пепелника, запалката и отворите на парното. Колата така я купих. Пукнатината започна да се разширява и съм се навил да сменя въпросната пластмаса. Въпроса ми е дали се продават такива части и къде и има ли сервизи които се занимават със смяна на части по интериора? По принцип бих могъл да се пробвам и сам да я сменя но предпочитам да си платя и да не се вкарвам излишно в приключения.
Очаквам предложения.Благодаря за помощта предварително!
Пукната пластмаса на арматурното табло на ПОЛО 6N
Re: Пукната пластмаса на арматурното табло на ПОЛО 6N2
По моргите колега ще е най-лесно да намериш въпросната пластмаса...
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
според мен малко говориш за Поло 6N1 ... а не за 2???
така е...за 6n става въпрос....знам че по принцип там се пукат
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами оправи си заглавието де!
Иначе вариантите са 2:
1. нова пластмаса
2. Сваляш старата залепваш я, шкуриш , пръскаш с черен мат, може и лак отгоре и слагаш обратно!
Иначе вариантите са 2:
1. нова пластмаса
2. Сваляш старата залепваш я, шкуриш , пръскаш с черен мат, може и лак отгоре и слагаш обратно!
- sstyle
- Автомобил: Polo 6N
- Двигател: AEX 1996
Трудно се намират и искат доста пари по моргите за нея ,ако можеш поправи тази която имаш . Успех- torbi4ko
- Автомобил:
- Двигател:
някой пробвал ли се е да потърси оригинална в магазин за авточасти? И аз имам същия проблем и днес тотално се отказах от тази пластмаса - сега има дупка в таблото и старчат разни кабели, та мисля си ако все още може да се купи оригинална колко ли ще струва 
- martom
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1.4AEX
torbi4ko написа:някой пробвал ли се е да потърси оригинална в магазин за авточасти? И аз имам същия проблем и днес тотално се отказах от тази пластмаса - сега има дупка в таблото и старчат разни кабели, та мисля си ако все още може да се купи оригинална колко ли ще струва
И моята е спукана и не мога да намеря и питах в един магазин и ми казаха над 230лв с поръчка

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Моята също беше леко пукната и лятото започна да расте пукнатината. Спрях пукнатината като пробих миниатюрна дупчица точно на върха на пукнатината която запълних после със черен силикон и 4 години пукнатината не е мръднала. Аз лично не си спомням да съм виждал поло на което тази пластмаса да не е тръгнала , така че със втората употреба ще е зор
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- torbi4ko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пукната пластмаса на арматурното табло на ПОЛО 6N
Ето как аз си реших проблема
Свалих въпросната пластмаса и отидох с нея в аутоплюс. Там момчето видя номера на частта и я потърси в ЕТКА. Оказа се че номера е сменен. Новият номер беше почти същия но завършваше на 69. После ми каза и цената, която беше
Какво да се прави, прежалих ги, оставих едно капаро 20лв и си трагнах. След една седмица ми се обаждат и...
на тази снимка се вижда номерът
монтирах я вече и чакам пак да се счупи
Какво да се прави, прежалих ги, оставих едно капаро 20лв и си трагнах. След една седмица ми се обаждат и...на тази снимка се вижда номерът
монтирах я вече и чакам пак да се счупи

- freestyler911
Колега сподели цената
, моля.
Сподели и монтажа как е , има ли нещо специфично?
, моля. Сподели и монтажа как е , има ли нещо специфично?
-
stefan_doc
Аз като питах ми казаха 131 лева, но и аз за монтажа живо се интересувам. Ако някой от София ми гарантира, че може да го смени без да нарани или счупи нещо, веднага му карам полото.
- torbi4ko
- Автомобил:
- Двигател:
Излезе ми 117,24лв. Някъде гледах че е 40евро - но като се замисля какво са 40 евро за един германец (примерно). Сложете и доставката и надценката в магазина и ето ви 117,24лв. Нова централна конзола - безценно
Относно монтажа - нищо интересно - 3 винта отдолу, 4 винта, които хващат и врътките за парното и 2 винта зад духалките
Там където са бутоните за аварийните и подгрева на стъклата има чопчета, които се захващат за самото табло. В началото като ги бутнех те излизаха щото не са на място, затова започнах отдолу нагоре да завинтвам и след като завинтих и винтовете зад духалките чопчетата си паснаха и не излязоха - всичко си е както трябва. Пластмасата е достатъчно здрава (понеже е нова и не е изпечена от слънцето) че да издържи монтажа. Да си призная честно това са доста пари (щото не изкарвам колкото един германец) а и няма гаранция че няма да се счупи пак следващата седмица но ми писна да обикалям морги (автоморги имам предвид
) и да задавам тъпи въпроси за една пластмаса на едно поло 96г. 
Относно монтажа - нищо интересно - 3 винта отдолу, 4 винта, които хващат и врътките за парното и 2 винта зад духалките - freestyler911
Снимай поне как се е получило.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”