Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Golf 4 - Чебурашка стайл (ввв.щъркел.ком) :P

Мнениеот morfei1 » Чет 15 сеп 2011 18:41

Малко подобрение по интериора :Mr Green Fun

Изображение
Изображение

Липсват ми само две задни пружини Айбах на 30см., за да клекне задницата с 3 ~ 4см и всичко ще си дойде на мястото :Mr Green Fun

Изображение

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Чет 15 сеп 2011 20:35

И ти не спиш спокойно, винаги може нещо да се допълни по колата нали? Копчето е секси, само че сега се отваря голяма работа по интериора ако си го замислил да превърнеш в Р стайл, това ли е идеата или греша?

Потребителски аватар
kok12
Автомобил: Golf 4
Двигател: ASZ
Контакти:

Мнениеот kok12 » Чет 15 сеп 2011 20:50

Имам пружини, но не знам дали са като твоите, на 30 са.
Стокови, но за спортно шаси. Имат разлика със стоковите със стандартно окачване.
Щото така като гледам си с втория вид, стокови на стандартно шаси

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Чет 15 сеп 2011 20:59

yarek написа:И ти не спиш спокойно, винаги може нещо да се допълни по колата нали? Копчето е секси, само че сега се отваря голяма работа по интериора ако си го замислил да превърнеш в Р стайл, това ли е идеата или греша?

Няма да е пълно копие на R32 отвътре. Имам чувството че сивото ще ми дойде в повече.

Към момента е замислено

табло с рингове - дай боже да намеря хубаво :bowdown
педали от ТТ - само педалите, footrest-а нещо ми идва в повече сивото, но може и да го сложа, ако преценя че има нужда след като поставя педалите.
скоростен лост R-Line
отключващия механизъм на предните две врати
евентуално черните лепенки на правовете - от Бора, те са две хромирани линии
Има вероятност и за дръжките на вратите, но това след като направя горните неща и преценя как ми понася сивото.

Друхалки от Бора немисля да слагам, W12 плафон също, поне за сега.

Дамянски, да да говорим на скайп, да го уточним това нещо, че ме вълнува особено много :)

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Пет 16 сеп 2011 2:25

morfei1 написа:
педали от ТТ - само педалите, footrest-а нещо ми идва в повече сивото, но може и но това след като направя горните неща и преценя как ми понася сивото.

Много като тебе вече плакаха mhihi :Mr Green Fun И аз купих само педалите със същата идея, ама като дойдат и ги сложиш виждаш как нещо липсва :Mr Green Fun или поне при мен беше така де :oops:

а за духалките от бора, защо не :roll: Според мен това е една от най-добрите ми покупки за интериора, особено как светят нощно време love.vw

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пет 16 сеп 2011 20:03

Априлия, мерси за отговора оценявам мнението ти и ще го взема предвид.... има време, ще помисля. Така или иначе педалите ще са нови, и ще са след като намеря табло, то е основният приоритет в момента.

Духалките от Бора стоят доста добре, това е факт. Обаче, имат гадното гумено покритие, което се люпи, след време, особенно на шофьорската духалка, а отдолу остава бяла пластмаса. Това е основната причина за да се откажа. Което ме ограничава до закупуването на нови - 320лв. и пак има вероятност да имам проблеми с гумата след време, което определено не ми харесва като идея. Същата е и причината да се колебая и за R32 дръжките на вратите, гуменото покритие - 300+лв.

Идеята на колата е да изглежда добре, да бъде функционална и комфортна, като максимално се придържам към оригиналната визия и излъчване на Голф4, като за съответните неща се правят и съответните компромиси, за съжаление.

Колата се кара наистина много, в различни условия и съответно трябва да ми служи, а не аз на нея.

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Пет 16 сеп 2011 20:14

Страничните 2 духалки (малките) са много евтини нови моята дясна дойде счупена и си я поръчах чисто нова за 28 евро с отстъпката (беше мисля 32 без). Скъпа е централната, тя е около 80+ евро нова. Ако не слагаш ароматизатори по духалките не виждам как може да се обелят освен ако нарочно не ги дереш, мойта лява е тръгнала леко да се бели около копчето за фаровете (трудно забележими точки все още) ще я изчакам да се обели до такава степен че да ме дразни и отивам и нея поръчвам нова, тя мисля дори е по-евтина от дясната, то като се замислиш 50-60 лева къде не сме ги дали :roll: Мисля че тия духалки галят много окото и аз специално грам не съжалявам че ги взех, въпреки че мойте приятели като чуха 100+лева духалки и имаше подобни погледи :eyecrazy maikomila
Към кои педали си се насочил, с3 или р32 ?

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пет 16 сеп 2011 21:49

В България, а и на това което съм попадал в ебей.де, комплекта е 160евро. В България идва на 320лв. 2х80лв и 1х160лв.

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пон 19 сеп 2011 8:46

малко фитилче-тези лайсни за праговете са оригинални за голф4 :lol:
Изображение
отделно стойката за очила ,стои много по добре от дръжката на шофъорската страна

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 19 сеп 2011 9:07

Никси, оборудвах се вече със стойка за очила на място на дръжката :) .

Ако е възможно сподели цени на въпросните лайсни, може и на лични :) . Интересувавал съм се за оригинални черни + двато сиви алуминиеви канта, които се слагат на Пасат и Бора, тези не ги знаех. Има ли за задните врати?

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пон 19 сеп 2011 13:14

тия са за двуврат Г4 и производството им е спряно още преди четири години(тези съм ги платил 40евро "без фактура по втория начин" и ги взех точно защото също не бях виждал такива лайсни)

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 20 сеп 2011 9:45

Ето такива са задните ми пружини в момента, които се водят стокови за 4-ри врат AHF

Изображение

Eто с такива ще ги заменя

Изображение

Който модел се слага на A3/MK4 с две врати и серията се води coil spring / for sports-type running gear.

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Вто 20 сеп 2011 14:00

Има пружини със синя и бяла точка, които не са спортни... номер имат ли? Предполагам ти си ги проверил вече, но за всеки случай...

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Вто 20 сеп 2011 14:11

morfei1 написа:Никси, оборудвах се вече със стойка за очила на място на дръжката :) .

Ако е възможно сподели цени на въпросните лайсни, може и на лични :) . Интересувавал съм се за оригинални черни + двато сиви алуминиеви канта, които се слагат на Пасат и Бора, тези не ги знаех. Има ли за задните врати?

Можеш ли да покажеш какво представлява стойката за очила ?

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Вто 20 сеп 2011 14:28

Изображение
само за информация:за пасат и голф са различни

Върни се в “Моят Volkswagen”