Може ли някой да ми отговори какво се прави в случай на загубени (откраднати) документи за кола и ключа за нея?
Кое е първото действие, което трябва човек да предприеме?

Откраднати документи на кола и ключ
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Откраднати документи на кола и ключ
Да постави колата под наблюдение
отиваш в полицията и казваш за документите че си ги изгубил. А относно колата може да си смениш дръшките на вратата ако те е страх че ще ти я отключат 

Колата се надявам, че е още там и човека ще я опази някак (самата нея), но какво могат да направят с шофьорската книжка и талона тези, които ги притежават сега?
С шофьорската книжка не мисля, че кой знае какво ще стане.
Първо в КАТ след като кажеш, че си я загубил, ще ти треснат една глоба и ще ти кажат да чакаш 1 месец да не би някой да я намери и да я върне при тях.
Относно талона, кой си загубил големият или малкият, ако и двата, беги в КАТ бърже да питаш там какво се прави
.
Ако само малкият, не мисля че с малкият талон могат да направят нещо, при условие, че колата е при теб.
Като искаш да си по-сигурен плати си таксата и си смени номера на колата
Първо в КАТ след като кажеш, че си я загубил, ще ти треснат една глоба и ще ти кажат да чакаш 1 месец да не би някой да я намери и да я върне при тях.
Относно талона, кой си загубил големият или малкият, ако и двата, беги в КАТ бърже да питаш там какво се прави

Ако само малкият, не мисля че с малкият талон могат да направят нещо, при условие, че колата е при теб.
Като искаш да си по-сигурен плати си таксата и си смени номера на колата

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
При изгубени документи, глобите са неизбежни! Точни цени немога да дам!
Ако ти се занимава, пускай съобщение по радиата в града/селото, с награда кой ти върне документите!
Другият начин е изкарване на нови, което си е време и пари!
Ако си загубил големият талон, направо те чака нова пререгистрация на колата
Ако е само малкия, взимаш големият талон, и фърГаш към кат, да ти изкарат нов!
С личната карта е същото, и шоф книжка!
Дано имаш късмет и ти ги върнат, че филма е голям
Пожелавам ти късмет, ще ти е нужен!
Ако ти се занимава, пускай съобщение по радиата в града/селото, с награда кой ти върне документите!
Другият начин е изкарване на нови, което си е време и пари!
Ако си загубил големият талон, направо те чака нова пререгистрация на колата

Ако е само малкия, взимаш големият талон, и фърГаш към кат, да ти изкарат нов!
С личната карта е същото, и шоф книжка!
Дано имаш късмет и ти ги върнат, че филма е голям
Пожелавам ти късмет, ще ти е нужен!

Не е за мен, но ми е важно
А става въпрос за всичко, което носи един шофьор - книжка, застраховки, малък талон, (без големия, той си стои вкъщи разбира се!)
Преиздаването с всичките му последствия не е проблем, но къде е риска - какво може да направи този, който държи горните неща?
А става въпрос за всичко, което носи един шофьор - книжка, застраховки, малък талон, (без големия, той си стои вкъщи разбира се!)
Преиздаването с всичките му последствия не е проблем, но къде е риска - какво може да направи този, който държи горните неща?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
kiik написа: но къде е риска - какво може да направи този, който държи горните неща?
Точно нищо неможе да ти направи, но ти какво ще направиш, ако съответно това стане, Ами на мен ми се случи такава случка, и се молих на бог всичко да се намери, шот разправиите по Кат, и полицията не са лесна работа, вярвай ми! СЪответно и да ти има данните , едва ли може да направи нещо, осен ако знае коя е колата, да я търси и да намери човек да я прехвърли на негово име! Това със заемите без човека да знае че е теглено е малко изтъркано вече, та не се притеснявай за това!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”