постянно играене на оборотите от 600-800 до 2000, подържане на оборотите крачно, като се сещате, че всеки ме мисли за Рейсър по светофарите.. и през 10 тина минути гаснене поради много ниско падане на оборотите..
В някои моменти се оправя, колата тръгва засилвам я 3-4-5та и изведнъж хоп забива нос и падат яко надолу(оборотите)
Проверих номера на моторчето - BOSH - 0 132 008 601 - 6 крачета...
И като за капак днес съм на сватба, в която играя важна роля и колата ми трябваше..,явно ще се наложи да я карам така... имам 4 часа да се пробвам да сваля моторчето и да го почистя, което ме съмнява да оправи проблема, защото веднъж вече е правена тази интервенция...
С две думи трябва ми втора ръка същото или ново..., ако разбира се не бъркам жестоко и изведнъж да се окаже, че и ТПСа е здал багажа...

Да дадеш 300 лева за стъпков мотор за кола, която преко сили струва 1500... е малко мазохизъм
Аз лично не бих дал 250 лв за каквото и да е по моното , при положение че комп+цялото моно + кабеляци се търгува по около 100 лв втора ръка , къде е Киро на кирия ? Да , 2-ра ръка е , може да е прецакано , може и да не е . От магазина ако се прецака след седмица -2 , месец .. дали някой ще ви го приеме за рекламация ? Но пък всеки си шета на акъла