Как карате на магистрала

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Как карате по магистрала

Карам с 60, за да пестя гориво
6
1%
Карам с позволената скорост , собразена с пътните условия
269
45%
Карам с колкото може да вдигне колата
33
5%
Не изпреварвам, или много рядко
18
3%
Изпреварвам нормално, и не присвяткам ако има някой пред мен
241
40%
Аз съм царя на пътя и всички дето се влачат по-бавно от мен, трябва да ми правят път
36
6%

Общо гласове: 603
lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Re: Как карате на магистрала

Мнениеот lion_heart002 » Пет 16 сеп 2011 18:59

Velko написа:
Vidol Nikolov написа:Това ми е колата да.
Изказвам мнение,както и ти.Благодаря за трезвата преценка :lol:
Всеки има право да мисли и казва(все още)каквото поиска :beer

Баси дръгела :Mr Green Fun

Не,не,не ми казвай,че мислиш,че и ти пък караш кола!
Просто като инфо-имал съм и джета,имал съм и голфове и опели и нисани и аудита!Леон карам и исузу и ауди и поло имам в момента... Но не съм тръгнал да се майтапя с това,че някой кара стара кола,напротив,кеф ми е като видя стара кола в добро състояние,даже имам една много по-стара от на колегата джетата,дето съм дал 6000 лв за нея само за година!Капиш? Твоя 10 годишен малък кокошарник(даже май е и дизел) не е нищо повече от джетата,осъзнаваш ли го??? Писна ми от комплексирани глупаци...Просто не разбирам тебе какво те грее,че той кара джета?Тебе кой те пита какво мислиш за колата на човека???Много хляб има да изядете докато станете хора с такова мислене,ако изобщо станете някога... :не: :не: :не:

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Пет 16 сеп 2011 19:23

Ще си храня колкото си искам.Той като храни някакво венто каза ли му на него нещо? Ако искаш да знаеш съм се пошегувал.Ти какво се вживяваш в арбитър? И какво ли въобще ти обяснявам ... :D

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Пет 16 сеп 2011 20:18

карам с 120 както е позволено защото не искам да ме изкарват с помоща на ъглошлайф от автомобила , пък и това не е чисто нова кола. :bishop

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Пет 16 сеп 2011 20:20

Оплакваме се,че разни карат с 250,ама и тези дето лазят с 50-60 и те не са по-малко опасни scare
Днес от Бургас към Пловдив имаше един все едно караше скейт :screwy
Не може ли да караш поне с 70-80,нямаш работа на магистралата,иначе и днес постоянно карах както винаги с 105-110 до 120-130 и то само ако трябваше да задмина някой :beer

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пет 16 сеп 2011 20:34

Излиза, че всичките "можачи" сте за диоптри... :shock
Значи, не ви пречат самолетите като pe6kata, a ви пречат нормално движещите се хора, които не смятат да се карат с максимално позволената скорост от 130, а карат 90 примерно без да застрашават никой участник в движението?
Дай да ги обесим тия субекти като nokiangage, и да дадем златни волани за майсторско скоростно "каране" на потенциални убийци като pe6kata, морската колежка и другите НЛО-та.
Излиза, че сте за очен лекар, с неизвестна диагноза (далекогледство или късогледство)... :arrow:
Я, посетете и невролога за реакции, между другото, да ви шиба с чукчето, ама по главата, драги ми състезатели :screwy

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Пет 16 сеп 2011 20:55

Абе тука има няколко теми дето ъкъла не ми го побира как не са заключени :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Пет 16 сеп 2011 20:57

Velko написа:Заглавие: Как карате на магистрала

lion_heart002 написа:
Velko написа:
Vidol Nikolov написа:Това ми е колата да.
Изказвам мнение,както и ти.Благодаря за трезвата преценка :lol:
Всеки има право да мисли и казва(все още)каквото поиска :beer

Баси дръгела :Mr Green Fun

Не,не,не ми казвай,че мислиш,че и ти пък караш кола!
Просто като инфо-имал съм и джета,имал съм и голфове и опели и нисани и аудита!Леон карам и исузу и ауди и поло имам в момента... Но не съм тръгнал да се майтапя с това,че някой кара стара кола,напротив,кеф ми е като видя стара кола в добро състояние,даже имам една много по-стара от на колегата джетата,дето съм дал 6000 лв за нея само за година!Капиш? Твоя 10 годишен малък кокошарник(даже май е и дизел) не е нищо повече от джетата,осъзнаваш ли го??? Писна ми от комплексирани глупаци...Просто не разбирам тебе какво те грее,че той кара джета?Тебе кой те пита какво мислиш за колата на човека???Много хляб има да изядете докато станете хора с такова мислене,ако изобщо станете някога... :не: :не: :не:

Чакай бе, ти още малко ще ме набиеш mhihi Какво ми се караш тука? К'во искаш сега? И кого наричаш комплексиран глупак ти бе, Шкумба ? Кой си ти, че да ми правиш редакция и да ми се дървиш? Писал съм му с причнина, че кара дръгел заради неговите коментари ( прочети по внимателно ).Беше шега и виж какво съм писал в гаража му като коментар.Полото може да е курник, но си е моя курник и си го обичам.Аз няма да ти падам на нивото и да обиждам.Айде у лево

И аз подкрепям, да се кара както ви е удобно, но без да се пречи и застрашават чужди животи.Ако карате много бързо си има лек - КАТ, камери и т.н.

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пет 16 сеп 2011 20:59

Що да я катанят, братле? :roll:
Чакай да ги видиме всичките НЛО-та, да знам от кой "можач" да се пазя/шокам канчето като го срещна :wink:

Потребителски аватар
Plehi
Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
Двигател:

Мнениеот Plehi » Пет 16 сеп 2011 21:32

Седя и гледам най-коментираната и тъпа тема не знам вече кой ден подред?
maikomila

Я , ключарят!

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Пет 16 сеп 2011 22:14

nosex написа:Значи, не ви пречат самолетите като pe6kata, без да застрашават никой участник в движението[/b]?
... на потенциални убийци като pe6kata, морската колежка и другите НЛО-та.

потеницални убийци...
почваш да прекаляваш!
вече във втора тема при това!
нито в първата, нито във втората си разбрал какво съм искал да кажа(не само аз, а и някои колеги),ама идея си нямаш, а що не си разбрал... аз лично си имам обяснение, което смятам да спестя щото пак ще има предупреждения, а и няма смисъл.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 16 сеп 2011 22:30

Ще помоля всеки от пишещите тук да спазва приличен тон. Двама от видните представители на цветущия изказ са с предупреждения. Някой друг кандидат?

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Пет 16 сеп 2011 22:56

С риск да се възприеме като спам искам да напиша само едно нещо...Ще ми се този форум да е форум за взаимопомощ а не за мерене на ...Просто е крайно време за промяна в манталитета си мисля аз!!!Искам да се извиня на колегата ако съм го засегнал,никъде обаче не съм го определил като представител на посочената от мен група хора обаче!!!!!! Нека най-сетне да използваме форума по предназначение!!!Дали е венто,джета,голф,пасат,поло,А8 или Леон,все си е същата ТЕНЕКИЯ НА КОЛЕЛА!!!Нека бъдем хора преди всичко!!! love.vwclub

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Съб 17 сеп 2011 7:09

Манталитета на кое колега....шофирането, жената...колата :mrgreen: . Това просто няма как да стане....По принцип всеки бърза за нещо....за работа, за морето....за кръчмата за приятелката си....въпроса е дали точно в този момент когато бързаш, си концентриран и с насочено внимание към управлението на автомобила...вече за фактори като...използване на алкохол, наркотици и тем подобни опиати няма да говоря въобще за концентрация :!: :idea: Друга е вече ситуацията, че когато бързаш, ти вече не си( как да го кажа...) отговорност на другите участници в движението, демек....боли ме фара мене, че ти караш с 200+ и си ме напънал отзад...ходи се трепи на пистата...Аз както казах в горен пост също бързам....по принцип винаги закъснявам докато си наредя нещата за пътуване и ми се налага да карам по-бързо. Така съм устроен, но никога не съм си позволил да свиркам, натискам, засичам, присвяткам на колега пред мен, за това че аз съм решил да си троша главата. Ето това няма да се промени в българина- мисленето, че ти си всемогъщ и ти си с предимство и ти си човека на пътя, трябва да ти се прави път от 20 километра.....щото ти бързаш....всички бързаме за някъде, но е важно да знаем, че хората които са с предимство когато карат бързо И ОТГОВОРНО, това са Полиция, Пожарна, Линейка, иии...не искам да го казвам, защото те се ползват по скоро с ПРИВИЛЕГИИ, а не със закон :idea: - Автомобилите на Парламента като цяло :beer
Надявам се да сте ме разбрали колеги :drunk

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Съб 17 сеп 2011 7:19

Ludia написа:
MK4 написа:
pakumba написа:ето един цитат от статия:
Експертите подчертават, че увеличението на скоростта няма да увеличи катастрофите по тези трасета. След задълбочени изследвания специалистите установили, че шофьорите, които карат с много по-ниска скорост от действителната безопасна, имат по-голям риск да претърпят инцидент.

http://dnes.dir.bg/news/avtomobili-skor ... 96277?nt=4

важи и за магистрала и за другите пътища още по-силно

За съжаление докато не се въведе и някаква разумна минимална скорост за движение по тези участъци винаги ще ги има господата с икономиите дето вместо с 90 ще карат с 60 за да спестят по 400 гр бензин на 100 км и ще се бият в гърдите че са много примерни и са в рамките на закона....

ееее аз това откога съм го казал..... не аз съм заплахата ако карам бързо, а тоя дето се влачи и прави колони, принуждавайки другите да правят рискови изпреварвания...

В закона има член, при който когато се образува колона, си длъжен при първа възможност да се отбиеш, спреш и изчакаш колоната да те задмине :) Е...много хора не го правят, но в последно време съм забелязал, че има хора които се сещят...пресен случай камион с дърва отби веднага преди Мездра за да се изтегли колоната образувала се зад него :да:

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 17 сеп 2011 8:04

vucata написа:... хората които са с предимство когато карат бързо И ОТГОВОРНО, това са Полиция, Пожарна, Линейка, иии...не искам да го казвам, защото те се ползват по скоро с ПРИВИЛЕГИИ, а не със закон :idea: - Автомобилите на Парламента като цяло :beer
Надявам се да сте ме разбрали колеги :drunk

maikomila готин емотикон!
Разбрахме те, но цитираната от мен част е просто смешна. :не:
Дъщеря ми е по-отговорна от по-голямата част от лумпените, които управляват автомобилите със специален режим на движение.
П.С. Дъщеря ми е на шест години.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”