Проблем с музиката
-
Stamb3t0
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с музиката
Здравейте има малък проблем. Взех си ЦД за колата не е кой знае кво, но за парите си е на 6. Проблема е че като го надуя повече от 45 VOL и то спира(рестартира се). Колонките задните са 2Х80в предните са заводските на VW GOLF 2. Задните са сменяни това лято и са качествени. Та от какво може да е това не мога да го надуя до край ЦД е 4х45, Имах едно кадето само името ми е Цд, като че ли свиреше повече.
Помагайте
-
misho_GTI
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Re: Проблем с музиката
Stamb3t0 написа:Здравейте има малък проблем. Взех си ЦД за колата не е кой знае кво, но за парите си е на 6. Проблема е че като го надуя повече от 45 VOL и то спира(рестартира се). Колонките задните са 2Х80в предните са заводските на VW GOLF 2. Задните са сменяни това лято и са качествени. Та от какво може да е това не мога да го надуя до край ЦД е 4х45, Имах едно кадето само името ми е Цд, като че ли свиреше повече.![]()
Помагайте
Недостиг на ток(слаби кабели), загрява и още доста причини може да има. Провери си кабелите хубаво и няма да е лошо да кажеш поне какво е ЦД-то и задните говорители...
-
Stamb3t0
- Автомобил:
- Двигател:
ЦД-то е блаупункт говорителите са от един приятел и не съм ги гледал много много за марка.
-
misho_GTI
Stamb3t0 написа:ЦД-то е блаупункт говорителите са от един приятел и не съм ги гледал много много за марка.
те блаупункт пройзвеждат само един модел сиди-та... казах ти какво да провериш. и също е важно задните ти говорители с какъв импеданс са (колко ома)?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Може да е попаднал на някой 2-омови. JBL имат лошия навик да правят 2 ома колони за кола, пък CD-то колко ще изкара с тях - божа работа

-
misho_GTI
radi_nrj написа:Може да е попаднал на някой 2-омови. JBL имат лошия навик да правят 2 ома колони за кола, пък CD-то колко ще изкара с тях - божа работа![]()
![]()
точно за това се чудех но като незнам модел нищо немога да кажа,..
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”