Мнение за конкретен Пасат B5.5 Variant

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Ivajlo82
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Мнение за конкретен Пасат B5.5 Variant

Мнениеот Ivajlo82 » Чет 15 сеп 2011 13:32

Колега мислил ли си за Мазда 6? На същите пари като на пасата от Дупница. Аз лично бих се метнал на Мазда 6/комба/ пред Б5.5 независимо бензин или дизел.

Потребителски аватар
Ivaile
Автомобил: Touran
Двигател: BSE 2008

Мнениеот Ivaile » Чет 15 сеп 2011 15:58

А бре адашче, к"ва Мазда, к"ви 5 лева...Че знаеш ли цени на части , ремонти и т.н.т. на М 6? Че и сменят моделите на 3 годиви и се случва привидно еднакви части да са с разлики фт мм. и да не пасват? Двама познати се напатиха от мазда 6, хем единият държи бензиностанция и пак му дойде:horror:

В църква Коран четеш....

Потребителски аватар
Ivajlo82
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivajlo82 » Чет 15 сеп 2011 20:29

Ivaile написа:А бре адашче, к"ва Мазда, к"ви 5 лева...Че знаеш ли цени на части , ремонти и т.н.т. на М 6? Че и сменят моделите на 3 годиви и се случва привидно еднакви части да са с разлики фт мм. и да не пасват? Двама познати се напатиха от мазда 6, хем единият държи бензиностанция и пак му дойде:horror:

В църква Коран четеш....

Ще го чета корана в църква щото не съм кон с капаци. Това, че карам пасат незначи че е най-здравата кола на света, харесва ми щото е широк-удобна семейна кола на ниска цена. Лично аз по-нов модел от сегашния ми пасат не бих си купил. Едно митничарче /съсед ми е/ купи Б5 110коне АФН мотора е кара го точно 6 месеца през целото време рева как се бил прецакал /щото ми говориш за цени на части и ремонти/ продаде го и си взе Б4 със същия мотор. Цените при Маздата са двоини спрямо Б4-та, която карам, но не на всичко /някои са тройни :Mr Green Fun / - вътрешно каре при пасата ми 100лв./уж орг. на льобро/ при маздата е на 160-180лв. Шарнири при Маздата 60лв. Накрайници по 38-40лв.Два от носачите са по 90лв а другите два по 180лв. Накладки предни 110лв/к-т задни 80лв. Дискове предни 80лв/бр. задни 50лв/бр - както казах двойни цени.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Чет 15 сеп 2011 22:59

Мазда 6 -> :не: -> пристигнаха цели 3 в сервиза това лято - всичките с тотално изгнила климатична система - преден радиатор,тръби към него...тотал щета всичко и то изгнило си просто.Колите нито бяха удряни,нито нищо,просто кофти материал.Едната дори беше на 4 години,не мога да кажа,че е била дърта и за това видиш ли си е изгнила.Това само по себе си говори за материалите и изпълнението на цялата кола,което се виждаше и по корозията на другите ботове,тръби,метални части (масово явление за по-новите японски коли на марката,понеже ги правят от рециклирани метали и ръждата ги полазва за макс 5-6 години).Иначе изглеждат добре ама външния вид не кара колата и не охлажда лятно време :lol: .
:beer

Върни се в “Passat”