Дневни светлини на мястото на дългите Голф 4
- borledo
- Автомобил:
- Двигател:
Дневни светлини на мястото на дългите Голф 4
Здравейте, зарибил съм се с тези светлини които се слагат на мястото на дългите и самата крушка работи на 60W i na 19W съответно за дълги и дневни светлини... и така, като си гледам моите крушки не мисля че тази ще стане само със щракване
затова искам да попитам дали някой има идея как може да се сложи въпросната крушчица на Golf 4, благодаря!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дневни светлини на мястото на дългите Голф 4
Вместо да се занимаваш с глупости колег ада сменяш крушки в магазините на Косер има едни джуджавки,които се връзват към инсталацията на фаровете и те светят на 50 процента от мощността и струват около 30лв. Български са и се правят във Барна Фирмата се казва мисля,че Фар,но не съм много сигурен. ЗАкачаш палиш 5 секунди и тръгват-гасиш 3-4 секунди и гасят.Пускаш фаровете и пак огасват .МИсля,че е много по лесно,евтино и разумно да се направи по този начин отколкото да сменяш Крушки
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Свържи се със колегата L&R
http://smartdrl.com/
Те тук е истината на моя пасат съм със такива закупени от него от една седмица и съм доволен. Имам познат със ДРЛ на колегата и го кара вече втора година без грижа
http://smartdrl.com/
Те тук е истината на моя пасат съм със такива закупени от него от една седмица и съм доволен. Имам познат със ДРЛ на колегата и го кара вече втора година без грижа

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
znainainai написа:...
+1
От почти две години съм с DRL от колегата L&R и съм повече от доволен. Това е твоя човек

- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
И аз съм със smartDRL струваше около 40 лева по спомен. Има доста други настройки и благинки. И може да ти свърши работата, която искаш. И аз съм пуснал дългите на 15% .
- borledo
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за вниманието сега ще се свържа с човека за мен е достатъчно , че някой от форума ми го е препоръчал само не разбрах сам ли трябва да ги монтирам или въпросния колега
но предполагам той ще ми каже благодаря още веднъж колеги!

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
+1 за L&R - от 5 години на 4 различни коли с неговите модулчета джиткам.Уговори се направо да ти прати и Turnminator - като чукнеш мигач и премигва 3 пъти,а на задна автоматично включва аварийки 

- borledo
- Автомобил:
- Двигател:
А някъкви кабели копчета висят ли по купето отвътре? Не съм наясно точно как действа и надали ще мога сам да ги монтирам някъква идея от пловдив някой да ми ги сложи? И каква е разликата между базовиа модел на DRL и тези с отделни изходи за лява и дясна светлина?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Всичко е скрито вътре под пластмасите на волана ,но си иска да можеш да запояваш и да гледаш инсталацията на колата - впрочем има теми в "Направи си сам" раздела.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”