Лично мое мнение за бензиностанцията на бул. Владимир Вазов нафтата за нищо не става.
Вече сериозно, ще се замисля дали да заредя от каквато и да е бензиностанция на ЕКО.

Бензиностанции ЕКО - мнение
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бензиностанции ЕКО - мнение
Какво практикувам от известно време: Зареждам от първата и най-близка бензиностанция до която се намирам и имам нужда да заредя. ЕКО ми бе от любимите и нямам оплаквания от тях. Но вече не искам да робувам на определени бензиностанции. Ядем и пазаруваме от различни магазини, ядем храни със съмнително качество, та мисля, че е безсмислено да си усложнявам допълнително живота.
- D1D00
- Автомобил: Volkswagen Golf GT
- Двигател: ABD 1994
yoan4o написа:Аз лично съм много доволен от Еко, не зареждам там заради отстъпка или нещо подобно, просто най-харесвам поведението на колата с техния бензин.
+1

-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Adnan написа:Лично мое мнение за бензиностанцията на бул. Владимир Вазов нафтата за нищо не става.
Вече сериозно, ще се замисля дали да заредя от каквато и да е бензиностанция на ЕКО.
Точно тази и мен ме отказа да зареждам повече при маляките, уж нова... за бензин.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Във връзка с възникнали проблеми в отчетността при плащане с дебитни или кредитни банкови карти, използвани заедно с карти за отстъпка ЕКО Приятели, бихме желали да Ви уведомим, че считано от 01.09.2011, плащането на сметки с карти Приятели, ще се извършва само и единствено в брой!
ето това ме отказва от екото засега

LILO&STICH написа:Във връзка с възникнали проблеми в отчетността при плащане с дебитни или кредитни банкови карти, използвани заедно с карти за отстъпка ЕКО Приятели, бихме желали да Ви уведомим, че считано от 01.09.2011, плащането на сметки с карти Приятели, ще се извършва само и единствено в брой!
От къде е тази информация?
Понеже краят на по-миналата седмица (3ти или 4ти) зареждах и платих с CC и отстъпка.
- DarkForce
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте
Вчера 14.09,11 си платих на Еко с дебитната карта и карата за отстъпки !
Проблеми не е имало!
Тази простотия ако плащаш с карта да не можеш да ползваш карта за отстъпки я имат петрол - от тях спрях да зареждам !
Ако и Еко я направят и те ме губят ! Няма смисъл да тегля от банкомат да плащам на банката за да платя на бензиностанцията и да ползвам някаква отстъпка !
Вчера 14.09,11 си платих на Еко с дебитната карта и карата за отстъпки !
Проблеми не е имало!
Тази простотия ако плащаш с карта да не можеш да ползваш карта за отстъпки я имат петрол - от тях спрях да зареждам !
Ако и Еко я направят и те ме губят ! Няма смисъл да тегля от банкомат да плащам на банката за да платя на бензиностанцията и да ползвам някаква отстъпка !
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Засега плащането с дебитни и кредитни карти и ползването същевременно на карти за отстъпка е възможно.
От 1.09.2011 досега не съм имал никакви проблеми в бензиностанции ЕКО при зареждане и плащане на ПОС терминал, като съм ползвал карта за отстъпка.
От 1.09.2011 досега не съм имал никакви проблеми в бензиностанции ЕКО при зареждане и плащане на ПОС терминал, като съм ползвал карта за отстъпка.
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Не само Петрол, но и Лукойл я имат. Иначе от ЕКО-то и аз май сипвах миналата седмица и сипах хем с карта за отстъпка, хем с дебитна карта и нямаше проблем.
Цялата работа предполагам е, че като им идват пари по ПОС терминал банката удържа малка такса, но не от клиента, а от търговеца. И тях не им е много на кеф хем да ти дадът отстъпка на теб, хем да платят на банката.
Цялата работа предполагам е, че като им идват пари по ПОС терминал банката удържа малка такса, но не от клиента, а от търговеца. И тях не им е много на кеф хем да ти дадът отстъпка на теб, хем да платят на банката.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Оказва се, че това със забраната за плащане с банкова карта при ползване на отстъпка все още не е влязло в сила, затова докато може, ще се възползваме.
Иначе напоследък зареждам само на бензиностанцията на Еко на бул. България и съм доволен както от разхода, така и от вървежа.
Иначе напоследък зареждам само на бензиностанцията на Еко на бул. България и съм доволен както от разхода, така и от вървежа.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
vasstop написа:Засега плащането с дебитни и кредитни карти и ползването същевременно на карти за отстъпка е възможно.

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Днеска теглих чертата и на разхода. При градско каране с яко ръчка ( все още тесвам как се държи колата с тази нафта) 7/100. С ОМВ бях 6-8, така че съм доволен от разхода. Единствения недостатък и при двете нафти, е че в ниските обороти понякога има едно замисляне, след което колата изхвърча заедно с облак дим. Това може и да не е от нафтата ама е доста дразнещо
Иначе за сега съм доста доволен, но не смея да пробвам от друго Еко, освен това на младост на този етап.
Поздрави.

Поздрави.
Еко на Ломски форд (преди Обеля),поне 5литра газ над вместимоста на бутилката.
Момчето взе далечния пистолет,което ме води на мисълта ,че умишлено сипа
точно от тази страна(двойна колонка).
След разговор с него,касиерката и управителя(младо момиче),потвърдиха ,че има проблем с колонката и скоро е настройвана.
Процедурата била жалба и в мое присъствие да дойде фирма да направи замерване.
Нямах време за губене ....
Лошото е ,че според мен знаеха, а каква е далаверата на служителите
От 2 години зареждам там (3 коли) и не съм забелязал нищо нередно, но сега ще потърся друга бензиностанция
Момчето взе далечния пистолет,което ме води на мисълта ,че умишлено сипа
точно от тази страна(двойна колонка).
След разговор с него,касиерката и управителя(младо момиче),потвърдиха ,че има проблем с колонката и скоро е настройвана.
Процедурата била жалба и в мое присъствие да дойде фирма да направи замерване.
Нямах време за губене ....
Лошото е ,че според мен знаеха, а каква е далаверата на служителите

От 2 години зареждам там (3 коли) и не съм забелязал нищо нередно, но сега ще потърся друга бензиностанция

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
За газта не знам как стоят нещата, но мисля че за бензин и дизел имат (или трябва да имат) тестови туби. Точно това обсъждахме вчера, че на места цакат с количеството.
Иначе по темата... Сипах за 40 лв от Еко-то в Орландовци. Колицата си вървеше, но се сцепи да пуши.
После сипах за 100 лв пак от Младост и няма проблеми...

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Честито
Днес заредих на шипченски проход.
За да важи отстъпката,само кеш
Днес заредих на шипченски проход.
За да важи отстъпката,само кеш

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”