Проблем с токовете на голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
rexxx
Автомобил: Golf 4 1.6 101k.
Двигател:

Проблем с токовете на голф 4

Мнениеот rexxx » Сря 14 сеп 2011 11:08

Здравейте колеги! Значи имам проблем който се появи преди 3 4 дена щях да се прибирам към вкъщи запалих колата и ми светнаха лампичката на дясна предна врата и горе лампичките дето са на тавана и неискат да изгаснат в никъф случай изгасена кола,издарпан ключ и пак си светят мислеха хората дето я погледнаха че е до комфорт модула че се е бъгнал но се оказа че не е до него и след измервания ми казаха че има постонно течащ ток към модула дори и да не е на контакт постояно флизал ток в модула и неискал да изключи от релетата моля ако някой му се е появявал същия проблем да ми пише до какво може да е

Потребителски аватар
van4ooo
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с токовете на голф 4

Мнениеот van4ooo » Сря 14 сеп 2011 21:04

Според мен проблема е в микроключе/та във тази врата.Като постои известно време без да отваряш вратите(примерно 20мин.)не изгасват ли плафоните?

rexxx
Двигател:

Мнениеот rexxx » Чет 15 сеп 2011 9:41

Ами не колега днес бях на сервиз да ми окачат компютъра излезнаха 7 грешки човека ги изтри и каза след 3 4 дена да мина пак да провери и ако пак ги изпише значи било до машинките дето са във вратите можело да има окисляване на някой жак и искало да се провери дали е до тва или до цялата машинка
А и би трябвало като заключа колата централно да се изгасят всички лампи а светят само дясна врата и горе ще видем какво ще излезе може и от клиюче да е.

Потребителски аватар
van4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот van4ooo » Чет 15 сеп 2011 16:05

Като ходиш другия път на диагностика ако има грешки си ги запиши и ги пусни тук така по лесно може да ти се помогне.

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Чет 15 сеп 2011 16:29

Ако е някоя от машинките във вратите (особено шофьорската където е модула) - не са никак евтини! От опит ти го казвам. Освен това има значение коя година е колата, защото минават на друг протокол от 2002.

Но според мен проблемът ти е в бравата (микроключе).

rexxx
Двигател:

Мнениеот rexxx » Пет 16 сеп 2011 9:42

Колата е 2000г грешките основно излизат за централното имаше 1 за копчето дето ми е за огледалата щот ми го няма развалило се е и е махнато и сега се търси друго
Ще се разгледа колата но устанаха само микроключетата да се погледнат

Поздрави :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”