Бензиностанции ЕКО - мнение

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Бензиностанции ЕКО - мнение

Мнениеот Adnan » Чет 15 сеп 2011 7:15

Лично мое мнение за бензиностанцията на бул. Владимир Вазов нафтата за нищо не става.
Вече сериозно, ще се замисля дали да заредя от каквато и да е бензиностанция на ЕКО.

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Чет 15 сеп 2011 7:33

Какво практикувам от известно време: Зареждам от първата и най-близка бензиностанция до която се намирам и имам нужда да заредя. ЕКО ми бе от любимите и нямам оплаквания от тях. Но вече не искам да робувам на определени бензиностанции. Ядем и пазаруваме от различни магазини, ядем храни със съмнително качество, та мисля, че е безсмислено да си усложнявам допълнително живота.

Потребителски аватар
D1D00
Автомобил: Volkswagen Golf GT
Двигател: ABD 1994

Мнениеот D1D00 » Чет 15 сеп 2011 8:41

yoan4o написа:Аз лично съм много доволен от Еко, не зареждам там заради отстъпка или нещо подобно, просто най-харесвам поведението на колата с техния бензин.

+1 :D От 2 години някъде зареждам от Еко и мога да кажа че бензинът им е наистина добър, количката върви много добре с него, и като цяло двигателя не се товари. Карал съм и с А95+ Kinitron и има положителна разлика в работата на мотора и във вървежа, ако се кара продължително с него. Преди зареждах от Шел но от техния бензин не бях доволен, висок разход, лоша работа на двигателя, и просто не вървеше така както с бенз-а на ЕКО сега :wink:

владислав
Автомобил: Seat Leon ST
Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC

Мнениеот владислав » Чет 15 сеп 2011 9:37

Adnan написа:Лично мое мнение за бензиностанцията на бул. Владимир Вазов нафтата за нищо не става.
Вече сериозно, ще се замисля дали да заредя от каквато и да е бензиностанция на ЕКО.

Точно тази и мен ме отказа да зареждам повече при маляките, уж нова... за бензин.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 15 сеп 2011 9:48

Във връзка с възникнали проблеми в отчетността при плащане с дебитни или кредитни банкови карти, използвани заедно с карти за отстъпка ЕКО Приятели, бихме желали да Ви уведомим, че считано от 01.09.2011, плащането на сметки с карти Приятели, ще се извършва само и единствено в брой!

ето това ме отказва от екото засега scare

d00mEr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот d00mEr » Чет 15 сеп 2011 10:21

LILO&STICH написа:Във връзка с възникнали проблеми в отчетността при плащане с дебитни или кредитни банкови карти, използвани заедно с карти за отстъпка ЕКО Приятели, бихме желали да Ви уведомим, че считано от 01.09.2011, плащането на сметки с карти Приятели, ще се извършва само и единствено в брой!

ето това ме отказва от екото засега scare

От къде е тази информация?

Понеже краят на по-миналата седмица (3ти или 4ти) зареждах и платих с CC и отстъпка.

Потребителски аватар
DarkForce
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DarkForce » Чет 15 сеп 2011 10:28

Здравейте
Вчера 14.09,11 си платих на Еко с дебитната карта и карата за отстъпки !
Проблеми не е имало!
Тази простотия ако плащаш с карта да не можеш да ползваш карта за отстъпки я имат петрол - от тях спрях да зареждам !
Ако и Еко я направят и те ме губят ! Няма смисъл да тегля от банкомат да плащам на банката за да платя на бензиностанцията и да ползвам някаква отстъпка !

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 15 сеп 2011 10:38

Засега плащането с дебитни и кредитни карти и ползването същевременно на карти за отстъпка е възможно.
От 1.09.2011 досега не съм имал никакви проблеми в бензиностанции ЕКО при зареждане и плащане на ПОС терминал, като съм ползвал карта за отстъпка.

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Чет 15 сеп 2011 12:49

Не само Петрол, но и Лукойл я имат. Иначе от ЕКО-то и аз май сипвах миналата седмица и сипах хем с карта за отстъпка, хем с дебитна карта и нямаше проблем.

Цялата работа предполагам е, че като им идват пари по ПОС терминал банката удържа малка такса, но не от клиента, а от търговеца. И тях не им е много на кеф хем да ти дадът отстъпка на теб, хем да платят на банката.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 16 сеп 2011 21:05

Оказва се, че това със забраната за плащане с банкова карта при ползване на отстъпка все още не е влязло в сила, затова докато може, ще се възползваме.
Иначе напоследък зареждам само на бензиностанцията на Еко на бул. България и съм доволен както от разхода, така и от вървежа.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Съб 17 сеп 2011 7:20

vasstop написа:Засега плащането с дебитни и кредитни карти и ползването същевременно на карти за отстъпка е възможно.
От 1.09.2011 досега не съм имал никакви проблеми в бензиностанции ЕКО при зареждане и плащане на ПОС терминал, като съм ползвал карта за отстъпка.

:да:

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Пет 23 сеп 2011 17:32

Днеска теглих чертата и на разхода. При градско каране с яко ръчка ( все още тесвам как се държи колата с тази нафта) 7/100. С ОМВ бях 6-8, така че съм доволен от разхода. Единствения недостатък и при двете нафти, е че в ниските обороти понякога има едно замисляне, след което колата изхвърча заедно с облак дим. Това може и да не е от нафтата ама е доста дразнещо mhihi Иначе за сега съм доста доволен, но не смея да пробвам от друго Еко, освен това на младост на този етап.

Поздрави.

Потребителски аватар
i.e.i
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот i.e.i » Нед 16 окт 2011 14:06

Еко на Ломски форд (преди Обеля),поне 5литра газ над вместимоста на бутилката.
Момчето взе далечния пистолет,което ме води на мисълта ,че умишлено сипа
точно от тази страна(двойна колонка).
След разговор с него,касиерката и управителя(младо момиче),потвърдиха ,че има проблем с колонката и скоро е настройвана.
Процедурата била жалба и в мое присъствие да дойде фирма да направи замерване.
Нямах време за губене ....
Лошото е ,че според мен знаеха, а каква е далаверата на служителите :banghead:
От 2 години зареждам там (3 коли) и не съм забелязал нищо нередно, но сега ще потърся друга бензиностанция :lol:

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Пон 17 окт 2011 9:49

За газта не знам как стоят нещата, но мисля че за бензин и дизел имат (или трябва да имат) тестови туби. Точно това обсъждахме вчера, че на места цакат с количеството. :не: Иначе по темата... Сипах за 40 лв от Еко-то в Орландовци. Колицата си вървеше, но се сцепи да пуши. :не: После сипах за 100 лв пак от Младост и няма проблеми...

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Нед 06 ное 2011 11:57

Честито

Днес заредих на шипченски проход.
За да важи отстъпката,само кеш :!:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”