Къде ни снима КАТ !!!
Re: Къде ни снима КАТ !!!
Син форд със затъмнени стъкла и без надписи ПОЛИЦИЯ снима в района на надлез Надежда за превишена скорост.На 30.08 в 8.30 беше под моста и снимаше отзад движещите се в посока Илиянци. 

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
vwfena написа:Мисля, че камерата на Богров при Джимбо вече работи стори ми се, че ме щракна днесили видях някакъв отблясък от слънцето в стъклото, просто не успях да разгледам хубаво самата камера.Внимавайте колеги! Ако някой да има възможност може да я огледа дали вярно има камера или съм видял отблясък от слънцето.
Днес пак минах от там и ме хвана светофара и можах да огледам хубаво - КАМЕРА ИМА, така че колеги спазвайте си ограничението. Аз остава да чакам снимка

- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
ivostefanov написа:bulaki написа:...bulaki написа:Нова снимачка на пешеходния светофар пред София Ленд.Монтирана е върху светофара и снима движещите се от Семинарията към София Ленд...
Не съм забелязъл къде са я сложили,но я няма от месец.А днес като минавах не видях и тази в другата посока.
Тази са я сложили на околовръстното посока Младост срещу Шела на Бояна.(познах я защото я бяха боядисали на София ленд и още отстрани е боядисана

- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Полицейска Астра оборудвана с лампи,надписи,радар и камера.Седи и снима точно на стеснението на Околовръстното от Младост към Горубляне.
Вчера и онзи ден ги видях,че си седяха най-спокойно и си снимаха.
Имайте го в предвид и карайте внимателно,защото там има ограничение на скоростта!
Вчера и онзи ден ги видях,че си седяха най-спокойно и си снимаха.
Имайте го в предвид и карайте внимателно,защото там има ограничение на скоростта!
Сега ограничението на околовръстното в София при Шел, където сложиха камера, нали е 80? Всяка сутрин като минавам в обратната посока и ми се струва, че тази камера само святка, а колите, които се движат в посока Драгалевци си карат съвсем нормално. Не ми се струва да карат бързо. За какво тази камера святка?
- ivostefanov
- Двигател:
ghuhi написа:Сега ограничението на околовръстното в София при Шел, където сложиха камера, нали е 80? Всяка сутрин като минавам в обратната посока и ми се струва, че тази камера само святка, а колите, които се движат в посока Драгалевци си карат съвсем нормално. Не ми се струва да карат бързо. За какво тази камера святка?
Да такова е ограничението.
А това със святкането е от отражението на светлината,и на мен ми се е струвало така с камерата на Цариградско но веднъж се загледах и открих измамата

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Не мога да я видя тая камера, колко пъти минах от там, все я няма... Къде е? По средата, между мантинелите? В коя посока снима?
Иначе там имаше знак 80 посока Борис -> Младост, СЛЕД бензиностанциите, но сега гледам, че са го преместили преди шел-а мисля.
Та преди да го преместят на шел ограничението си беше 50, щяха да ми съдерат кожата веднъж...
Иначе там имаше знак 80 посока Борис -> Младост, СЛЕД бензиностанциите, но сега гледам, че са го преместили преди шел-а мисля.
Та преди да го преместят на шел ограничението си беше 50, щяха да ми съдерат кожата веднъж...
- ivostefanov
- Двигател:
ISRalien написа:Не мога да я видя тая камера, колко пъти минах от там, все я няма... Къде е? По средата, между мантинелите? В коя посока снима?
Адаш като караш по широкото под Бояна където правят състезанията на детелината(на бул.България и Околовръстното) та след нея посока Младост точно срещу Шел(преди началото на новата отсечка) между мантинелете и снима движещите се към Младост.
Както казах и по нагоре,че иде реч за камерата която беше срещу София ленд.
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Понеже ходих до Видин този уикенд,се натъкнах на следната информация:
-спийд камерата на село Скравена след Ботевград я няма
-по пътя към Видин (прекия) спийд камера има на последното село Симеоново.Мисля,че е точно на изхода на селото,защото там ми изпищя детектора,когато една кола влизаше в селото,но не можах да я видя.Със сигурност има камера в това село-потвърдено е на 100% със снимка за превишена скорост,не на мен,а на жената на баща й
-във Видин засякох бяла полицейска Астра,без надписи и буркани,с тъмни стъкла и на предното стъкло монтирана камера с радар.Зарязана беше без надзор(нямаше никой в нея) точно след входа на Видин преди прелеза.На влизане в града я нямаше,на излизане след около час беше там
-на връщане от Видин по главния път Е79 Видин-Монтана,камерата е монтирана точно след табелата на входа на Монтана и снима в двете посоки(влизащи и излизащи),а другата която трябваше да е на входа на Монтана от към Враца не можах да я видя
-камерата,която е на входа на София(пред Джъмбо),до колкото видях беше празна понеже карах с 30 км/ч и се загледах много внимателно,но не съм на 100% сигурен,защото вече беше тъмно
Дано да съм бил полезен с инфото,особено за тази скритата в село Симеоново.
Дерзайте и безаварийно!
-спийд камерата на село Скравена след Ботевград я няма

-по пътя към Видин (прекия) спийд камера има на последното село Симеоново.Мисля,че е точно на изхода на селото,защото там ми изпищя детектора,когато една кола влизаше в селото,но не можах да я видя.Със сигурност има камера в това село-потвърдено е на 100% със снимка за превишена скорост,не на мен,а на жената на баща й
-във Видин засякох бяла полицейска Астра,без надписи и буркани,с тъмни стъкла и на предното стъкло монтирана камера с радар.Зарязана беше без надзор(нямаше никой в нея) точно след входа на Видин преди прелеза.На влизане в града я нямаше,на излизане след около час беше там

-на връщане от Видин по главния път Е79 Видин-Монтана,камерата е монтирана точно след табелата на входа на Монтана и снима в двете посоки(влизащи и излизащи),а другата която трябваше да е на входа на Монтана от към Враца не можах да я видя
-камерата,която е на входа на София(пред Джъмбо),до колкото видях беше празна понеже карах с 30 км/ч и се загледах много внимателно,но не съм на 100% сигурен,защото вече беше тъмно
Дерзайте и безаварийно!
- turrisi
- Автомобил: AUDI
- Двигател:
на входа на Монтана от към Видин(срещу бензиностанция на Петрол е)си работи ...и то добре мога да кажа(там по полека-до 74 е ама!!!)....на изхода на Монтана за Враца мисля че няма камера,а се бъркаш с тая на изхода за Берковица(но кутията е празна)....може и да греша...
на входа на Монтана от към Видин(срещу бензиностанция на Петрол е)си работи ...и то добре мога да кажа(там по полека-до 74 е ама!!!)....на изхода на Монтана за Враца мисля че няма камера,а се бъркаш с тая на изхода за Берковица(но кутията е празна)....може и да греша...
Последна промяна от turrisi на Нед 18 сеп 2011 20:15, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
bulaki написа:Понеже ходих до Видин този уикенд,се натъкнах на следната информация:
Дерзайте и безаварийно!
Аз ходя всеки месец но минавам през Е79, на Симеоново не минавам, но ми казаха че не е камера а кола с камера.
Последното прибиране минах през Ружинци-Тополовец- Арчар да видя как е пътя, радар детектора не е пищял на камера.
Камерите са две ако се минава на Е79 едната е на влизане/излизане в Монтана до Петрол-а както си писал и на магистралата на Лукойла, тази на влизане в София до Джъмбо на мен не ми пищи (но е май въпрос на време да сложат).
Не се сещам дали някой го писал по нагоре, но в Ямбол щъка бяла астра без отличителни знаци, виждал съм я няколко места, но къде са обичайните и, нека си остане изненада, просто карайте в ограничението!
п.п. дано се понамали малко скоростта в града.
п.п. дано се понамали малко скоростта в града.
Има поставена нова кутия /засега празна/ на бул.Сливница след Сточна гара преди Раковска от лявата страна на булеварда. Карайте внимателно !
- marto9111
- Автомобил:
- Двигател:
Кутията е поне от година и аз мисла ,че е празна.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E