Гледайте и Inside job, гледайте и Michael Moore и Духът на времето и т.н. , това е нишката.
Който е гледал и е разбрал е вече "събуден", колкото повече се събудят по рано ще спре това!
reinhard написа:Алилуя
reinhard написа:Алилуя
Даскала™ написа:Не учете баш админа на правилата във форума
freestyler911 написа:Даскала™ написа:Не учете баш админа на правилата във форума
Не уча никой Даскале!
Просто има доста скандални филми разкриващи действителността, и мога да публикувам поне 10 на първо четене. Рискувам да ме изкритикуват като спамаджия, но просто имам собствено мнение и съм решил да си го кажа. Това е!
Малка група хора все още се интересува от тези неща. Собственика на фирмата в която работя също има голям интерес и беше напипал някакви "апокрифни" филми в интернет 65 GB , в които се говори за новия световен ред и кой върти волана на световната икономика и кой играе с живота на хората! и т.н. , неща които са доста интересни за мен , не съм ги гледал все още , но паднат ли ми , ще качвам в замундата, та каквото ще да става!
Когато всички започнат да се питат , да виждат, да четат и разбират, и се вдигне шум , и то много , тогава нещата ще се променят, да не говорим за умишленото затъпяване на народа... Пак се отплеснах ....
KirilGeorgiev написа:Те тези в парламента се грижат да не купваме и без да ни призовавашОт подобни филмчета освен да изперка човек друго няма да стане
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: plamen1234 и 53 госта